Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 boduje grafikou a atmosférou
6.6.2011 | Aleš Smutný
126 příspěvků
-
HD6850 doporučená? tak to je krásné, čekal jsem spíš 6950.
-
-
jj doporučená ale s jakým frameratem...
-
-
to mě moc netrápí. mám 5850 a ta má ještě nějakých 10% navrch *4*
-
-
-
ze by se fps stala po dlouhe dobe hrou roku? prvnim dojmem: 10/10
-
-
Hrou roku bude Portal 2 *3*
-
-
Ja dosť pochybujem že Portal 2 bude hrou roka (moj nazor je že je to pi*ovina najtvrdšieho kalibru spolu s portal 1 ) ešte len bude vychádzať tvrdá konkurecia hier ktora pošle Portal 2 hlboko pod zem *3*
-
-
To by me vazne zajimalo co je ta konkurence co posle portal 2 pod zem?
Picovina nejtvrdsiho kalibru?Ta hra ale nemuze za to,ze na tebe byla moc chytra. -
-
Moc ťažké to nebolo mal som to prejdené behom troch dní takže dosť chabé *7*
-
-
-
-
-
Pozadavky na HW dobre, jen musim nasetrit na Win7. Ale to co predvadi videa je naprosto perfektni a nato, ze sem BF nedotcenej me to dostalo..
-
"Update (7.6., 13:40) - Uvnitř článku najdete systémové požadavky hry (doporučené už nejsou zrovna malé) " nechapem, ved ide o mainstream 2011 *4*
-
Proboha prosim at jde ukrokovat za behu! Vlastnim originalku BC2 a na tohle jsem si proste nedokazal zvyknout.
-
-
vybehni ven a zkus sprintovat a ukrokovat zaroven ;)
-
-
to se dělá tak, že běžíš a natočíš trup, výsledek je stejný *3*
-
-
Je videt ze nevis o cem mluvis. Vysledek neni vubec stejny, jde v prve rade o to ze nejsi schopen utikat jinym smerem nez se koukas.
-
-
Hahaha...hahaha...ty si mě dneska fakt dostal. Zkus někdy až bude zoráno(nemusí být ani zoráno) dojít na pole a přepelášit ho jako o život, aniž by ses díval kam běžíš. Držim palce. rofl
-
-
-
Nemám s tím problém :) Pokud si chceme hrát na realitu myslím že prostoru pro zlepšování na jiných frontách je dost tak proč zrovna strafování při běhu. Do nedávné doby to ve všech FPS šlo. Asi to jde na gamepadu špatně tak to zrušíme úplně.
-
-
-
Orgasmus!
Pozadavky splnuju 2x, takze zadny problem -
-
pochybuju chlapce ze mas i7 990 extreme
tomu sam neveris -
-
nezavid...
-
-
+1
nekdo tu ma jeste starej celeron a tak mi dava minuska
-
-
-
-
Tak na mě zatím více méně vše co jsem viděl, působilo dosti jako akční film, a na to spousta z vás nadává u CoD a tady jsou skoro samý kladný reakce, no nevím co si o tom myslet... ;)
Každopádně já to přežiju, na akčních filmech s Arnoldem a van Damem sem vyrostl :) a už mám předobjednáno a nemůžu se dočkat. -
no to je zase KOUSEK od EA :) presedlam z realneho zivota do digitalniho :D nemam slov na BF 3 ta hra az vyjde tak tim zacne konec sveta :)
-
BF3 pusobi jako seriozni valecny film, MW3 jako film od Machaela Baye.... preplacana sragora, over the top. Kazdemu sedne neco jineho a bavit se muze clovek u obojiho. Skoro mi to prijde, jak jine zanry.
Ovsem co se grafickeho zpracovani tyce, tak BF3 jasne vitezi.
Trochu me prekvapilo, jak mohli vybrat jako demo ukazku 10 minut jizdy tankem po pousti.. vic nudnou cast hry uz asi vazne nemohli vybrat. *7* -
-
Napíšeš, že obojí se může někomu líbít, ale CoD je srágora. Please.
-
-
to ze se to nelibi me, neznamena, ze se to nekomu jinemu nelibi
-
-
výstižný srovnání..rozhodně Battlefield než zastaralá jednorázovka..CoD pro masy..
-
-
Ale jo, tady nejde nic namítat. Buď mám válečně FPS rád a pak BF3 žeru nebo nemám a pak držím hubu.
-
-
ale u COD kdyz ho nemam rad tak hubu drzet nemusim vid? a muzu si zanadavat jak je to tady furt
-
-
Jistě BF je úplně jiná liga.
-
-