-
Textury blbnou na všem asi, mám HD 3870 X2 + poslední drivery. Bohužel tento driver není určený pro všechny produkty AMD/ATI.
-
Ano také si to za chvíli půjdu stáhnout a jsem zvědavý jaké to bude *4*...
-
Takovej dogfight ve vesmíru s přechodem do atmosféry, kde by se v souboji pokračovalo....
-
I když stále čekám na hru, která mi umožní let vemírem s možností přistání na planetě. Ne v nějaké animaci, ale real time let od slunce až před barák a pak vystoupit a dát si kafe. Zatím na to čekám a čekám a stále nic. Tedy o ničem nevím.
-
Chápu co tim myslíš, ale tak ňáký možnosti jsou. na kochání třeba Eve online celá série X, Freelacer, Starlance samozřejmě Freespace a Homeworld. Dead Space, Mass Effect, nemůžu nevzpomenot System Shocky.
Takže něco by se našlo.. -
Zatim mám stáhnuto, nainstalováno a shlédnuto intro. Večer zapařím a uvidím, jestli smazat nebo koupit;)
-
V klidu... nic se neděje :)
-
Ah pardon, pardon. Moje chyba, měl jsem otevřených více panelů a myslel jsem že váš příspěvek spáda pod konzolové Crysis *3* . Takže ne RAGE jsem nehrál a ani nevím zda tam jsou nějaké RPG prvky.
-
Ano, já jsem to dohrál zrovna nedávno a RPG prvky tam nejsou žádné, pokud nepočítáš to že si můžeš v reálném čase upravovat zbraně (nandat tlumič, svítilnu, změnit druh zaměřovače atd.), ale i bez RPG prvků to je rozhodně skvělá hra, kterou doporučuju všem co ji ještě nehráli. *3*
-
Odkaz pro stažení ATI RAGE patche najdeě zde: http://rage-id.webnode.cz/
-
Hrál to z vás už někdo? Mám předobjednáno a chtěl bych vědět pár otázek. Jsou tam nějaké RPG prvky? Nebo je to čistá fps? Díky za odpověď.
-
nemám ve hře žádný crack.. akorát bethesda zase vydala prohlášení že se ten fix nemá používat nebo co.. Zase to polovině lidí nefunguje
-
Když se tak koukám na to intro, tak mě hrozně mrzí, že někdo neudělá pořádnou hard sci-fi vesmírnou hru, ten Saturnův prstenec byl vážně parádní! *14*
-
Dohráno na nejtežší, grafika ujde hratelnost nuda. *13*
-
to intro me dostalo, pripomelo mi Dooma 3. Meli radši delat Dooma
-
špatnej crack hele :DD
-
Pro nás není na Steamu dostupná. Možná přes proxy. Nezobrazuje se vůbec v nabídce a při zadání odkazu vypíše akorát:
Jejda, promiň!
An error was encountered while processing your request:
Tato položka není v tuto chvíli k dispozici ve vaší oblasti -
proč mi dáváte mínus, rači mi napište co je to za ovladače..
-
Tezko, na Steamu to u nas neni. Leda ze bys pouzil VPN.
-
steam?