Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223
    Další co to vůbec nepochopil. Oni hlásají jak je Armored Kill návrat ke kořenům, ale to vůbec není pravda. Vždyť si vemte i nejhranější mapy BF1942. Berlín! To je mi panečku zatracený rozdíl oproti Armored Killu. Mě je jasné, že ty mapy jsou určené technice, ale mě primárně vadí jak jsou prezentované. Jako to o čem BF je a to není pravda. Mimoto, v BF si vždy našla místo jak technika tak pěchota - ať už šlo o jakoukoli mapu.
  • rancor1223
    Přečetl jsi si vůbec co jsem psal předtím? Karkand a Sharqi jsou "CoD" mapy? To by mě tedy zajímalo, co by si o tom mysleli hráči BF2. Ano Siena a podobné jsou menší, ale ve správném počtu hráčů je to skvělý městský boj. To si jen všichni myslíte, že když je to Battlefield, tak tam musí být těch 64 vojáků, ale to dávno neplatí. Na takových serverech se nedá hrát. 32 lidí na Sieně je skvělý zážitek. Techniku mají obě strany, jeden tank je tak akorát pro tuhle velikost. Mimoto jsou to velice variabilní mapy, najde se tu technika, CQB, ale i místo pro ostřelování (byť samozřejmě ne na víc jak 300-400m; pořád lepší jak 30m v CoDku)
  • uz vidim ako vy strielate po davkach 2-3rany burst,kazdy sype cele davky
  • Vyskusajte si M16A3 alebo M4A1 dilina,staci drzat v PC verzii a kazdy laha hned mrtvy,no len mi povedzte kedy ste si prepli v tych zbraniach na semi alebo strielali pomalicky po davkach zdaleka,kazdy len skace za roh a drzi full auto
  • takže jsi CoD a né BF hráč ...
  • mo jasne no, roztahnes si mapku :-)
  • Jak jednou rekl Steve Jobs.. Lide casto nevedi co chteji, dokud jim to neukazete ..
    Kdyz se nad jeho citatem zamyslis v souvislosti se tvym bodem 7) , tak si mozna uvedomis, ze ovce jsou cerne a bile.. a z tech bilych se nakonec zase stanou cerne, a budou opet oponovat (napr. hnojit forum hejtama) tem nove prichozim bilym oveckam, ale taky je moznost nebyt zadnou ovci ;)
  • A to jsi zjistil jak?
  • mozna na konzoli tam maj auto aim jinak by nic netrefili uff to bude minusek *1*
  • vole, az teraz som si to precital cele, co myslis, ARMORED KILL sa to vola asi preco ? znie to ako pechota ? vole ne, je to tazka technika a posrate mobily male... tak neprud a naskoc na nejaky technikal a rob svoju pracu !
  • blbost, je to najlepsie na trhu co je, ziadne prehipovane reakcie, dlho nebolo nic take akcne a zazitkove v muli od bf2
  • parada ale hlavne ze Battlefield 4 bude 4x vacsi ako Armored kill *1*
  • rancor1223
    Ve chíli kdy jsem poprvé viděl Planetside 2, jsem poprvé skutečně litoval koupě BF Premium (jinak si pořád myslím, že to byla dobrá koupě). Ale teď bych místo toho asi koupil Alpha Squad *1*. Sakra já už chci taky klíč!
  • rancor1223
    Já nejraději Sienu, Bazaar, Karkand, Sharqi a Metro (bez výbušnin ve 32 lidech max!). Zrovna Caspian mě nikdy nebavil, i když jsem na něm často měl dobré skóre. Kharg a Kanály i taky nikdy moc nesedly.
  • A na Battl už se*e pes. Dneska jsem si konečně zahrál Planetside 2 a to je úplně jiná liga. *14*
  • to by mě taky zajímalo :D zas nějakej inženýr... *6*
  • nejsou náhodou tím pádem menší mapy? Něco takového jsem někde četl ale nevim jistě
  • jedna škoda že ten BF premium stojí 50€ pričom originál BF3 s B2K som v preorderi kúpil za 30libier.. kúštik zlodejina.
  • kdyby se tu recenzovaly freewarovky za 4 body, zase by všichni nadávali, že se mají věnovat očekávaným titulům, u kterých je předpoklad, že se za miliony dolarů vývoje nejspíš něco povede a nepůjde o průměrnou hru
    počkejte si na dishonored, to bude další 8 nebo 9, ať tu můžete zase on4novat *7*
  • Presně tak, proto mam nejradši Caspien, Kharg a Konťáky z puvodní hry. Techniky tak akorát. Ale zase nůžu říct, že mě AK zklamal, pokud se hraje za pěší, chce to jen více taktizovat a uhýbat pred tou technikou. Jinak co se týce CQ, tak máš taky naprostou pravdu, víc jak 24 lidí a je z toho Quake 3 :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit