Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano ješte funguje. I když by to chtělo nové chlazení a náhradní větráček se nedá sehnat se stejnými parametry. Ale brzy taky poletí už jen kvůli hluku do kontejneru.
  • jj šak jasan... vitaj v klube :)))
  • Podla mna to bezi v emulator mode XBOXU, pretoze ta hra robi uz par rokov, neviem si predstavit ako by hra vyzerala, keby ju robili na dnesny HW, teda chcem povedat iba to ,ze konzola je brzda pre vyvoj hier a predaj noveho HW ako takeho, vsetko co sa tyka PC ide dolu vodou a predaj, ceny ... kedy sa to vrati do starych kolaji???? asi nikdy
  • Gratuluji iD. Dalsi zpraseny port z konzoli pro PC. Od Carmacka jsem toto necekal. Velky EPIC FAIL a velke ZKLAMANI. Na DualCore 3.3 GHz nesnesitelne doskakovani textur + 10 sec zaseky kdyz se rychle otocite + blbne zvuk. Betatestovali to vubec ???
  • Po Rage ovladacoch obraz celom OK, sem tam dohra texturu a zvuk ide uz OK, mam X-FInu Praskanie zvuku som pocul na softwarovej zvukovke, HW zvukovka OK. Skoda , ze tam zase nieje LEAN! Graficky pekne, hratelnost a ovladanie trosku dost QUAKE 2..... mali si pozriet staru hru FEAR ako sa robi pohyb a melee
  • fallout
    Dělá to se všema ovladačema...
  • skus si kupit poriadnu grafiku a monitor s rozlisenim 1920x a otvor si oci - uvidis co to robi sa bordel
  • fallout
    My se hrozně nudíme, tak jsme si to všichni vymysleli a teď to tady řešíme, jen tak aby nestála řeč... *7*
  • Tak jsem rage dost testoval a vubec zadny problemy s texturama ani zvukem nejsou takze nevim co tu resite jinak ma sestava a ovladace.
    Core i7 2600 3.4 GHz, 16GB DDR3, GTX 275 1.8 GB DDR3, Seagate 1TB 7200 RPM, Deska Gigabyte
    Ovladace: 280.26
    Windows 7 x64
  • Hairy_Ass
    Jasně, jenže System Shock je už staršího data, a beztížný stav v Dead Space nic téměř neovlivňuje, díky magnetickým botám je tamní hrdina pořád oběma nohama na zemi. :) Asi jediná hra, kde se pokoušeli o trochu jiný přístup, byť kvůli mainstreamu zůstali jen na půl cesty do cíle, byla MP střílečka Shattered Horizon...
  • Hra je nehratelná v tomto stavu v jakém jí vydali.Nejde to nikomu.Zvuk praská i na nejnovějších driverech obraz se seká po 4s textury se načítají po každém pohledu no prostě konec http://www.ngohq.com/images/Rage.jpg
  • A skusal si pouzit ovladace ktore niesu beta?
  • Tu islo o patch na ATI drivery hra bola v poriadku takze skor reklamovat grafiku ako hru.
  • Toto robi aj na NVidiach, mam 580ku a tiez pri rychlom otacani textura akoby blikne.
  • Hanzales
    Já to mám předobjednáno, ale taky mám chuť to radši ještě nejdříve zkusit. Z hratelnosti jsem si udělal docela dobrý obrázek na stránce, kde se streamuje gameplay a po 10-20 minutách už má člověk víceméně jasno. Já do toho du :) Akorát mám strach, aby si ta hra to vzrůstající tempo udržela až do konce a to přituhávání někde zase nepolevilo. Případně se to ke konci nezvrhlo v repetitive pippete. No a ty reportované chyby už veřím (doufám) opravil ten patch, snad už je dokonce druhý... (to je právě to, co bych chtěl vyzkoušet) :)
  • lol blboune ti ani neumíš číst psal jsem že mam gtx 590 a tys postnul recenzi na 580 nauč se počítat
  • mám atinu, na kterou ty nové drivery jedou a hra je v pohodě....až na to, že když se rychle otáčím, asi čtvrt vteřiny je textura jakoby nenačetlá a pak hned najede, jakoby nestíhal komp....ale to je moc blbost :D
  • Mám pocit, že libovolné poletování ve vesmíru až po plynulé přistání na jakékoliv planetě, nabízel Battlecruiser 3000 AD respektive Battlecruiser Millenium.
  • Vis nemas pravdu v jedne veci bugy tu byly vzdy.Nicmene jde o to, ze nam prodavaji finalni produkt za dost penez a on je zralej na reklamaci.Pokud by jsis koupil trenky a oni by ti pekne ruply tak je vratis, ale pokus se reklamovat hru.A bude hur , http://news.branyvnimani.cz/?article_id=11853 *10*
  • S texturama nemám žádný problém. Nejnovější ovladače a GTX 590

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit