Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vesměs s recenzí souhlasím, vše je perfektní do doby, než se hra o sebe stará už takřka sama. Ten další content či motivace zkrátka chybí a stává se to nudným. Na druhou stranu, i tak to vydrží minimálně na 10 hodin a to je víc než hromada AAA her, takže za mě supr.
  • "od jednohlavého vývojářského týmu"
    Znamená to že jedna hlava s rozdvojenou osobností tvoří tým respective skupinu?
    Zmíněnou vývojářskou hlavu neznám osobně , pouze má filozoficko vědecká ůvaha.
  • Mart9
    Přitom stačilo praštit pěstí do stolu.
  • Mě to pobavilo. Rozumím podstatě té výtky, ale to bychom pak museli rozporovat každý vtip o světové válce, o židech, o policajtech, o kapitanovy costy concordie co to klopí jak na moto gp :D a takhle bych mohl jmenovat do nekonečna. Samozřejmě že je to drsný, ale je to nadsázka. Tím že se bavím si nepřeji aby někde opravdu někdo umřel a nemyslím si, že si to přeje autor a už určitě to nemá vliv na hladovějící děti.
  • Vzhledem k tomu že jedno roční období proběhne na nejvyšší rychlost tak za dvě minuty, možná dřív, tak by ta obrazovka musela bliknout do noci asi 90x :) Pokud se teda nespokojíš s tím že se ti za jaro setmí třeba dvakrát :)
  • me stve ze kdyz uz je to tak supr a strida se tam rocni obdobi PROC se tam nestrida den.noc,,,,to me dost zklamalo,,,,hra je to dobra ale tohle je skoda:c//
  • 6 bodu je vyborne hodnoceni. Ze redaktori davaji nesmyslne vysoke body vyhypovanym hram je uz jina vec. Naprosta vetsina novych her si zaslouzi misto 8-9 bodu tak 6-7. Ale to je utopie. Na to zadny herni server nema. Bohuzek
  • Nemuzes nekoho obvinovat z vulgarity a sam byt vulgarni. O tvoji cestine ani nemluvim. Vzdyt se to neda cist. Zkus aspon zacinat vetu tak jak se ma.
  • Wow, pokud by tě vyragovali diskuse na internetu, tak dopořučuji si koupit život.
  • "Malá holčička neměla co do volátka" Asi marná snaha a tudíž zbytečná otázka, ale sám sebe se ptám jestli autor zbytečně - kvůli recenzi na počítačovou hru nepostavil hlad malých dětí a smrt obecně do příliš laciného, povrchního světla. Vybavil se mi Kevin Carter a jeho Sup a v tomhle úhlu pohledu mi není příliš dobře po duši.
  • ucho
    asi jsi zrovna chyběl ve škole, když jste to brali, ale na desítkové stupnici je průměr 5. patrně tě mate, že hry většinou dostávají víc. no to bude zřejmě tím, že mezi recenzovanými hrami převládají nadprůměrné hry...
  • 6/10 je podprůměr. Dobré hry dostávají nad 7, hodně dobré nejméně 9. V tom je ten problém. Hodnocení stupnice 1-10 je podle mě nešťastné, hlavně když se člověk podívá zpětně na hodnocení starších her. Měli by zcela převzít systém slovního hodnocení z Levelu a čísla nedávat.
  • Hele, já bych ty čísla nebral zas tak vážně. Ono je to hodně subjektivní ve dvou rovinách. Jednak, přirozeně, v tý, jak se hra danýmu recenzentovi líbí, a potom jak vnímá číselný hodnocení. Zkrátka neni šestka jako šestka.
    Ale s tim potenciálem souhlasim. Rome II koneckonců taky dostal 9 s tim, že to bude pecka, až to tvůrci uvedou do hratelnýho stavu.
  • Přesně. Mělo by se zohledňovat, o jakou jde hru, jaký rozpočet a lidské síly byly na vývoj použity. Podle mě je 6/10 opravdu hodně přísné. Tak či onak je to jen názor jednoho recenzenta, kterého hra zjevně nakonec moc nebavila.
  • Tak jdi do --- p - r - d - e - l - e ---, když nechceš diskutovat... *7*
  • ta hra se tváří že je těžká, ale ve skutečnosti je to strašně lehký.. stačí místo farem a hunterů stačí dělat gatherery v lesích a máte jídlo zajištěný
  • nemůžu se poslední dobou rozhodnout, jestli jsou větší ho*na v diskuzích na novinkách(právu) od jejich oddaných levičáků, a nebo tady na games od dementů, co maj patent na správný hodnocení všech her. málo, moc. málo kostiček, moc kostiček. tyvole. já bych asi tydiskuze zakázal. každého ty aféry jen otravují. počet lidí, racionálně uvažujících, příjimajích cizí argumenty a na jejich základě pokládajích svoje je tady tak strašně mizivej, že bych to fakt nenazýval diskuze, ale spíš žumpa. for fuck sake. taky kolikrát nesouhlasim, ale ku*va necham si to pro sebe, popřípadě to napíšu slušně, co, proč a jak a neurážim redaktory jak nějakej cikán.prostě se mu to nezdálo, mě jo, vice versa. 99% z vás by nenapsalo ani podělanej odstavec celistvýho textu, ale slohovým útvarům rozumíte, že byste mohli jít učit jazyk českej do škol. tohle je výlev mojí několikaměsíční frustrace(omlouvam se za vulgarity, ale už to chtělo ven) proto tohle nezvtahujte jen k recenzovaný banished. je to fakt tak těžký, psát sem jako lidi, a né jako dvanáctiletý fracci? ......howg.
  • ucho
    6/10 není tak špatné hodnocení, je to nadprůměr, a pokud je to tvůj oblíbený žánr, znamená to, že by tě to mohlo slušně zabavit. některé hry hodnocené 7/10 pro mě byly hry roku...
  • Chim
    Já s tebou celkem i souhlasím, že hodnocení by mělo vyjadřovat to, jaká hra v tuto chvíli je, ale zcela nepokrytě přiznávám, že bych opravdu vzhledem k okolnostem (budoucí potenciál + 1 autor) prostě oko přimhouřil a nějaký ten bod přidal. (zvlášť když to třeba srovnám s posledním Simcity, které jsem sice nehrál ale tak nějak z doslechu vím, jaký je to paskvil). Ale jinak souhlas, ta hra je lehce nedotažená a mohla by (a já věřím že v budoucnu bude) vypadat o třídu líp.
  • ucho
    vysvětli mi prosím, jak tohle "vaše" hodnocení platí pro nedávno recenzovaného Ramba, který dostal 1/10. podle zdejšího hodnocení chápu 1 jako nehratelnou hru s bugama, která není dobře zvládnutá ani po technické stránce. v recenzi však nebyl zmíněn jediný technický problém, jen to, že hra je v podstatě nudná, otravná a frustrující. chápu, že si Rambo zaslouží, aby ho někdo zkritizoval, ale podle "vašeho" hodnocení to 1 nemůže být ani omylem. obhajitelné by pro něj dle toho slovního popisu bylo hodnocení 2, ale spíš na to sedí hodnocení 3, tedy hra drží technicky pohromadě, ale je to místo zábavy zbytečný balast. tedy podle "vašeho" hodnocení pochybuju, že dokážeš vyargumentovat, že Rambo zde dostal 1/10... a že se to zároveň toho "vašeho" hodnocení drží. nedrží... metascore hry Rambo je mimochodem 35. jako chápu, že u průměrných her se názor recenzenta může pohybovat na různém spektru, proti zdejší nadprůměrné šestce nic nemám, jde mi o to, že ne vždy se toho "vašeho" hodnocení zdejší recenzenti drží...

3 - Špatná
    Zklamání na celé čáře. Přestože hra technicky nějak drží pohromadě a funguje, najdete v ní místo zábavy jen zbytečný balast. Pokud vás hra vůbec přes nedodělky a nedomyšlenosti pustí k hraní samotnému. Hry v této kategorii můžete politovat, ale jinak ruce pryč od nich.

2 - Příšerná
    Největší devízou her v této kategorii je, že jdou vůbec spustit. Tím to však končí. Technické problémy, špatné zpracování, amatérská herní náplň a další závažná negativa, vás jedině otráví.

1 - Odpad
    Na hrách v této kategorii byste nenašli jediné pozitivum ani lupou a pinzetou. Buď nejdou vůbec spustit, nebo se nedají hrát. Jedničkové hry jsou nepovedenou parodií na profesionální a kvalitní produkt. Obloukem se takovým hrám vyhněte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit