Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Raziel_cz
    Konečně TD! Bad Company 2 je skvělá hra, ale čekání na respawn mě vždycky ubíjelo.

Akorát mi teda přijde strašně vtipná věta: "Abyste byli na bojišti co nejvíce svoji, aniž by zde pobíhali chaoticky vymódění vojáci, budete moci upravovat své psí známky, které se stanou jakýmsi vaším tagem a podpisem." Jakoby se změnou vizáže psích známek měl změnit i celý outfit avatara. *1*
  • sidi
    Nechapem co sa na tom niktorim ludom nepaci ved to ma vsetko co ma mat skvela FPS ma to vozidla, stihacky atd ... ma to najrealistickejsu balistiku co sa tyka MP hrania ma todestrukciu okolia MP pre 64 hracov no co viac si priat? je sice pravda ze z tohto traileru to vyzera tak ze sa to priblizilo COD ale podla mna to tak vobec nebude. jedine coho sa ako tak oba su HW naroky aby to nebolo az privelmi prehnane ....
    • To jsou ti CoDčkaři...každej tu dělá chytrýho a říká jak to je špatný aby ukázali jak jsou skvělý...
  • Pete.palis
    jinak celých 8 min. demo mise s tankem!!;)

http://www.youtube.com/watch?v=AslR8qMDdSM
    • Ano, tak tohle uz se VELMI blizi me predstave o pokracovani BF tzn. ne jen pechotni boj apod. ale i technika. Jinak ta grafika *8* .
  • Pete.palis
    Zase neplašte...Tenhle krátkej trailer chtěl nabudit akčnost, tudíž byl sestříhanej v těchto "COD" momentech a tváří v tvář nepříteli...tak ho v tom hned nehledejte a nepřirovnávejte (tahle hra si to nezaslouží)...;)
  • battlefield 3 cod samozrejme prevalcuje, ale nikdy nebyl primarne o mestske akci. porad cekam na poradny bf mp trailer...
  • Mahcake: Proč by takhle měla vypadat s prominutím sra*ka jako je CoD MW?
    • jedine BF3 je pekna sra*ka plna sprejeru...Nejspis toho o MP fps hrach moc nevis :D podivej se na uspesnost predeslich dilu cod a srovnej to s ubohou minulosti BF a pak mluv... *1*
      • Ano cod má naprasto užásnou historiii se stejným enginem a stejne krásnou koridovku , říkáš že je bf3 sra*ka ale nikdy si ho nehrál ale jo vlastně ty si v LA a dost pochybuju že si hrál vubec mp bfka
        porovnát prodejneosti .. bože když si to kupuje každé dítě tak se nediv , když se podívám na nějaký gameplay většinou tam řvou .. ale furt je prostě COD super mega paradní že jo .. jsem rád že tě nepotkám v multaku aspon o jednoho vola mín *3*
        • Doktore ty to fakt kazíš, nech ho, hňupa... *1*
        • 1. CoD v singleplayeri bol, je a bude koridovka. skoro kazda fps je koridovka, stym nic nespravis, aj "SP" v Bad Company 2 je koridor, ktory ti vo vacsine pripadoch nedovoli obist protivnika. to nie je chyba, ale realita, ktora ma poskytnut oddych, zabavu. na hlbsie premyslanie su urcene ine hry.

2. Multiplayer. ja osobne som dlhe mesiace hraval BF1942 (moja prva originalka), no teraz hravam CoD MW2 koli ludom ktorych som tam stretol. obe hry ci uz CoD alebo BF maju v MP kvalitu a rozhoduje hlavne skym hras. preto mi pride dost divne, ked ludia hodnotia MP, pricom vo vacsine zalezi prave na tebe, ci budes mat v time random hracov, alebo si najdes shopnych a tebe rovnako zmyslajucich ludi.

3. Predajnost. dost klucovy faktor, a zaujimave je, ze to vytahuje hlavne EA, ktora aj prave koli tomuto aspektu vyvija BF3 a tym nepriamo priznali uspech CoD.

4. engine, moze byt v zaklade stale rovnaky, pokial splnuje to co splnovat ma.

5. ja sa tesim na BF3, ale iba na MP cast. a ako som pisal vyssie o kvalitu v MP sa nebojim, zalezi na ludoch. dufam, ze sa to v Dice podari a BF3 bude titul, ktory zase zdvihne latku v MP.
          • Erien
            4. Engine u Cod už dávno nesplňuje to co by měl :D. U BF je to ale naopak, kompletně zničitelné prostředí, to je to co má mít správný engine. Žádné kempy celou mapu, protože příjdeš s RPG a barák mu zničíš. A k tomu MP nevím no, ale jak už jsem psal kompletně zničitelné prostředí, obrovské mapy, bojová technika, Squady a respawn u přátel a spoustu dalšího. Jestli Cod nepříjde s něčím novým, tak nevím.
            • ...uvidime no :) nie som clovek, ktory je verny nejakej serii, hrajem to co mne vyhovuje, momentalne je to CoD MW2, aj z dovodu super partie ludi. mne kupa originalky problem nerobi, len dufam, ze sa najde super partia.
              ...s tym engine mas pravdu, akurat dnes rano som pozeral co zvladne frostbite2 a je to fakt masaker. dufam, ze priorita ostane MP a single bude iba do poctu.
          • no obejít protívnka to je spíš pro stealth akci ale v bf3 by mělí např nepřátelé takticky ustupovat atd. v bc2 v některých častech šlo obejít protívníka mohl si proste jít vicemi stranami
            • BC2 som hral, kedze som ju dostal zadarmo pri kupe grafickej karty. SP cisty script, MP som nehral velmi, lebo ja nemam velmi rad random hracov vo svojom time. CoD v SP je tiez hard script, preto tiez SP nehram.
              pre mna pojem Battlefield bude stale vryty s multiplayerom, mapy ako Wake Island, Midway, Iwo Jima, Omaha Beach, Guadalcanal, Kursk su mapy, na ktore mam doteraz nezabudnutelne spomienky. preto mna velmi nezaujima nejaky npc sniper, tesim sa ze ten sniper budem ja :)
    • Mahcake
      Myslel jsem to tak , že takhle by měla vypadat Modern Warfare a ne jako to co předvádějí v CoD.;)
      • Ataker
        Ty jsi chlapče uplně mimo...
        • Mahcake
          Tady asi někdo neví co Modern Warfare znamená. *7*
  • Mahcake
    Takhle má vypadat Modern Warfare.
  • Red Orchestra 2 to istí.
  • Taky se čím dál tim více děsím...koupim, o tom žádná ale přeci jen jsem čekal (no dobře, nečekal ale doufal jsem) hratelnost spíše BF2 než mix BC2 a CoD...zatím to vypadá na Bad Company 3 než Battlefield 3...doufám, že stíhačky mi zvednou náladu...ty jsem v BF2 naprosto miloval
  • Objednal sem, CoD je mrtev *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit