Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A i kdyby, tak co, mě to vždycky bavilo, zapínat různá nastavení, sledovat co to udělá, jestli to utáhnu, pak upgradovat atd. Má to své kouzlo. PC mi dává volnost ve všem a hlavně ovládání, říkám PS5 mám, ale ta věčnost, než se postava otočí s páčkou, uff, já rád přesnost, volbu, vyšší fps a tak .. :) Naopak ta nemožnost cokoliv nastavit mě na toustovači vždycky štvala :) Jak jsem psal, na specifické hry typu Mortal nebo ty auta, fajn (volat ftw tak či tak), ale jinak.. uff. Hraju už někdy od videoher a Atari, měl jsem nebo hrál jsem snad na všem co kdy šlo, ale PC je prostě top :)

• Na PS5 sa sice technicke problemy vyriesia aj ked 30FPS by nemalo existovat v hocakom rezime v roku 2023

Hra ma neuveritelne hlupe a repetetivne misie, dokola otvarate/zatvarate ventily, hackujete alebo ovladate paky. Cloveka tam nema co drzat, lebo aj ten pribeh by sa dal zhrnut do jedneho odstavca. 7 rokov prace, niekolko odlozeni a ono je z toho nieco co clovek nechce nazvat pravym menom ....

• Skoda, kdyz uz i herni novinari citi potrebu vypustit rant. Doufam Pavle, ze to treba za rok zkusis a uzijes vic uz opatchovane a snad plynule.

• Taronyu

Človek je kľudný že má dobre PC a je mu to na nič. To je už smutné toto. 😠

• JohnyTheZik

Ne, že bych se chtěl pouštět do nejzbytečnější debaty vůbec, nicméně "nastavování všelijakých kokotiní" byl problém devadesátejch let a milénia, kdy si musel upgradovat PC každej půlrok. Mám 5 let stejný PC, vlezu na začátku jednou do nastavení, dám 2K, high detaily a možná zapnu DLSS. Voila, to je vše. 

Tenhle argument je starej jak svět, nicméně naštěstí už dnes totálně mimo.

• flash789

Tak hlavně ze ti nevadí hrát pomoci kancelářských potřeb, ty páčkovači :)

• Deywik

ja zase trpim sedet v "hernim kresle" na koleckach a hrat na mys+ klavesy a nastavovat vselijaky kokotiny abych mohl hrat 😂 radsi si lehnu do gauce s packovacem a hru zapnu a hraju bez problemu 🥹

• Zbytečně se autor pitvá v něčem, co by šlo shrnout takto: dnešní hry jsou po vydání rozbité sra*ky, počkat až se to opatchuje.

Já třeba PS5 mám, ale 99 procent všeho hraju na PC, je mi to mnohem příjemnější a lepší, než sedět na gauči s páčkovačem v ruce, jo, na Gran tourismo nebo Mortala fajn, ale jinak.. uff. A v HW problém není, Nadupadá OLED + DK.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit