Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 boduje grafikou a atmosférou
6.6.2011 | Aleš Smutný
126 příspěvků
-
Doufám že taky nejsem jedinej kdo si BF 3 videa plete s realitou :-)
-
-
mas to asi na zahrade cooo? ))
-
-
kéž by :o)
-
-
-
Ok myslel som ze grafika ma uz dnes u ziadneho titulu nejak EXTRA nenadchne ale... teda toto je fakt sila. Neviem aky bude single player ale ak aspon ako prvy BF ktory som i normalne "presiel" tak to hned berem!
-
-
Prvni BF?Od kdy ma bf 1942 sp?Pokud nemas na mysli mp s botama?
-
-
Presne to som myslel, bavilo ma to dokonca i sameho. *1*
-
-
-
takovy maly dotaz.to jako na windowsech XP proste nespustim ?
-
-
nepustis... lebo XP ti nedovoli pouzivat viac ako 2GB ram. velmi som protestoval ked mi moj technik nanucoval Visty64 ale musim povedat ze mi komp nepadol uz 2 roky a najblizsie si dam urcite v7. robim aj na macoch a tam uz tiez neplati ze ich system bol stabilny MACOS lev ci co to je najnovsie za zviera pada jak drble V98cky.. XP su uz iba dogma. daj si 7cky a mas po dileme.)
-
-
v tomhle pripade souhlasim s MMX.mam Macbooka a v zivote bych to uz nevymenil za jiny notebook.ten OS je tak vyborne udelany a vyoptimalizovany, ze se mi stava jen jednou za uhersky rok, ze mi se mi to sekne.jinak ho muzu jen chvalit
-
Ak myslis OSX lion, tak to je len beta, samozrejme ze to ma problemy. No OSX snow leopard, co je posledny oficialny release, mi v zivote ani raz nepadiol. Mam aj Win 7, tie sem tam bohuzial padnu, no stale su asi 2x stabilnejsie vista a celkovo vyborny OS.
-
-
ne. WinXP je technologicky tak zastaralý, že na něj nebylo možné napasovat DX10 (ani
11, samozřejmě)
-
-
hw naroky jsou prekvapive nizky se ani nezapotim .... parada
-
Ty HW pozadavky jsou opravdu mirne a podle nich by mi to melo jet krasne i na mem skoro tri roky starem PC, ale nedelam si iluze. Pokud budu chtit hrat online, budu muset rozbit prasatko a poladit PC. :) podle ukazek to ale vypada, ze tahle hra za tu investici stat bude. Konecne hra kvuli ktere se ubgrade PC vyplati.
-
-
presne opacne - ak ti pojede singl tak MP ti pojde bez problemov... SP je ovela narocnejsi pretoze obsahuje ovela vacsie mnozstvo skriptou, umelu AI, viac FX, atd. ako MP.
-
-
To je ale docela zajimavy...
Proc mi teda jel naprosto sekave BC2 na starym PC a SP uplne v pohode ? Hm ? -
-
já mám teda opačnou zkušenost taky.. souhlasim s ku :D mp bez problemu, sp se trhal.. a grafiku jsem měl nastavenou na oboje stejně..
-
Blbá síťová karta všechno musí makat procesor a pak nestíhá fyziku xD
-
-
-
-
Prosím, já nějak v tom videu nevidím ani extra kvalitní grafiku ani atmosféru (suchá poušť, stokrát slyšená i viděná tanková akce, autoheal nekomentuji). Opravdu tady nejde jen o další tiscali propagaci Battlefield her?
-
-
No jo no, bylo by dobrý, kdyby ta poušť bylá plná kytiček a stromů, co? *7*
-
Ac ze soucasne dostupnych gameplay videii mam rozporuplne pocity,tak audiovizualni stranka je bezkonkurencni.
Pokud to nevidis tak jsi bud ignorant,nebo by jsi si asi mel nechat vysetrit oci. -
pusti si COD a neotravuj ked si slepy.
-
-
tak si říkám, kam se hrabe crysis 2 :)
-
-
Crysis 2 je pro mě zklamání roku.
-
-
Vážně bych tu rád viděl post:"DX11 je marketingová vějička, vůbec nic nepřináší; DX9 bohatě stačí; XP jsou nejlepší atd." *1*
ta tanková bitva je k zbláznění nádherná! -
-
To co predvadi BF3 jde s dx 9 uplne s prehledem na xp udelat.
Delam si srandu,zrovna u tehle hry si to zadny normalni clovek rict nedovoli protoze by byl za ignoranta *1* .
Tady jde krasne videt rozdil mezi enginem,ktery je od zakladu postaven na DX11 a enginu,kde je podpora dx11 pridana dodatecne -
-
mluvíš mi z duše
-
-
hmm boužel nestačí protože to na tom ani nerozjedeš jako třeba just cause 2
-
-
já to vím, proč mi to říkáš?
-
-
-
MP betu pojedu jeste na stavajicim PC ale na finalni verzi bude cekat uz nove, tak jsem zvedavy jake rozdily zaznamenam?!
-
ten tank je nesmrtelnej
-
-
imho god mode pro presentaci *3*
-
to je ten autoheal vozidel..... *1*
-