Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty HW jsou fake ne? http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1403762-official-bf3-hw-requirements.html#post19378232
    • ales.smutny
      Citujeme seriozní zahraniční web, což nevylučuje pomýlení i z jejich strany, prošetříme, prozkoumáme:)

Edit: Řetězec webů tohle uvádí, nicméně raději přidáme do článku poznámku, že čekáme na oficiální potvrzení. Ona ta E3 je v tomhle dost chaotická.
  • Nejlepsi wargasm co jsem zatim mel a to jsem to jeste ani nehral! Boha to vypada tak skvele az se mi nedostava slov jak moc skvele to vypada ale vypada to fakt supr skvele!
  • "Update (7.6., 11:40) - Uvnitř článku najdete systémové požadavky hry"

hladam, hladam, no nenasiel som ich :/
    • ales.smutny
      Šotek, zabijeme, usmažíme!

Opraveno, přibalujeme omluvu a šotčí hlavičku.
      • dakujem :) nemyslel som to zle, ani nic :) mam rad tento web a kazdy obcas spravi chybu, len som sa bal, ze som slepy :D
        a som rad, ze chybu si viete priznat aj vy....a s humorom, samozrejme :D
  • Užasná grafika a zvuky.Už se moc těšim.Bojim se ale,aby mě neschořel počítač *2* . Je vtipný že žádnej americkej tank nebyl zničenej ruským tankovým úderem *4* Tak jsou to přece Amíci *3*
  • bmarg
    Uz tedka jsem mel nějakych 62*C na grafice když jsem hrál Zaklínače 2, ale tohle zapnu a už se rovnou odkouří! Úžasná grafika, jen co je pravda a zvuky... no sakra :-D BF jsem nikdy nehrál, u CoD jsem skončil u Modern Warfare a poslední MOH jsem tak nějak přelouskal, protože jsem zrovna neměl co hrát :-D Ale toto... jsem omámen :-D
  • u mě stále vede modern warfare :-)
    • omg ne minus si dostal proto protoze z nejakyho duvodu vsem COD vadi a i kdyz si prectu duvodu proc? tak ani jeden me od hry neodradi *7*
    • Kolik je ti let ? :- )
    • Erien
      a víš proč máš mínus? :) Né protože by tady každý nesnášel COD, ale protože nikdo z vás nenapíše v čem je lepší a proč ho kupuje. Nevim asi nějaka averze vůči Dice, a aby nás ostatní kteří jsme stejně v klidu naštvali. :)
      • ahoj,
        najvacsi problem je ze vsetci urazaju CoD ako celok. pre mna osobne vyhrava CoD MW1, pritom som vyrastal na CS a BF (dve uplne rozdielne hry)
        teraz tie plus u MW1, v MP 16 spickovo spracovanych map, kde naplno kazdy vyuzije svoje povolanie, navykova hratelnost, atmosfera boja, vyklananie sa, spickovy arzenal a hlavne u launchu bezchybne technicke zazemie serverov.

o to viac som bol sklamany ked mi prisla horuca novinka menom BC2, Dice absolutne nezvladlo technicke zazemie pri launchi (caste pady serverov), squady mohli obsahovat max. 4 hracov cize dost velky problem a niekedy neuveritelne dlhy presun do boja (vraj spravene naschval aby postup bol rozumne riadeny, no vacsinou to koncilo dlhym a nudnym cestovanim do epicentra boja)

dalje musim spomenut ze CoD MW2 a BO som nehral, lebo vraj MP nie je lepsi ako MW1. BF mam rad, no pockam si az vyjde a ake budu ohlasy. ak budu pozitivne a dice/ea sa vyvaruju technickym chybam u mp, bude to jasna volba, ved 64 ludi na bitevnom boji mi nahanaju zimomriavky a rad vystriedam komorne prestrelky za epicke fighty. CoD ma svoju kvalitu, co uznali aj vyvojari v dice, o to bude sladsie vitazstvo ak uspeju, treba cakat...
  • Chápem ten posledný odstavec správne, že teraz sa budú nielen že samouzdravovať nielen hráči, ale aj vozidlá? Že nám tie hry ale zbuzneli, čo?
    • Dufam ze to spravne nechapeme.Autoheal na tanku?No kde sme?Nakoniec zniceny tank jednym supnutim ozivy medic defibrilatorom.Mrzi ma ze BF3 sa snazi kazdym trailerom upozornit na to ze aj ich single dokaze byt akcny a rychli ako COD.Tato znacka by sa mala pravom a hrdo prezentovat uplne inak a distancovat sa od stylu codu a nie ho napodobnovat.Zaberou so siglu (kotry mna osobne vobec absolutne nezaujima a keby som dostal poskodenu verziu bez neho ani by som si to nevsimol) uz bolo dost. Ozaj by som rad videl riadne boje s multy v tankoch vo vrtlunikoch a na stihackach a poritom sa vsade mozne motat pechotu to je bf.
      • To je tim,ze EA se proste snazi jak jen muzou prekonat prodejni cisla poslednich COD her a ocividne tomu podridi vse vcetne zparchanteni zname znacky.Ostatne tenhle jejich ultimatni cil dokazuji kazdou chvilou ruznymi prohlasenimi jak cod chteji prekonat.
        BF 1942 a BF2 byly paradni hry,BC serie uz byla tak trochu neco jineho a me prijde,ze ten novej BF by se mel spise jmenovat BC meets CoD.Ach jo....
  • zatím v tom vidím další Bad company....
  • Jestli Battlefield 3 v nečem Modern Warfare 3 totálně rozšlape, pak to bude zvuk. V posledním záběru slyšíte padat skoro každou cihlu. Nářez!
    • hej no o chvilu nebode problem graficka karta ale zvukova xD, ale co sa musi uznat nadhodili latku fakt vysoko co som rad lebo uz dlho nevyslo nic kvalitne :D
      • Asi tak;o) Jako když jsem četl, jak k tomu přistupujou, že výstřel z hlavně zní úplně jinak, když jdete za tankem, nebo vedle tanku, nevěřil jsem, že si s tím chtějí tak vyhrát. A oni chtějí!*3*
        • Správné. Detaily dělají dobrou hru... tak doufejme.
  • Zvolene MP video ma nejspise oslovit prave houfy CODaru (nabihat nepratelum na telo a rvat jim kver do xichtu), ale nemyslim, ze se to tak vazne bude hrat.
    Oproti CODu ma BF vzdy daleko vetsi mapy, jinak reseny respawn, takze bych se nebal.
    A ano, uz jsem predobjednal *4* .
    p.s. co by v BF3 mohli zlepsit je upgradovani zbrani. Vetsi zasobnik, vice typu kolimatoru/optik, moznost pridelat dvojnozku atd, to by se mi urcite libilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit