Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • genki.sudo
    Však jasné.. Lokálni odborníci tu kydajú na Elite k CoD ale toto je rovnaká zlodejina.. Keď hrám CoD, ani neviem že nejaké elite existuje. Keď si zapnem BF, bije to na mňa z každej strany.. EA už od mňa nedostane ani korunu, socky zpráchnivené xD
  • genki.sudo
    Hrávam BF i CoD a bohužiaľ má pravdu.. Evidentne si to poriadne nehral (jednu z tých hier ;-)
  • Co ste do chu ja robili doteraz, sak Armored sa hraje uz davno!
    Co ste nemali v Tiscali PC ? Typujem ze na tych srotoch, co ma ma vas 13 rocny redaktor mu to neslo ani na High
    *7*
    Mam level 100 uz davnejse, nahrate cca 700 h , takze BF3 poznam ako vaginu manzelky a susedky *14*

1. BF3 neni zla hra
    2. Je to super hra, ked ste na Teamspeaku s partiou
    3. Ak mate PC na urovni aspon : i5 , 8 RAM , + GTX 670@/7950 @ tak aj graficka podivana *8*
    4. BF3 nikdy nebude BF2 , mi stary herny psi vieme o com hovorime, ked sme na servery ANTIK hrali Battlefield 2 od rana do rana *14* popijali a kecali , ach jaj ach jaj BRATIA
    PS: Pozdravujem chalanov z lama TS, byvaleho Mordor a BMK :) a dalsie...Hej som to ja stary chuj BLAHO *3*
  • genki.sudo
    Pokiaľ niekoho baví BF nuda, je to jeho volba..
  • Tichá závist. Tohle by moje železo asi nezkouslo. Krom Win Xp by BF3 nešmakoval asi ani hardware. No co se dá dělat, musim se spokojit zatím jen s Bad Company 2.
  • Steve Jobs, kto to je ?
    Jo ten typan co prodaval smesne a spatne produkty masam, ktere by si ruce urvali za novou, jeste lepsi verzi toho sameho.
  • :D typicka lamiczka co, co nenavidi kdyz ho nekdo sejme ze vzduchu, reknu ti tajemstvi, pokad sou dobry piloti na obou stranach, vetsinu casu bojuji medzi sebou a na pwnovani tech dolu moc casu nezustane.
    To je pak balet a ne boj.

V Csku taky nebrecis kdyz ti nekdo da hedku ani ho pradne neuvidis, po 7+ letech praxe to jaksi neni nic, co by neslo ocekavat. Po 7 letech praxe za kniplem je logicke ze ten typek v oblacich bude dobrej.
  • co sem tahas pribeh, kdyz se tu bavime o multiplayeru? vis co? otevri si vlastivedu a uc se, at zitra ve skole nemas problemy.
  • Ale takovej styl boje si v BF uzijes taky. A to vic nez dost.
  • Ale má. Mě osobně baví víc, když uběhnu pět metrů, sejmu někoho, uběhnu dalších pět, tam sejmu dva atd., než abych běžel kilometr, zabil jednoho, načež mě hned zabijou, takže se respawnuju a běžím další kilometr (strašná zábava, pokud nebudeš mít okolo nějaký vozidlo...), tam mě zase zabije kempující sniper atd.

COD vede jak v SP, tak i v MP. Tím neříkám, že mě BF3 SP nebavil (MP jsem nehrál, jen jsem porovnával s MoH MP *1* ), náhodou lokace byly pěkný a příběh taky nebyl špatnej.
  • Fakt? :D
  • SIG552 s tlumičem...dost často na jednotlivých.
  • Mato1987
    ale sp nie je až tak špatný, mne sa v single kampani mrte lúbil hlas dimu napr :)
  • Ale v tomhle případě je to jaksi účel full auta. :)
  • Vy jste tady dobrý hovaďáci. A to jste si nevšimli, že si v nastavení si jde i nastavit míra "vyhlazování" síťového kódu? Zkuste si s tím pohrát. Záleži na vašem netu. Uvědomte si, že se tu řeže třeba i 64 lidí najednou.
  • Jo kdyz se bojuje proti pechote na blizko... no tak to je jina. V takovym pripade dost casto full auto drzim to je pravda.
  • ZvacA
    Berlin v 1942 je jedna z nejhůře navržených pěchotních map, která se v sérii objevila a hned za ní ji směle konkuruje Omaha. Pro pěchotu Rudé armády je to mapa s jedním velkým utrpením a neustálou frustrací a při špatném nastavení se celé kolo promění v konstantní bombardování výchozí pozice za stálého dopadání německých granátů, takže já bych to s tou nejhranější mapou nepřeháněl. Už 1942 přinášela rozdílnost v mapách a tím nastolovala požadavky na hráče. Například mapa operation Aberdeen je jen o technice - rozhlehlá pouštní pláň s centrálním bodem v podobě vesnice uprostřed mapy a kde se to hemží tankem za tankem a kde na sebe v jednu chvíli vidí až 60 hráčů v technice. A pokud nejsi dobrodruh a nebráníš sám tu vlajku ve vesnici jakožto pěšák proti třiceti obrněncům, tak zde pěchota nemá prostě moc místa k nějakému vymýšlení a ani to nemůže být primární síla, která by byla schopna prorazit do základny soupeře (většinou až tedy na průzkumníky, kteří se válí po skaliskách na okraji mapy a dodávají souřadníce pro někoho, kdo ovládá dělostřelectvo instalované v hlavní základně). To samé mapa Kursk, přestože je menší, nebo taky Gazala. Armored kill není zase takovým výrazným odklonem, jak se domníváš, přináší zkrátka možnost si zablbnout ve velkém převážně s technikou( což není pro sérii nic nového, vždy byly mapy, kde role pěchoty šla do ústranní a o výváženosti se mluvit nedalo ) a jak řekl kolega nahoře už podle názvu lze počítat s tím, jaký bude koncept a požadavky na hráče. Řešít u AK, který se specializuje na větší plochy a střety obrněnců, že mám jako pěšák omezenou působnost - to teda nechápu.
  • Single nenní nic moc,přiznávám ale pokud mluvíme o MP CoD nemá šanci
  • Battlefield 3 je sranec! Hlavně pokud jde o příběh, ten nešahá tomu ze serie MW ani po kotníky
  • rancor1223
    Mluvíš o BF3 obecně nebo o Armored Killu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit