Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed III bude v době americké války za nezávislost
1.3.2012 | Aleš Smutný
230 příspěvků
-
Tak já jsem klidne pro aby měl indiánské kořeny a mohl vraždit Brity .. na to se těším nejvíc ... a myslím si že Indáni jim máji co vracet když jim sebrali jejich půdu a ještě se kním chovali jak ke zvířatům ...
-
-
Britové byli de facto i ti "Američané" ve 13 koloniích, takže by indiáni měli mít pifku stejně tak i na ně (navíc ve válce za nezávislost stála většina indiánských kmenů spíše na straně Britů). *7*
-
-
Však Britové = Američané :) nebo spíš Američané jsou směsice Evropanů
-
-
-
aby sa nakoniec nestalo že bude mať nejaké indiánske korene... omg to by išlo proti sebe...
-
Inovaci by to urcite chtelo...Brotherhood byl jeste obstojnej,novy prvky+multak.Revelation byl uz pouze recyklat v novem kabate...bohuzel me ani pribeh nedonutil hru dohrat protoze sem se pri hrani nudil.Bro+RE mela byt sikovne spojena jedna hra a bylo by to dokonaly ukonceni Eziovi kapitoly...ale zpatky k tematu,tezko asi soudit hru podle obalu(ci obrazku)ale kdyz to bude fungovat proc ne?zalezi jak se k tomu postavej a jak dokazou udelat novou,zazivnou hru navazujici na sve predchudce...me teda osobne by se libilo prostredi anglie/londyn kolem 17-18 stol
-
-
souhlasím s londýnem, 17-18 stol
-
-
DLC se bude odehávat ve WTC těsně před pádem *1*
-
Nevím no... Assasins Creed je zajímavá značka, jedničku jsem dohrál... bylo to něco nového, z dvojky jsem byl úplně nadšený, bavilo mě to každým coulem.
Ale pak přišla doba temna, Brotherhood jsem nedávno koupil v jedná nabídce, a dostal jsem se asi za půlku hry.. Zezačátku dobré, ale pak už mě nic nevedlo k tomu, abych hrál hru. Nevím proč, ale nebaví mě. Co Revelations? Je lepší jak brotherhood, že bych to zkousl jen kvli příběhu abych byl v dění hry a věděl co se v REVE. děje.
Jinak k AC3: vždycky jsem si chtěl zahrát za indiána co běhá po lese s lukem... Ono vlastně jsem si už zahrál v dobře zpracovaném Call of Juarez (další díly stály za starou bačkoru).
Nevím jak vy, ale všimli jste si, že jak Altair, tak i Ezio neuměli líst po stromech? Ale skákat 10metrů z budovy na budovu ano... Snad to tejten rudý bratr bude umět :-D
A pokuď nebudeme hrát za indiána, tak co... Snad se někdy dočkáme že náš chlapec, vyleze i na něco jinýho než na budovu ( zrovna mě napadlo, že ani jeden neuměl líst po mřížích - což zvládnu i já :-D) -
-
Revelations je temer to same co brotherhood, akorat mas navic crafeni vybusnin a "takticke defense mise" kde bojujes o ctvrte mesta, mapa je snad jen mesto , mesto a zase mesto, obcas prejedes kanal lodi .. z mesta do mesta :D, v brotherhoodu byli aspon kousky volnejsi prirody. Aspon co jsem ho zatim hral sem zadnou prirodu nevidel ... Je pravda ze sem mu zatim taky moc nedal ... moc her :D ... rozehranejch .. Dark Souls, Skyrim, Minecraft, World of Warcraft, Soul Calibur 5 a este par se mi jich tma vali nedohranejch, tak sem se k tomu jeste nedokopal.
-
-
revelations sem zatim nemel cas si zahrat, ale rim v brotherhood me prisel oproti mestum ve druhem dilu, takovy nijaky cose tyka akrobatickeho vyziti :D o to vice se tesim na istambul :) a mena na treti dil :D vlajka a 13 hvezd hovori za vse :) na druhou stranu mesta ke konci 18 stoleti nebyla zase takova malinka. staci zagooglovat a podivat se. me spis nejde do halvy indian a assassin a jak se k tomu vubec dostal. nejsem zrovna odbornik na historii, ale moc neverim, ze se v te dobe mohli indiani jen tak prochazet po americkych mestech
-
obrazek nice, predstava, ze se bude AC odehravat v te dobe uz horsi, ale na rozdil od kritizujicich kolegu si pockam alespon na gameplay nez to definitivne zavrhnu ....EziO R.I.P. <3
-
nesouhlasím se zasazením do období a lokace, ale zase musím říct, že se to hodí do příběhu, vzhledem k tomu, že kolem svobodného zednáře Washingtona, vzniku USA a 'founding fathers' vůbec je plno konspirací. Příběh by určitě udělali zajímavý, jen mi opravdu přijde, že to nezapadá do celkového konceptu AC...
-
Jupí, Amerika.
-
Někdy (a podle mě i v tomto případě) by se měli vývojáři držet raději osvědčených postupů, prostředí a stylu hry.
-
-
no u revealtions si všichni stěžovali že už jeto moc stejnatý a tady by mohla být menší změna gameplay - třeba stealth v lese s lukem by byl super
-
-
vsichni urcite ne :) me se to libilo, az na to braneni uzemi, ktere jsem nastesti zazil jen 3x
-
-