Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • porad čekám na fps s reálnou fyzikou; i když mi onehdá nekdo vysvetloval že to není treba protože v sci fi se postavy pohybují pomocí mikrowarpu a speciálních lepkavých bot. Ale zajímalo by mne jak nerealnou fyziku okecaji v první svetove...
    • Ja by som tiez cakal ovela viac.
      Slahne ta o zem po vybuchu, zavalia ta trosky, trafi ta ulomok, skoky, uhyby, zrazenia na zem, vyrazenie zbrane z ruky atd.

Mam zly pocit ze to len preskinuju.
  • Jako Fokker mezi útesy a Zeppelin nad frontou je teda mega úlet :D
    • Však EA vydávaj stejně samý braky, očekávat že tentokrát to bude jiné to je skoro jak ta definice šílenství *1*
  • Sem celkem rád že tomu EA dalo zelenou.. celkem ani nemuselo .. protože co si budem povídat jak EA tak Activison míří na ty rádoby COD kids.. a člověk by nečekal že povolí něco jako první světovou.. když tam není cool tech future suit ultra giga power killstreak.. něco jak když pro 20th Century Fox byl risk aby Deadpool byl R rated a jak se jim to vyplatilo..
    • Mam 31 a nove cod si rad zahram.
      Killstreak? Boze ved to je hra ty vole, dota ma killstreaky a co ???
      Svizna mp strielacka na styl unreal tournament netusim aky problem s tym mas.
      Vsetci sa tu idete postat z bf1, pritom netusite nic.
      Dobre by to bolo ak by zapracovali nove mechaniky, mozno to bude len preskinovana stvorka podobne ako farcry primal.
      Zadychanie pri behu, suboje na blizko, nielen slahnut lopatou a mrtvy, normalne paste, blokovat uder, kopacka, pazbou medzi oci, niekolkosekundovy suboj na blizko. Pohyby, skok do zakopy, kotrmelce, sklzy, vypadne ti zbran, zostreli ti prilbu, vybuch ta kludne aj zrazi na zem, proste adrenalin jak svina.

Takto si ja predstavujem "bojisko 1" ak to bude absolutne nezmenena arkada tak cod davam vacsie sance
    • Víš, problém je v tom, že tam ten ultra giga power killstreak bude, řekl bych. Už ta hudba napověděla, že to nebude až tak tématicky čísté. Bůh ví, jak to dopadne. Já tomu moc nevěřím. Ale pro dobro hráčů doufám, že se mýlím. Na CoD hráče samozřejmě míří pořád.
  • Mart9
    Konečně o zasazení hry rozhodl někdo s mozkem. Snad bude povedená kampaň, online nehraju.
    • Lukass
      Jo kampan o ktere Battle nikdy nebyl bude uricte povedena.
    • v tom pripade to ani nekupuj :D
      • Mart9
        Však si počkám na pořádnou slevičku
  • Jazykovy tip pro redakci: "regiment" znamena "pluk".
    • Mart9
      Nepoučuj Aleše Smutného
    • Magister_Peditum
      Dá se používat oboje.
      • no ""dá"" se používat regiment samozřejmě, třebas kdybys mluvil o třicetiletý válce
        ale v tomhle kontextu prostě ne - to je asi jako bys mluvil o batalionech... v současným iráku
        nebo kdybys říkal, že strojní puška mg42 byla obávanou zbraní 2sv
        to slovo sice existuje, ale má prostě svoje použití
        • ZvacA
          Nejsem si jistej, jestli je v těchto případech zapotřebí tak lpět na nějakém významu terminologie a kontextu nebo počtu k tomu. Zbytečné slovíčkaření podle mého. Použít spojení 369. pěchotní regiment nezní pravda extra libozvučně a nejde ani o kdejaký dnešní standard, ale vyloženě špatně to v našem překladu a chápání není. Kolega nahoře podotkl, že regiment=pluk a takto je to obecně chápáno, stejně jako když někdo řekne batalion, tak se mu automaticky v hlavě zrodí k tomu že asi prapor. Není za tím třeba hleda vědu.
        • Magister_Peditum
          Pluk i regiment jsem viděl jak v odborných pracích z třicetileté války, tak i z první světové.
    • Už si někdy slyšel hlášku "vařím jak pro regiment vojáků?" Máme totiž pěkný jazyk, který sneze oba výrazy. Počkej až tam redakce vprdne batalion, to celej zešedivíš... :D
  • Pete.palis
    Pro mě bude hlavní královnou první světový vždy hra VERDUN, i když Battl bude jaký chce *14*

