Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já hrál všechny AC na PC a neměl jsem žádné problémy.Podle mě pokud ti to dělá potíž,tak si po pár minutách zvykneš.Není na tom nic složitého.Jinak AC 2 má podle mě slušný příběh.
  • Hairy_Ass
    Tak příběh smysl dává, což o to, ale chvílemi je dost přeplácaný, jako by si autoři na netu vyjeli všechny konspirační teorie, a pak se z toho snažili upéct jednu jedinou, kterou pak mrskli do hry. Pro tebe, jako příznivce Deus Ex, by mohlo být pozitivní, že se děj točí hodně kolem konspirací, navíc je to poměrně pěkný exkurz do historických měst, s velkou volností pohybu a od posledního dílu i se spoustou nových možností, co dělat.
  • Takhle ... necekej pribehovou hloubku Deus Ex (tedy alespon originalu, HR jsem nehral) a Falloutu. Ale podle meho nazoru je AC2 a AC:B kvalitni, pokud jsi ochotny se trochu hrabat v konspiracnich teoriich. Ezio je jedniim z prekvapeni posledni doby co se tyce charakteru postavy, rozhodne to neni plosina typu Altair (tim neurazim Altaira jako postavu, ale spis scenar puvodniho AC). Osobne se mi take libilo, ze se setkas s historickymi postavami, jako je (SPOILER) Da Vinci, Machiavelli, atd. Nevim, jake je to na PC ohledne ovladani, ja jsem AC vzdy hral jen na PS3 a na gamepadu mi to fungovalo naramne. Kazdopadne doporucuju koupit. Zkus to sehnat z druhe ruky, za usetrene penize si porid nejaky gamepad a myslim, ze se budes bavit.
  • Hairy_Ass
    Třeba v Deus Ex jsou jednou z odnoží Iluminátů, pokud si to dobře pamatuju. *4*
  • Dotaz pro znalé celé série: Jsem PC hráč, u prvního dílu jsem vydržel cca 5 minut (málem jsem zkolaboval z ovládání). Chci se zeptat, jak je to s příběhem (vím o systému přítmnost-DNA-minulost) - stojí to za to? Příběh je pro mě to nejdůležitější a jde mi o to, jestli má hlavu a patu v rámci celé série. Hratelnost ať je v každém díle klidně stejná, ale postavy, příběh,... Už to není tak drahé, teda alespoň první dva díly, tak bych o tom pouvažoval. (pro upřesnění mých preferencí - Deus Ex, Neverwinter Nights 2, Fallout 2, ale i poněkud s pokulhávajícím příběhem TES, Diablo 2). Budu spokojen? :-)
  • nejen podle série AC, viděl jsem konspirační teorie o templářích a jejich pomstou a ovládnutí světa nebo něco na tenhle způsob... nadruhou stranu pokud to takhle chtejí mít tak ať
  • Zni to sice zajimave, ale ja bych se radeji podival do Londyna nebo Parize v 19. stoleti. Moskva je bohuzel uz zabita, diky komiksu ktery UBI vydal. Japonsko je urcite zajimava lokace, ale nevim jak by tam roubovali Templare. No jeste USA by nebylo spatne ... valka o nezavislost, valka z roku 1812, obcanska valka ....
  • Podla série AC existujú templári dodnes.
  • podle AC:Revelations templáři někdy v 16. stol? co to je sakra za hru? Řád fungoval v letech 1120-1340, nakonci byl obviněn z hereze a konání protikatolických rituálů, většina templářů byla zatčena a popravena...
  • dilinja
    Co z toho bude mit games.cz ze se Tukan na konci článku zminuje o Score *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit