-
Takový samovražedný útok ale má něco do sebe. :) Nezdá se to, ale kolikrát tím spoluhráčům, kteří mohou představovat hlavní úderní vlnu můžeš solidně pomoci. Vzpomínám si, jak ještě v Bf1942 jsme s jedním ruským kolegou prováděli obchvat kolem nepřátelského letiště, abychom se vyhnuli hlavním silám soupeře a zabrali po partizánsku vlajku. Jenže to jsme netušili, že posádky tanků s nějakými těmi pěšáky, které se na letišti respawnuli, se vydají stejným směrem, aby zase oni mohli vpadnout do zad zbytku našeho týmu, který se sunul k letišti. Byly jsme dva ženisté, navíc ještě k tomu Japonci, tak nás nenapadlo nic jinýho, než ve vhodnou chvíli z křoví do těch tanků naběhnout i s minami. Výsledek byl takový, že mě sice dostali, než jsem stačil něco udělat, ale podařilo se mi opustit minu na zem, takže jeden z obrněnců nestačil zastavit a najel na ní, zatímco kolega Rusák doběhl k dalšímu tanku a vběhl do něj, takže ho taky vyřadil a ještě se mu podařilo zabít dva nepřátelské pěšáky. Jeden tank a nějací soupeři sice pokračovali na vlastní pěst, ale už nebyl pro naši AT pěchotu v týlu problémem. Takže jsme s kolegou možná odvrátili možnost, že by nám tři tanky a několik pěšáků pronikli nepozorovaně podél pláže do zadních pozic za našimi jednotkami a po zabrání vlajky by nás sevřeli do kleští a tím pádem zarazili snahy celého týmu v útoku na důležité letiště a naopak jak to tak bývá by nás donutili rozdělit síly tak, abychom se ubránili z obou stran, což většinou končí prohrou pro daný tým. A podobných zážitků je plno. Tohle se mi právě na BF líbí, že nabízí širokou škálu zajímavých zážitků a troufám si tvrdit, že umožnuje menší či větší kooperování hráčů, celého týmu nebo malých skupin, už ze své podstaty. A to i dokonce na veřejných serverech lze docílit hodně silného gameplay v týmu, už z toho, jak k tomu hráči přistupují. Ačkoli je pravdou, že ne každá hra a mapa je tak intenzivní a prostě se stane, že celý tým je jedna nespolupracující horda fraghunterů, což samozřejmě znamená v případě BF většinou hratelnostní katastrofu.
-
Cod je nic oproti bf3 close quarts, tam je to rezacka na male mape a cod se muze zahrabat
-
niekedy rozmyslam preco kazdy hned povazuje zabavu za premarneny cas. Dolezite je ci robi aj ine veci a nie ci sa rad zabava pri PC namiesto knihy.
-
suhlasim s tebou o nedostatku spoluprace, ale nie je to pravidlo. No zaujimalo by ma, aky zmysel by si v MP FPS hry ocakaval? :) Ja zabavu vidim predovsetkym v tom, ze nicim M-Com stanice alebo beriem vlajky, pricom sa spravam pomerne realisticky. (Snazim sa prezit, pomahat čate a nerobim samovrazedne utoky) Ked sa podari tak je to skvely pocit.
-
ja uz bych si pral recenzi na wowko nebo alespon nejake dojmy *13*
-
lepší je chodit na pivo nebo do divadla
-
700 h = měsíc promarněnýho života kolik to je cca 2h denně od vydání hry což je jak dlouho skoro rok ? neodsuzuju tě každýho baví něco jinýho jen mi to nejde do palice..
-
ten slider robi absolutne howwn0
-
:D to si cetl na novinkach, nebo ti vymyly mozek www.csfd.cz/film/259340-televizni-noviny
-
nauč se psat
-
To bych si zahrál jen jako sandbox a prošel se krajinou. Vypadá to fakt moc pěkně.
-
me v tom multiplayeru chybí nejaky smysl, treba vyhrajete nejakou mapu a co? spustite ji znova, je to nuda...
navic kdyz hrajete jen tak s nahodnymi lidmi tak je to totalni chaos, nikdo nedodrzuje nejakou taktiku a nerikejte mi ze mam vstoupit do klanu -
Cau kamo :)
Viez po tazkej nocnej, s trojitym drinkom BOŠACKEJ.
Uz vypadnite od PC a dajte si poldeci do tej Kurwy pyci Kalvinskej *1* -
Hele já jsem četl tu knihu Závěť Sherlocka Holmese od Boba Garcii. Má to stejný příběh? Protože pak by to nemělo moc cenu hrát ani kupovat...
-
po prvej vete som vedel, ze si to ty :))
-
Na CoD jsem urcite dohromady nejakej 200 hodin nahral (MW1 a MW2) a BF bych nerad komentoval protoze tam mam o moc vic jak 200 hodin. Ten styl je trochu jinej ale takovej zasadni rozdil to neni. Dost zalezi na tom co hrajes za mapu a mod.
-
Puvodni mapy mensi jsou, ale to budou zmensovat mapy o kterych tvrdi ze jsou nejvetsi v historii Battlefieldu?
-
Ja som kupil cez Indiu za 22 eur, ale nikomu to nehovor *3*
-
Pani Iveta Radicova si dala deci Etanolu a vestila z koule *2*
-
*1* presne tak kamo
DETI drzte py cu