-
Znamená to, že team má jen jednoho člověka.
Pro zajímavost: matematika například připouští toto tvrzení: množina, která nemá žádný prvek, je také množina. -
Jak jste tomu mohli dát jen šestku???? .... ale jo, na aktuální stav to sedí, s recenzí se souhlasím a rozhodně doporučuji každému, kdo má rád strategie, koupit (na stránce autora či na humble storu) a zahrát.
Nezbývá než doufat, že se ta hra posune ještě dál. I tak utracených peněz rozhodně nelituji. -
Rozjel jsem to u kamarada a v podstate behem jednoho odpoledne jsem mel postaveny vsechno a az an mensi skobrtnuti vesnice jen vzkvetala a to bylo vsechno. Nebylo kam jit dal. Jak se mi to na zacatku libilo tak ted z toho mam takovej prazdnej pocit. Za me tak maximalne 4-5/10.
-
Škoda jenom, že tam není nějaké motivace hrát dál. Chápu, že hra je "dítětem" jednoho člověka a klobou dolů. Ale něco tomu chybí. Navíc když se člověk rozkouká a pozjišťuje, jak fungují mechanismy ve hře, tak je hra i lehká a není to žádný výzva. Ale pozor. Do té doby než člověk zjistí co a jak, tak většinou má 2 vesnice mrtvé:-D Hra je pěkná, to ano. Zabaví na prvních pár hraní, ale potom zjistíte, že nemáte co dělat. Škoda, ale peněz nelituji a jsem rád, že jsem podpořil.
-
přečti si, jak se zde hodnotí hry. 5 nese označení "průměrná"...
-
Asi tak, jeden borec udělá poměrně dost složitou hru, na grafice si dá záležet a nakonec dostane o dost horší známku než hnusné, jednoduché hry s odfláknutou grafikou od nějakých nezávislých amatérů. Někdy by člověk brečel.
-
Kdyby tomu dali pořádnou nálepku "Indie" a dali tomu rádobyretro kostičkovanou 2D grafiku, pak by to mělo zcela jistě minimálně 8/10, to je fakt. Bohužel autoři nebyli úplní flákači a snažili se o trochu modernější vzhled, smůla no.
-
Na desitkove stupnici 1 az 10 je prumer 5,5. Ale to neni podstatne, podstatne je, ze nikde neni receno, ze ta stupnice je linearni a ze se petka prirauje prumernym titulum. Jinymi slovy, demagogicky zamenujes prumer stupnice s prumernym hodnocenim.
-
Pod to bych se normalne i podepsal .. mas +
-
zatim baví
-
Je to opravdu jednoduché. Já osobně prošel tutoriál a vrhnul se do hry. Bohužel první vesnice byla docela katastrofa (většina chcípla). Díky tomu jsem ale pochopil principy a ten tutoriál pak zpětně dával větší smysl. Druhé vesnici se už dařilo nádherně. Jde o to přemýšlet co, kde a kdy postavit. To jak postavit je lehké a intuitivní. Navíc ta funkce na zobrazení pracovních cest vesničanů je hodně dobrá.
-
Jako by si mi z duše mluvil. Vidím to taky tak. A ani se mu nedivím. Možná někdy hodně v budoucnu. Ale spíš mod. komunita
-
Spíš je to realita. Sám jsem se tomu pousmál, ale podíváme-li se do historie v 18ti byli už za zenitem *3*
-
dokonca je na tom zalozene aj jedno nabozenstvo *1*
-
Byť máš skoro ve všem pravdu tímto tvým komentářem jsi se zařadil mezi tu lůzu kterou kritizuješ. Děkujeme a už se radši nevracej.
-
Však jak autor uvádí, nemůžete hned farmařit. Ze začátku jsou sběrači, lovci atd. nutnost. Později při větší populaci se ale bez farem neobejdete.
-
Osobně jsem při prvním spuštění hry uronil slzu, že to nemá den a noc. Popravdě jsem tam chvilku na liště hledal kde postavím lampy či nějaké lucerny, abych rozzářil to šero. Po hodině hry mi pak bylo jasné že den/noc by tu nefungovalo, přesně jak říkáš. Každopádně lucerny bych tam přidal určitě. I tak je to ale skvělá hra.
-
Tak ono se to tady ve své podstatě zohledňuje...
Vyhypované AAA hry od velkých studií tady většinou dostávají o třídu lepší hodnocení než by si zasloužily, příkladů by se našlo spousta. -
Asi tak. Naprosto souhlasím. Klasickou AAA střílečku mám za pár hodin hotovou a druhý den ji už ani nezapínám. Naopak Skyrim je dlouhý a nikdy jsem ho nedohrál do konce. Po čase se mi okouká a když se k němu vrátím začínám znova. Banished je supr na to, že to dělal jeden člověk, je to nenáročné na HW a zabírá to skoro 150MB. Pobaví na několik desítek hodin a o to přeci jde. Za mě aspoň 8/10. Ostatní vývojáři všech strategií by si měli vzít příklad.
-
Tak já už mám nahráno asi 45 hodin a hra mě pořád baví, rozhodně je to mnohem lepší než Simcity, které hodně zklamalo.
Už se těším až vyjde modkit, to pak bude super.