Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed III bude v době americké války za nezávislost
1.3.2012 | Aleš Smutný
230 příspěvků
-
Docela by mě zajímalo, jestli by byl Assasin's Creed tak úspěšný bez toho badass ohozu hlavních hrdinů.
-
-
Spíš bych řekl rádoby badass ohozu. Je očividně designovanej aby působil jako strašně cool, ale podle mě je ten ohoz nejen úplně nesmyslnej, když v tom září borec na dálku, ale taky docela směšnej. Hlavně ta kapuca se zobákem je strašně dětinská.
-
-
On už "badass" má v téhle souvislosti dost pejorativní nádech. Nechtěl jsem používat podobné formulace, ale souhlasím. Nicméně mi je buřt, jak moc tacticool to je, o tom není třeba debatovat.
-
-
Třeba kdyby běhal v trenkách?
-
-
Ezio v trenkách..... :-O
-
třeba kdyby měli v každé inkarnaci regionálně-dobový oblek. Mám dojem, že půl úspěchu téhle značky tvoří assasinovo dynamicky vlající pyžamo s kapucou do půl hlavy a typické držení těla.
Nesnažím se hru shodit, samotného mě docela baví, ale fakt by mě to zajímalo. -
-
Je fakt , že mezi lidmi moc nenápadně nepůsobí *1*
Když se nad tím racionálně zamyslím, tak bych čekal, že se přestrojí dle typu mise za civilistu/vojáka/apod.
Ale zase se to nedá brát tak vážně, přeci jen, je to tak trochu fantasie, když vezmeme v úvahu jablka z "Ráje" (a tím nemyslím rajčata), orlí zrak apod. *2*
-
-
-
-
No jedna věc mi moc nesedí, Assassin creed byl vždy parkouru v zastavěných lokacích a pokud možno o nenápadném zabijéní v davu lidí. Kolik takových lokací se najde ve zmíněné době v Severní Americe ? *7*
Nebude to snad o to tom běhat hodiny po lese/pláních a po té najít nějaký ten srub či dokonce městečko s pár dřevěnými kulisovitými baráčky, s šerifem a 20 osadníky ? *1* -
-
Tohle je spíše záležitost západní části států, východní pobřeží a někde i jih se už určitě mohl v 60. letech 19. století pyšnit slušnou městskou aglomerací.
Oprava: Takže se omlouvám, špekuluje se o válce za nezávislost ( tendence z jiné diskuse a webu a nadpis jsem poněkud přehlídnul :D ),. Každopádně, v takovém případě vracím všechno zpět a i souhlasím, v té době to zase tak vystavěný nebylo. :)
-
-
Spíš jsem zvědavý jak tu postavu pojmenují .... moc se mi nechce hrát za Bíleho bůvola nebo Ten co skákat po kůlna.
-
-
Skákal pro efekt jak ptáček do kupy hnoje?
-
Skákal přes oheň až si propálil mokasíny (vis Jára Cimrman...). *1*
-
ten co se nabodnul na týpí? *1*
-
-
A já myslela,že to bude v napůl budoucnosti....sem byla naivní
-
-
Bylo by to pěkný...ale nevím jak by tam zakomponovali skrytou čepel ... možná podobnou jako je teď v Mass Effect 3 ...
-
-
Houmer Simpson> USA,USA,USA.... *1*
-
Snad to nebude stejný jako Revelations...a Brotherhood...
-
Když už chtěli dobu posunout do 18./19. století tak se jen v Evropě najde x daleko atraktivnějších míst, než 13 kolonií v Americe. Třeba revoluční Paříž s postavami jako Danton, Robespierre, Ludvík XVI a další.... *7*
-
-
To záleží na chuti každého hráče, mě třeba zase tohle téma tolik nebere *3*
-
-
Tak tohle téma není v mainstreamových hrách ještě úplně probádané, takže by to určitě mohlo být zajímavé. A pro Američany to je navíc téma nejvyšší důležitosti, takže už jen kvůli nim by si tu hru nedovolili odfláknout. Určitě by mi to nevadilo, zní to dost lákavě *4*
-
Slovy Cedrica Danielse z The Wire: "This... is BULLSHIT!" (viz. 8:06 - http://www.youtube.com/watch?v=-Sgj78QG9Bg)
-
Na jednu stranu by se mi zasazení nějaké hry do tohoto konfliktu líbilo, na straně druhé však chápu rozhořčené reakce skalních fanoušků této série, protože tento konflikt a událost mi tak úplně nesedí do série Assassins Creed. Například tuším, že byla tato válka o nezávislost zobrazena v úvodních misích CoJ: Bound in Blood a kdyby se tomu věnovala nějaká jiná akční hra a trochu to rozvedla, tak bych byl potěšen a čekal, co z toho vznikne a bral bych to jako něco originálního (narozdíl od těch novodobých konfliktů, druhých světových a nějakých sci-fi).
Každopádně zhnusen nejsem, i když by se k AC hodilo jiné prostředí a jsem zvědav, co z toho teda vznikne.
btw: když si pročítám zdejší diskuzi, tak je rozdíl vyjádřit svůj nesouhlas se zasazením určité hry do jistého prostředí anebo napsat větu typu "amerika mě už sére". To je pak problém ve vyjadřování a spíše bych si o takovém člověku myslel, že je ještě nedozrálé dítě nebo puberťák -
-
Napsal jsi to sice na prvni pohled moc rozume ale videl jsi toho indianskeho assasina? :D
-
Nejsem ani nedozrálé dítě ani puberťák. Někomu se to zdá jako problém, někdo to považuje za normální. Pro tebe jako jistě vysokoškoláka napíši, že mě s tou Amerikou štvou a naštvali. Jestli jsem urazil tvé jiště velice morální cítění a vnímání tak jsem omlouvám.
-
-
Co se týče hry, tak tě naprosto respektuji a souhlasím, že je spousta událostí, kde by se více hodilo zasadit děj nového AC, jak už ses zmínil v minulém příspěvku. Přesto jsem ale z tvého předchozího příspěvku zároveň cítil jakýsik odpor ke všemu americkému a kvůli stylu jakým to bylo napsáno, mi přišlo, že jde spíše o tenhle tvůj postoj, než o hru samotnou.
Každopádně ses mě nedotkl, beru to jako tvůj názor, jen jsem vyjádřil ten svůj.
-
-