https://www.youtube.com/watch?v=AchJpEGgQ5k
    • Mart9
      Jaký má singleplayer?
      • KrPa
        Zatim zadny, ale pokud si chces zahrat single z ww1 tak se podiv po Darkes of the day, asi tretina kampane se odehrava na vychodni fronte.
        • Mart9
          díky za doporučení
    • ZvacA
      Bezesporu. Verdun má v tomhle veliký potenciál a nelze jinak než doufat, že se hře i autorům podaří vše, o co usilují. Battlefield 1 bude vedle něj jen neuatentickým a arkádovým výletem do kulis první světový, na druhou stranu směřující spíše na čistou masovost a "epickou" hratelnost...
    • verdun je bomba, škoda že to ale není vypilovaný jako red orchestra
    • Magister_Peditum
      Verdun je super, ale jeho nevýhodou je malý počet hráčů.
      • Pete.palis
        na Indie studio adekvátní počet ;)
        • Magister_Peditum
          O tom žádná, ale prostě to nemá tu atmosféru 1. světové, když tam proti sobě (v lepším případě) střílí jen 32 hráčů.
          • Pete.palis
            no mě kolikrát stačí ty tlačenice v zákopech, že si ani těch 64 hráčů nedokážu představit..
  • Takže zase klasická "záchrana" světa z pohledu emerikan souldža... opět přineseme demokracii do všech koutů světa a ropu za to nechceme, ani vojenské základny po celém území vám stavět nebudeme.

https://memegenerator.net/instance/44692601
    • Text tvého komentáře se neprostu minul tématem. Běž prosím plakat do diskuzí typu novinky.cz společně se svými soudruhy ve zbrani.
    • Magister_Peditum
      Co to plácáš? Nespletl sis hru?
      • Sice to sem nepatří, ale má pravdu! Emerica roznáší svou demogracii po celém světe viz Saddam Hussein (vymyšlené zbraně hromadného ničení) Svržení Kaddáfího za účelem Demokracie. Libye byla nejbohatší stát Afriky a amíci přijeli rozbombardovali a odjeli a dnes je tam chaos a ISIS, Mno Emerické rozsévání demokracie destabilizovalo celý blízký východ a Severní Afriku, Dále Emerikou vyvolané Arabské jaro
        Viz http://euserver.parlamentnilisty.cz/Articles/1099-200-let-terorismu-usa-prehledny-seznam-vsech-americkych-valecnych-zlocinu-teroru-a-valek.aspx
        • Magister_Peditum
          Ano, máš pravdu, nepatří to sem. Nemá to s tématem vůbec nic společného. Piš si to do bleskovek nebo rovnou na iDnes. *7*
  • Cele stado noobov stale dookola ze to bude ako CoD alebo ze najlepsi je nejaky Verdun alebo to bude ako arkada ty vole keby to malo byt realne tak to nebude nikto hrat stale bla bla chodte si aspon zahrat paintball nech mate predstavu atd podla mna to bude uplne v pohode aj keby to bolo ako CoD a aj multiplayer by mohol byt hodne na pana
    • Aj arkada moze byt inovativna ak by si nevedel.
      Cod je koridorova rychla akcia od tej sa to neocakava. Od bf by som ocakaval aspon nejaku zmenu.
      To ze ta drbne o zem pri vybuchu nerobi z tej hry simulator ale napinavu zabavu
      • u jedne je to ok, u druhe je to spatne ... jestli ona nebude chyba jeste nekde jinde :)
      • pocuj ty si nejaky masochista :D...vsade od teba citam ako chces aby ta cosi smarilo o zem :D :D :D
        • Vole vsak sa tam neostreluju airsoftovymi gulickami.
          Co to je za "battlefield" vsade okolo teba rany, granaty padajuce lietadla tanky a ty si pobehujes ako srnka na pastvine. Skackas si ako jelencek :)
          • Pretoze je to stale hra a nie simulacia :D...ale tak uvidime s cim prekvapia...zatial sme videli len to co sme videli a z toho moc nieje poznat ako sa to bude hrat :)
            • Zdrbes sa oprasis a ides dalej :) nebudes krvacat a kryvat.
              Proste efekt akehosi boja. Nie sterilna akcia vojakov s aurou.
              Verim ze aspon nieco zmenia
            • Vole co do toho tahate zakazdym simulaciu :)
              Vsak to su len arkadove efekty na zlepsenie zazitku nic ine.
              Proste ta aj mykne od strachu ked pri tebe nieco buchne.
              Jednoducho lepsia atmosfera.

Ja nevim, to akoby si tvrdil ze mierenie cez meridla pravym tlacitkom je zbytocna simulacia a do arkadovej hry to nepatri
    • Paulcz
      Tudlé hru nezachrání ani Švejk
  • Veskoslav
    Mě zase přijde, že si tu spoustu diskutérů spletlo arkádů, což Battlefield série byla včetně skvělé Bad Company 2 se simulátorem jako Verdun a spol. Jako chtít, aby reálně zobrazil Battlefield bojiště 1. světové je asi ten samý požadavek, aby se Jack naučil psát česky. I Verdun není přesný a přesto je to sakra těžký "simulátor".

