Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed III bude v době americké války za nezávislost
1.3.2012 | Aleš Smutný
230 příspěvků
-
Za nezívslost,za svobodu otrokům za pravdu a lásku :))))) . (pro ty kdo neví, ve válce sxj šlo o mocenský zájmy industriálního severu, otrokům se začala slibovat svoboda až když severu začalo týct do bod a potřebovali další vojáky)
Ale proč ne, her z tohole období je málo, když to zpracujou stejně pěkně jako Itálii:) -
-
Na jednej strane mate pravdu na druhej strane hrubo zavádzate. Oslobodenie otrokov bolo hlavnou podmienkou industriálnych zaujmov severu. Za prvé by oslobodený otroci boli lacnou pracovnou silou v továrňach a za druhé juh nepotreboval stroje zo severu,keď mal kopu otrokov. Zrušenie otroctva bolo preto hlavnou témou prezidentskej kampane. Pravdu máte vtom,že to nebolo koli pomoci černochom,ale koli ekonomickým zaujmom,ale netreba stoho robiť konšpiráciu na každej lepšej strednej škole sa tieto veci učia.
-
-
máte pravdu, možná to ode mě vyznělo mírně "konspirativně" xD ale to jenom proto, že jsem dnes v mírně antimareické náladě :)
-
-
a pokud by se jednalo o válku za samostatnost proti britskému impériu, tak bych jenom přidal takovou zajímavost, G. Washnigton měl velkej sen a to stát se britskym důstojníkem, jenomže na něj hodili bobek:) že by USA byla plodem uražený pýchy?:)
-
-
Super takže krásné oblečení z dob renezance vystřídá jakási bíla kamizola, orlí péra, vysunovací tomahavky a kalhoty do zvonu už se nemůžu dočkat...
-
Jen ať to nasypou na "starej šrot". Až přijde nová generace konzolí a hardwaru bude stověžatá matka měst a ostatní evropské metropole vypadat daleko líp.
-
Jedine čo mi vadí je ta nelogickosť. Už len z čižiem a ich kresieb, a tmavšej pokožky je jasné, že to bude Indián? Nechápem ako sa teda dostal Eziov predok do línie indiánov. Jedine, že by to bol nejaký čo sa len u Indiánov narodil, čo pochybujem vzhladom na tú pokožku. Ale je možné, že sa ktosi vyspal s indiánkou alebo indiánom tak preto ale nepáči sa mi to. Ale zasa môže to byť zaujímavé ak prídu s niečím novým. Ale France by bola lepšia :)
-
-
mam dojem že v project legacy bylo že se eziúv potomek vydal s kolumbem na cestu na západ :-) takže to poloviční indián bez problému bejt může *9*
-
-
Ak to nejako vymyslia, tak mi to vadiť zas až tak nebude. Hlavne, že to bude oživené. No uvidíme podľa mňa boli indiáni dosť uzavretá spoločnosť...
-
-
ne uzavřená jako opatrná. Měli strach z bělochů to je pochopitelné, když víš co dělali, ale nemyslím si že by byli jako dnešní moderní společnost plná předsudků. Spíš mnohem delší dobu prověřovali než někomu důvěřovali.
-
-
-
No pokud vidím dobře tak zas tak snědej není a pokud se nemejlím tak italove také nejsou zrovna super bledí :-) . To že má na sobě mokasíny z něj ještě nedělá indiana. Pokud vím tak Assassini byli většinou na straně utlačovaných což by v tomhle případě mohli být z části indiáni a jelikož preferuji spíše spíše stealth akci (překvapivě jako indiáni) tak pochybuji že se naskládají do řad jak kuřata na porážku v gentelmanském souboji :-D . Nebylo zas tak velkou raritou, že se kdosi s bledou tváří začlenil mezi indiany.
-
-
Na značke AC ma fascinuje jej potenciál. Hra vo svojom žánri vlastne nemá konkurenciu.
Každý hráč má svoju predstavu ideálnej doby a aj keď vačšine hráčov americká revolúcia moc po chuti nebude, hrať ju budú tak či tak, pre prípad že by sa nabudúce Desmond dostal do ich vytúženého obdobia. Dokonalé .... -
indian assasin menom medvedí pazur, alebo jastrabie pierko :D uz zacina cely asasin trapošit, ja chcem plnohodnotnu hru a ne kazdy rok novu somarinu, sice s dobrym pribehom a hratelnostou ale to je jedine
-
-
přesně tak myslím si že je bez šance udělat kvalitní hru za rok ......na dobrou hru si má člověk počkat ( ne jako DNF a třeba jako na half-life :D)
-
-
ale ubisoft su experti, maju kazdy mesiac novu hru doslovne skoro, setko je od nich , preto robia dobre hry ale narychlo preto su vzdy nedomyslene a nevyvazene, rovnako far cry 2 bola super hra nebyt sprostostí , a far cry 3 ani nehovorim, ine studio vyda hru raz rocne, oni kazdy mesiac :D si myslia ze vyhraju cenu studio roka ale pritom to boli bethesda, a tento rok to bude bez vynimky bioware , ktory bude bojovat s maxom paynom 3 :) a rockstar :)
-
-
Bioware si nemyslím. Ti si to celkem pokazili originem (aspoň u mne). Max Payn 3 ? Mě prostě připadá že to už není MAX PAYN který býval ..... s ponurou a chladnou atmosférou. Jako hra sama o sobě to může být dobrá, ale Payn to není.
-
-
Oprava : ne BIOWARE .... ale EA .... ale hry od Bioware jsou povětšinou ORIGIN ONLY .
-
-
-
trojka už je ve vývoji roky 3 ;-)
-
-
-
Vypada to zajimave, ale ten klasickej assassinovskej habit s kapi mi do realii valky o nezavislost nejak nesedi. Proc ho nenasoukali do neceho praktictejsiho?
-
-
Ted koukam lip a vypada to, ze ma teda kalhoty a kazajku, ale ta kape proste vypada divne.
-
-
AC mě kolikrát zachránil při zemáku - Amerika? Boj za nezávislost? meč, luk, tomahawk... je mi jasný, že se najde nějakej zlepšovák aby ládovací mušketa střílela jako automat.xD wigwamy - těch rovných střech tam moc není.xDD
-
Ja se tesim,az se AC presune do soucasnosti a zjistime,ze takovy Sam Fisher patri mezi assassiny
-
-
no to jako bez*rdele .. v dobe Avengers se to tvari jako vysostne vzhlizejici tah
-
-
Tož takovej Mass Effect s tomahawkem... Prostě novej Winetou nebo jak se jmenoval. *5*
-
-
Teď už jen aby člověk mohl hodit alespoň 20 tomahavků za sekundu a měl na luku noktovizor bude to ok
-