Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed III bude v době americké války za nezávislost
1.3.2012 | Aleš Smutný
230 příspěvků
-
Očekával jsem trochu jiné prostředí, ale co už. Nebudu soudit už tak předčasně :) musím to prvně vidět. :-D jen doufám že z toho nebude hra plná srdceryvných proslovů před americkou vlajkou :) .....
-
To se mi nelíbí. Do Severní Ameriky patří western,gangstři a epické sci-fi bitvy. Assassin´s mi tam moc nesedí.
-
-
to je kec, do Ameriky patřej všeci ti Templáři, Illumináti aspol. a tudíš tam patří i Hašašíni, co jim dou po krku *2*
-
-
:D predstava ze z krasnych benatek budu list nekde po stromech pul hodiny nez doplazim nekam do pidi vesnice, to zavani tarzanem na lijanach :D to by museli prijit s necim hodne novym a hodne dobrym. Kdyz by byl Egypt tak si myslim ze by byl moc podobnej Jeruzalemu, a chapu zeto stim asi uz nema mit nic spolecnyho ale kdyz v Embers mel Ezio ♥ cest s nejakou tu sikmookou slecnou tak jsem v hlouby dusi prahla podivat se do stare Ciny :)
Ten co spi s buvolem me nejak nebere :)
*2* -
přelom 19. a 20. nebo 1. polovina 20. století, nějaké tanky a bombardéry byly už v AC: B :)
-
na jednu stranu sice chapem ze zmena prostredia a hlavne obdobia moze byt zaujimava a verim ze bude, ale nemozem si pomoct, ze ked budete utekat pred chlapikmi s kvermi a nie s mecami tak to uz strati klucovy prvok hry, ktory som (aspon ja osobne) mal rad. a za druhe, PRECO, PRECO ZAS AMERIKA , to uz vazne nie je co zaujimavejsie vymysliet ??
-
Já bych chtěl středověk, středověk a zase pouze středověk... A ne takovéto slátaniny. *13* *9*
-
-
vubec nevis jak to bude vypadat a uz brecis?
-
-
Já bych chtěla tu viktoriánskou Anglii...:(
-
Tak to potěš koště, tato série jde čím dál více do kytek... *10* *10*
-
-
Neboj, kačenky a fackovací panáci jsou, opakovací křesadlovka bez nutnosti přebíjet už v taky sérii je, plamenomety a samopaly už taky. Hlouběji to snad klesnout nemůže.
-
-
Já osobně bych uvítal kdyby se příběh Ac III odehrával ve Starém Egyptě,tam je architektura zajímavá a náplň hry by tam byla dobrá.Kdyby přeci jen měla být náplň hry o vzniku USA moc by mě to teda nenadchlo,ani si to nedokážu moc představit... *3*
-
-
A hlavně by to byl dost velký skok zpět, myšleno tak, že předchozí díly se vždy odehrávaly směrem dopředu, nikoli dozadu.
-
Obávám se, že ve starém Egyptě by to s městskou zástavbou bylo podobně na štíru jako v Americe v koloniálním období (pár městských osídlení tu bylo, ale většina populace žila na vesnicích a samotách - v Egyptě by navíc, kromě chrámů nebyla žádná tak členitá stavba, jako v dosavadních AC dílech). Snad jenom Alexandrie v době vlády Ptolemájovců, by stála opravdu za to. *3*
-
-
Tak to by mi nevadilo ,myslím že je to zajímavé *5*