Osobně si myslím, že to bude něco mezi klasickým pojetím Battlefieldu, co známe, změn, co vychází z Battlefrontu a k tomu navíc nějaké reálie jako rychlost tanků atd. Jinak jak se tady někteří podívují nad tím, že britský tank jede přes britské zákopy. Mnohdy se stávalo, že jednotky se navzájem pozabíjely jenom proto, že prostě bojiště byl takový systém chodeb a zákopů, že orientace byla naprosto šílená. První světová nabídla zcela jiný pohled na válku jako takovou a nabídla ty nejničivější zbraně současnosti, které do té doby neměly obdoby. Není tudíž nic překvapivého, když např. RU armáda zmasakrovala jinou posádku, co byla o 2 km dál v zákopech jenom proto, že informace pro dělostřelectvo bylo chybné. Stávalo se také to, že jednotky záškodníků měli uniformy nepřátel, kdy svlékaly mrtvoly v zákopech.

Ale to je pouhá spekulace. Trailer se mi líbí, zasazení mě nadchlo:) Neočekávám od toho nic jiného než BF3/4 v reáliích první světové a Vy by jste také neměli.
    • Něco jiného je simulace a něco jiného je historická akurátnost.
      Jako samozřejmě ani hry z WWII nejsou moc reálné, ale aby třeba v CoD 2, pobíhali nějací skoro rytíři nebo tam jezdil třeba Abrams je blbost. Teda vlastně ti neprůstřelní, pancéřoví Němci v MoH: Airborne byli taky úlet.
    • Pozor.

Ja napr by som ocakaval od nazvu bf1 restart serie.
      Moze to byt stale ta ista arkada ale po vybuchu ta zrazi na zem, kludne ti aj vypadne zbran, rozne uskoky do zakopov, smyky apod.
      Proste ovela viac prvkov. Arkada stale zostane rovnaka ale malo by to brutalne chytlavu atmosferu.

Cakam viac ako preskinovanu stvorku
      • Veskoslav
        Tak jelikož je nový engine, který je mnohem stabilnější a nabízí lepší podmínky, tak o reskin se už nemůže jednat. Stejně jako se to tvrdilo o Battlefront, tak se to bude tvrdit i tady. Za reskin považuji Hardline, to je mizérie strašná a nudná. Možná proto jsem tam byl já a dva další chudáci na mapě pro 32 hráčů *1*
        • Battlefront je reskin a k tomu ještě horší hra než BF4. *7*
        • Veskoslav
          Nebudou. To by jsi musel kompletně překopat hratelnost. Ale pokud to udělají, tak klobouk dolů. Já to neočekávám, takže můžu být jenom mile překvapen:)
          • Ja by som bol nadseny jedine vtedy. Uz ked zvolili bf1, cakam nejaky novy nextgen bf nie to co tu bolo doteraz.
            Vsak to je uplne jedno ci to bude vo svete warcraft, starcraft alebo doby dinosaurov. Ak sa rapidne nezmeni aj styl hry.
            Ja si predstavujem blato, srapnely, krik, chaos, ohlusujucu delostrelbu padajuce trosky a ne tyvole arkadu ktora tu je uz roky
        • Ide o to ci budu zasadne zmeny.
          Ak to bude rovnaka arkada, moze sa to konat aj v praveku alebo fantasy svete je to absolutne jedno. Cakal by som ovela lepsie zapojenie fyziky a stym spojeny vynikajuci akcny zazitok a nemusi to byt zrovna simulator.
          Podobne prvky boli v bia
  • jendabek
    No aspoň nějaká změna, i když počítám, že gameplay a všechna ta přeplácanost kolem se bude podobat předchozím dílům... osobně by mě víc nadchlo Bad Company 3, ale je otázka, jestli by na to vůbec dokázali navázat, jakožto už dost jiná firma...
    Jinak jsem asi hnidopich, ale na traileru mě kromě toho, že tam nejde nic vidět (spíš teaser to je) překvapuje, že nedokáží domyslet detaily jako je ten ostrý stín vzducholodě na obličeji vojáka.. takový stín by mohla vrhat jedině kdyby byla metr nad ním,
    Ale jinak to prostě vypadá jako BF4 nebo BF3, akorát holt jiné prostředí... tedy aspoň pro mě trochu nuda.
    • když od battlefieldu nečekáš battlefield, tak není problém ve hře, ale v tobě
      • jendabek
        Bad Company 2 spadá pod Battlefield.
      • Noo nepovedal by som.
        Ono fakt by clovek uz ocakaval vyraznejsie zmeny, pohyby, interakciu s prostredim, proste aby mal clovek uveritelnejsi pocit ze je na tom bojisku.

Ak to ma byt nezmeneny model, kludne moze byt aj z fantasy prostredia, hrat sa to bude rovnako.
        Budes letiet na drakovi namiesto stihacky. Iny skin
    • Jj. XWingy vymenili za dvouplosniky.

Pro srovnani:
      http://www.vlib.us/wwi/resources/archives/images/i050203/images/AMER%23850.jpg
      :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit