-
zdá se mi to nebo všechny recenze tady za poslední dobu nedostali míň jak 8/10 ??
-
Třeba že pokud nasedneš v BF 3 do stíhačky tak nemáš za 10 minut K/D 50/0 ?
-
Ono jde i o výběr spoluhráčů, tým, klan...;) S random hráči je to nějaká organizace jen výjimečně :)
-
Upřímně, nevím. Jako v Tank Superiority se najdete, žejo, protože bojujete o jeden bod. Ale jinak... Fakt si nedovolím s jistotou říct, že to nebude spíš hra na schovku...
-
Klasický DICE fail (lag). Tohle bylo už v BF2 (1942 jsem moc nehrál). Detekce zásahu je vykonávána na lokálním stroji a nikoliv na serveru jako dříve. Ničemu to nepomohlo. Stále stejný problém. Měli by tvůrce net kódu vyhodit a najmout pořádné programátory. Hrál jsem hodně MP FPS, ale BF je snad jediné, kde se tohle děje skoro u každé smrti.
-
Tss battlefield 3, co takhle recenze na nového Sherlocka Holmese...
-
Kdyby raději tripware udělali několik pořádnejch tankovejch map do RO2... míň arkáda, víc skillu
-
Ako píše kolega nado mnou, je to klasický lag. Bežný problém sietových hier. Nevinil by som engime. Jediné riešenie je hrať na serveroch na ktoré máš dobré spojenie. Už v BF2 som si tých "nefér" smrtí užil dosť. A keď tomu pomáhali hráči používaním Bunny Hop, bolo to zúfalé :-)
-
Sice jsem sám proti sobě, když vám to prozradím, ale s tou mobile arty je to trošku jednodušší. A nemusel mi to nikdo říkat, psát aod., prostě jsem udělal to samé, co s mortarem ;-)
-
No teoreticky technika vyjde na všechny, ne? Hraji na PC a tam jetuším 7 armorů na každé straně, na konzolích o dva méně (tzn 5 na tým). Pochybuji, že by se tam tu tanky vysloveně hledaly, ty mapy zas tak velké nejsou.
-
http://www.youtube.com/watch?v=agDJJTqtQDI
http://www.youtube.com/watch?v=oSoZ7RCP4t4
a
http://www.youtube.com/watch?v=Rc5o-b6zsYo
+ hromada dalsich videi. netcode fail. -
1) vybuduj skvelou valecnou multi player znacku
2) pokracuj nekolik let
3) oznam "revoluci" a teda novej dil
4) ignoruj bod 1) a 2) a vsechny fanousky co za ty leta mas
5) naklouj COD
6) ???
7) profit, nazen ovce a pusti jim zilou
8) za nakej kratsi cas pokracuj od bodu 4) -
Mě by to taky zajímalo. Já hraju jenom na PS3 (slabé PC) a pravě nevím zda to má smysl. To omezení počtu hráčů mě už takhle dost štve. Je tady někdo z konzolí co má tohle DLC a podělil by se o zkušenosti ?
-
Kterou zbran pouzivas ze ti kulky litaj rovne i s full autem? To bych v BF bral taky ale zadnou takovou zbran jsem tam nenasel.
-
Armored kill je super DLC! Ja osobne stejne hraju jen conquest :D Konecne poradna masaz zamerena na techniku. Hykam blahem protoze nesnasim behani za pechotu :D
-
Pro mě je tohle zatím nejhorší DLC. Ukamenujte mě, ale tohle není ten úplně klasický BF2 jak spousta lidí tvrdí. BF2 byl o mapách typu Karkand nebo Sharqi (a ty také byly nejhranější). Trocha techniky a jinak pěchota. Skvělým příkladem v BF3 je Caspian Border, Pěchota si zabojuje, má zde krytí proti technice a vzdálenosti nejsou nijak strašné. Techniky je tak akorát. Pro 64 lidí perfektní.
Armored Kill mapy jsou pro pěchotu téměř nehratelné (v modech Conquest Large a Tank Superiority - hlavní mody toho DLC). Převaha techniky je příliš velká na fakt malém prostoru (největší mapa je výsměch).
A když už v BF2 byly mapy jen o technice, vždy zde byl prostor pro manévry s technikou, takže nedošlo no to, že všech 14 tanků na sebe vzájemně vidělo (neříkám, že se to děje pořád a všude). A i tak se tam s pěchotou dalo hrát (byť omezeně).
Back To Karkand 9/10 > CQ (které je náhodou dobrá zábava, jen to musíte hrát v 16-24 lidí) 8/10 > Armored Kill 6/10 -
Ma toto DLC nejaky smysl na PS3 kdyz jsou servery max pro 24 hracu? To se na ty mape ani nenajdou ne? Nechapejte to jako hate, hraju taky na ps3
-
cely problem tej serie je ze sa opici po COD cize ziadna stamina pri behani,gulky rovno ked drzite full auto,uz vobec netreba davat davky,staci drzat zbrane,utekat mozte vkuse a kazdy bleskovo stale uteka,ne jak v 2142 ze ste kus odbehli a uz stamina bola dole,ach kde su tie stare hardcore casy,dnes su v mode konzoloidne rychle arkadove bezduche strielacky,dakedy som mal BF3 premium ale uz som to nemohol vydrzat a musel som to predat
-
"Tank Superiority je zkrátka spíš velký chaos, než nějaká taktika." - No já teda moc nejsem vyloženě na akční válečné hry (i akční hry obecně). Poslední Call of duty jsem hrál jedničku, ale BF 3 jsem si chtěl vyzkoušet kvůli tomu zničitelnému prostředí a super grafice - tak jsem si půjčil kamarádův Origin. Na chvíly jsem si spustil SP a když se mi zdálo, že to nějak ovládám a reakce mám trošku rychlejší než Lobotomik tak jsem zapnul MP a teda musím přiznat, že chaos se mi zdál i normální Rush mód...
Ale docela dobře se mi o tom čte a u toho asi zůstanu *4* -
laggy ;) preto ta da na 2 rany lebo tebe stihne tvoj pocitac-klient ukazat len tie rany ktorymi ta dal cize posledne,on tiez vystrielal do teba 30nabojov len ti stihlo ukazat posledne 2a preto ta da za rohom lebo tebe klient sice ukaze ze si za rohom ale na servery si este vonku taze tak,blba hra