Assassin’s Creed Valhalla vás coby válečníky nebo štítonošky nechá plenit, pálit i rapovat
-
Nic takoveho jsem nerekl.
Utlumenejsim a syrovejsim myslim mensi plosnou saturaci a trochu jinou celkovou barevnou stylizaci, rekneme vice jako treba Kralovstvi nebeske ci podobne historicke/"historicke" filmy a mene jako pohadky od Disney. Potazmo, jako byly i rane dily serie. ;)
-
Líbí se mi, jak se "to nemá s Assassins Creed nic společného" argument objevuje už přes osm let od dob třetího dílu. Člověk by čekal, že si na to lidi za tu dobu zvyknou.
-
Ne
-
Jakože proto, že se to odehrává na ostrovech, tak tam nemá svítit slunce?
-
Velice sofistikovaná kritika. Nejpůvabnější na tom je, že se pořád někdo pozastavuje nad tím, že využívají značku AC.
-
Rapovat = rabovat?
-
Ten trailer dali robiť komu? To je riadny otras. Navyše ten námet je strašná blbosť. Toto už nemá s Assassin's Creed nič spoločné.
-
Jaké Anglány? Vždy´t to byli Němci, co tam přitáhli po pádu Západořímské říše😀 Navíc sami Angličané nebo spíše kmeny obývající území dnešní Velké Británie se vesele mezi sebou mlátili. A legenda o Artušovi je právě proti saským dobyvatelům, tak nevím, za jaké Anglány by si chtěl hrát. Za ty, co už leží pod drnem, za německé Anglány nebo za normánské Anglány?
-
Radši bych hrál za Anglány a ty Seveřany vyprášil
-
Slyšel jsem, že vikingský rap s příměsí severské mytologie stojí za to:)
-
Chci středověce rape-ovat! To je pravá evoluce!
-
Chytry nadpis! ;)
V zasade v odhaleni noveho AC neni nic, co by clovek necekal - drzi se zajeteho s mensimi upravami a vylepsenimi. Spravu/rozsirovani vlastni osady vitam, souboje v urazeni by ve finale tez mohly byt zabavna kratochvile, jen to pestrobarevne vizualni zpracovani mi zrovna moc nesedi. V Recku to bylo fajn, ale pro tohle tema bych uvital uz v zakladu neco utlumenejsiho, syrovejsiho, aniz by to clovek musel resit pomoci nejakeho dodatecneho postprocessu. Ale opet by to mohl byt zabavny dil serie, byt ne zrovna prelomovy.
-
moje chyba, uz jsem tu nekolikrat zazil preklep v nadpisu nebo clanku, ktery byl usmevny, tak jsem automaticky predpokladal, ze je to ten samy pripad. Kdo by taky cekal neco tak absurdniho jako je rap ve hre o vikinzich :)
PS: jdu pokorne zjistovat jestli se da predobjednavat :)
PPS: stejne jsem to mel v planu :))
-
A to rapovani bude exkluzivně jenom pro mužské charactery, anebo si i jako virtuální ženská přijdu na svý?
-
Nebojte pane Donut, já přesně věděl na co reagujete, už od momentu, co jsem si přečetl Váš první komentář k tomuto článku. A hned jsem si říkal, že to zase bude člověk, který si přečte nadpis a hned si myslí, že to po sobě autor nečte. Takže speciálně pro Vás, citace z článku:
"Zapojit se budete moct také do speciálních básnířských rituálů, kterým se říká flyting a nemají žádný pořádný český ekvivalent. Fanouškům severské mytologie a staré literatury ale mohou být veršované soutěže v urážení povědomé, jelikož se jim věnoval třeba Beowulf anebo Loki. V podstatě jde o dávné předky dnešních rap battles. Anebo o netradiční způsob, jak vikingy přiblížit publiku milujícímu hip-hop."
Ještě před úpravou tam bylo napsáno, že k rap battles to přirovnávají přímo vývojáři. Takže ne, opravdu mě to nevyvádí z míry 😉
EDIT: Ještě zpět k Vašemu původnímu komentáři, doufám, že už máte předobjednáno 😀 -
Nu, Dr. Hübnerová bude mít jistě radost. 🙂
-
Podle všeho ano! Tedy minimálně podle Ubisoftu. Přečtěte si článek ;)
-
Myslím, že rýmování asi není to pravé ořechové. :D
https://cs.wikipedia.org/wiki/Rap
-
Assassin’s Creed Valhalla vás coby válečníky nebo štítonošky nechá plenit, pálit i rapovat ..to slovo rapovat vas nijak nevyvadi z miry? Nebo snad vikingove raPuji bezne?
-
Pořád nic nevidím ☹