Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 bude mít dvanáctihodinovou kampaň
29.3.2011 | Aleš Smutný
117 příspěvků
-
stačil by limit počet sniperů na mapu/server :)
-
-
Presne tak. Na niektorych serveroch v BC2 co som hral je to tak, ze v kazdom tyme mohli byt max 2ja reconi a bolo to super. To by mali urcite porozmyslat DICE nad takymto obmedzenim nejakym. Z BF2 si dobre pamatam nervy leziacich 20tich sniprov a ktomu ten "dolphin diving" *9*
-
-
Dolphin diving a bunny hopping by urcite meli odstranit.
Podle me by stacila realna animace, kdy se clovek z lehu do vyskoku behem sekundy fakt nedostane.
Skok by taky mel ubirat hodne staminy, nebo by proste nemel jit dat hned 2x po sobe.
Jo a bylo by fajn udelat i animace na prekonavani plotu a nizkych zdi. Skakat prez ne jako kralik je divne, v realite se prez ne clovek taky spise prehoupne nez aby nacvicoval skok do vysky.
-
-
-
A co by měl asi sniper dělat jiného? Jenže když to neomezí a sniper je každý druhý, tak se nemůžou divit, že jsou mody na BF2 oblíbenější, než BF2 :-)
-
-
jeste by to chtelo nejaky rozdelovani, kdo sniper moci bude byt a kdo tentokrat treba ozeli, to by pak taky sniper mohl byt jen ten komu se nejrychleji naloaduje mapa..., podle me ale reseni je jiny ja bych proste udelal tu strelbu ze snipky vic realnejsi a s tim i obstrukce spojeny. nema cenu z BF delat jakaky CS nebo quake kvuli tomu aby cniperi nekempovali (to uz muzou rovnou toho quaka s railgunem jit hrat). stejne tak bych odstranil takovy hovadiny jako nesmrtelnost a prapodivne super skoky pri pouzivani utoku nozem (je to v bfbc2 i v crysis2). taky bych dal povinost palit z pokleku z raketometu jinak bych daval taky penalizace (poskozeni hrace, vysoka nepresnost atd). neco bych taky udelal s kulomety (medic/supporter) nejak se mi zda ze ve hrach nefunguje to k cemu jsou ty zbrane urceny, konkretne v BC2 se mi zda ze kulomety funguji zvlastne, nekdy zabiju 3 lidi zasebou a nekdy vypalim 20 kulek na vzdalenost 5 metru z MG3 a hrace nezabiju.. to uz pak je lepsi vsit samopal, dal me nekdy fascinuji ty killy na 150-180 metru z brokovnice to taky nejak nechapu...
Podle me BC2 neni moc povedena hra je to pilis arkadove a cele nejak divne vybalancovane, nadruhou stranu u toho jsem schopny prosedet pul dne
taky problem s detekci zasahu
-
-
nesnáším snipery, je to fakt opruz *10*
-
"chtějí pomocí singleplayeru přitáhnout i ty hráče, kteří normálně skočí rovnou do multiplayeru"
... já to nechápu, nějak mi to nedává logiku...ty co si hru kupují kvůli multiplayeru chtějí přitáhnout pomocí singleplayeru? -
-
Ten singleplayer bude natolik dobrej, že si ho zahrajou i ty lidi co skáčou hned po multiplayeru. Co na tom nechápeš?
-
Já nechápu co na tom nechápeš:)
-
-
tak to mas problem chlape
-
-
*1*
-
-
-
-
Nevim proc neco delat se snajpama.Stejne jako pouzivani rpg/cg proti infantry.Je to valka a tam jde o to jakymkoliv zpusobem odpravit protivnika,ne?Ucel sveti prostredky.Proc nevyuzit vsech zbrani podle sebe.....
-
-
Jeden z mála lidí,kteří chápou pojem Sniper :-) ... Spousta lidí nadává,že Snipeři jsou svině a že jenom kempují atd.Ale co takový Sniper má asi dělat?Když nemá automatickou pušku.Sniper je přeci od toho,aby z bezpečné vzdálenosti zlikvidoval cíl a navíc aby nebyl vidět.A když je v BF raketomet,granátomet atd. tak proč to nevyužít na obyčejné vojáky :D...ve válce se používají všechny prostředky ke zničení nepřítele přeci.Když jedna strana nemá prostředky jako jsou stíhačky atd například,tak proč by je nepoužila druhá strana,která na to má a nevadí jí to použít :-) když to jde někdy lehce,tak proč to dělat složitě
-
-
lidi co se snipou hrajou nejakej patek a vedi o tom neco, nikdy nesedi na jednom miste a pak jsou tu ti kteri vo tom vi prd a kritiku sliznou ti normalni hraci. Na bfbc2 ale maximalne dva tam behaj k mcomu, v tom je ten problem.
-
zapomínáte že je to hra a v multiplayeru by měl existovat nějaký fair play když lidi serou snipeři tak mají pravo je omezit přece si nekoupily hru aby u ní jen nadávali a byli frustrováni ale aby se bavily
-
-
Naprosto suhlasim nechapem tie zbabele obmedzenia na niektorych serveroch ako obmedzeny pocet sniperov ci zakaz pouzivat rpg na infantri.Je to smutna vyzitka hracov ktory niesu schopny vyuzivat vsetky mechanizmi hry a tak obmedzuju pravidla sniperi sa v bfbc2 daju celkom slusne eliminovat smoke granatmi ovsem treba ich naozaj vediet pouzit.Ale nie pridu uhopsany hlavu nepouzivajuci hraci a divia sa ze stale umieraju.Zakaz pouzivat RPG na pechotu uz ozsaj nechapem pride mi to ako zakaz strielat supera zo zadu.Cakam kedy vznikne server kde sa bude bojovat ako v 17 storci zoradit prva rada poklaknut pripravit pozor.....pockat super este nieje pripraveny......pockat... pal.Druha rada pripravit....atd.HROZA
-
-
Vesměs záleží na hráčích. Když jsou hráči nicmoc, vezme si celý tým snipu a odstřelují se jak na pouti. Pak jde hratelnost do kytek a nejlepší je okamžitě ze serveru odejít a jít někam, kde hrajou správný vojáci - ne lamky, co se furt někde válí a myslí si, že umí hrát. *7*
-
obmedzenie snajperov ma vyznam... hlavne v RUSH - niet na to ked si v teame kde je 8 snajperov a mate ist plantnut bombu... to sa neda hrat - vtedy ma obmedzenie vyznam...
dalsia vec co by mohli spravit je nieco ako v BF:Heroes - teda napr. ze by dovolilo pripajat hracom len s podobnym rankom... ak niekto hral proti teamu kde viac ako polovica bola rank 50 viem o com myslim - castokrat takmer nehratelne... -
Presne!Je snad rozdil napalit rpg to vojaka,nebo napalit z tanku do vojaka?
-
-
Ve hře určitě ne... Ve skutečnosti zajímavé plýtvání munice. :D
-
-
-
-
To se překonaly ale ať nezapomenou na mulťák :) *10*
-
Určitě myslely 12 hodin na hardcore :)
-
-
Ne že bych byl zrovna grammar nazi, ale dva příspěvky po sobě - to už musím něco říct. Oni se překonalI, myslelI. Jinak na ten singl jsem docela zvědavý, to co předvedlo cod bylo peklo :D time crisis hadra
-
-
Jasně já to beru moc na to nedávám pozor :) ale to jen tu. :)
-
-
Tak to mě potěšila, taková v pohodě odpověď. Čekal jsem trochu něco ve stylu: "no tak sem dislektik tak se do mně neser!!"
-
-
-
i to by byl v dnesni dobe celkem uspech *3* .ale SP me zatim nenadchnul,takze me je to celkem sumak *3*
-
-
Hm, proč nemuže někdo jiny udělat hru s mapami a hernim stylem jako CS a spol. :/
Tam sniper když je dobry nemusi byt zakempeny jak piča, je to strategicky souměrne, žadne střechy a debilni schovavačky, trefit se chce praxi a skill atd atd... ono je sice hrozně funny třeba střílet z vrtulníku rotačákem, ale podlně mě se dá najít adekvátnější odměna za to být dobrý, než někoho 10x zabít na spawnu atd. Ne každy je masochista. -
-
me spis vadi ze efektivni dostrel snipera je tak 300 metru co je 1/3 mapy (mluvím o BC2). V praxi se da strilet klidne i na 1 kilometr tak nevim proc to nejde ve hre. Navic se zakladni sniperksou puskou ve hre pokud nedate headshot tak nikoho nezabijete, potrebujete 2-3 zasahy co neni vzhledem ke stylu hrani tech decek lehky protoze furt skacou a pobehuji a nepostoji na miste. Takhle se v realu nebojuje ze by vojak furt behal a skakal jak baletka.
-
-
protože BC2 není battlefield... v BF2 šlo snipovat i na více jak 500 metrů *3*
-
na 1 kilometr to uz rozhodne neni "klidne", ale jinak mas pravdu
-
-
no rekordy se pohybuji kolem 2,5 km v zavilsosti od pusky ale to by se hraci asi stezovali. Ale ja bych to tam klidne dal
-
-
-
Tedy, dovol mi reagovat upřímně, ale někdo hold nepreferuje naopak skákat s odstřelovačkou jak ocas na mapách o velikosti krabičky a uznávat nějaký skill za to, že jsem před někým králíkoval a dal mu headshot na první pokus a podobný chujoviny. Pořád nechápu, proč si někdo stěžuje na třídu odstřelovačů a zrovna u hry jako je BF. Je to prostě forma bojové jednotky a stejně jako tank nebo letadlo má svoje principy. Těžko bude někdo čekat, že se odstřelovač s hurá výkřikem půjde mlátit s partičkou ozbrojenou samopaly. To, že je sniper někde ukrytý ( což není samozřejmě pravidlem ) a někde eliminuje nepřátelské jednotky s tím, že ho není možné snadno zahlédnout, protože leží ( jistě, určitě nebude panáčkovat, že jo ), je jeho taktika a jeho výhodou je vzálenost, vždycky tomu tak bylo. Problém s touto třídou vidím jinde a to je v jejich obrovském hráčském zastoupení na mapu, což jak tu naznačovali kolegové na začátku, by mohlo s klidem odstranit limitováním tříd.
-
-
No nevím. Z BF2 si vzpomínám hlavně na snipery poskakující v přední linii, jak s radostí kladou claymory. Kempili se pak většinou mapy ze Special Forces - a právě díky sniperům tyhle mapy byly mnohdy nehratelné. Sniper ať si kempí, jak chce, ale problém je, že tohle kempení moc hratelnosti nepřidává. Takže limit sniperů na mapu bych fakt bral. Ale je naprosto jistý, že nikdy nebude.
-
Jenže u snipera by měla být i nevýhodou ta vzdálenost. Ať už to je lišta, kterou některé sniperské pušky používají kvůli teplému vzduchu unikajícímu z hlavně a následnému zkřivení obrazu, ale i to hledí by nemělo být tak klidné. Většinou ten sniper působí jako týpek s railgunem z quaka.
Jenže to znamená zase dopast další feturu a ne každý to má jako prioritu. -
Někdo zas nepreferuje byt vykempeny na spawnu nějakym ocasem ktery je někde zakempeny a 10x chcipnout než zjistim kde vlastně muže vubec byt. Ja vim že napišeš že to nemusim hrat *4* , ale ja nenadavam na BF3!!!, jen sem si povsteskl že se cela herni scena ubrala nějakym divnym směrem a že nemysli na lidi kteři maji radši menši mapy a fér, rovnocenný boj.
-
-
lepší než 4hod z COD
-
-
To už jsem slyšel tolikrát, že jim to neuvěřím ani za mák. To samé se dušovali s Crysis 2 a já ho nakonec dohrál za necelých 6 hodin. Popravdě za tyhle tvrzení bych jim nejradši nafackoval.
-
Moje riesenie pre snajpera.Strielanie stazit a spravit s neho skutocnu vyzvu a byt dobrym snajperom by chcelo skutocny cvik.Takze kym si snajper nelahne nerozlozi podperu pod puskou tak by mal trafit akurat tak hovno puska by sa mala poriadne chviet.Kludne by mohol byt sniper ucinny aj na vzdialenost 2,5km ovsem musel by pocitat s parabolickou drahou letu gulky s rychlostou strely a takisto by sa dal aj zakomponovat prvok vetra.Nasledovny prvok by mal patrit samozrejme pre vsetky triedy ak sxhytate gulku malo by to svami riadne trhnut a rozrtiast mierenie na dobu overenu testami (podla sili raze) aby to znacne zneprijmenilo opatovnu palbu v danom casovom useku.Som si isty ze po tychto zmenach by bolo snajprovanie nadalej zabavne ovsem narocne.
-
-
ale toto neni simulator letu gulky, ja z toho nechcem nic nove, ja chcem stary dobry battlefield, v BF2, BF2142, BF1942, nikde my sipery nevadili, zakomponovat vietor by bola blbost, predstav si, ze mas sipu, strelis a mal by to schitat medzi oci, ale zafuka severny vietor a minies a on si zatial spokojne zamiery a vystreli a zabije ta, kde by bol skill? balistika, prestnost a nicivost dufam, ze nebude ovlivnena vetrom, dufam, ze iba vzdialenostou, ja dufam vo vela veci, ze tu bude zachovane, nechcem nejaku Arma: Battlefield, Bad Company 3 a uz vobec nie Call of Duty: Battlefield, toto by mal byt Battlefield 3 a dufam, ze to aj tak ostane
-
-
Na tom vetre samozrjem nijako nelpim je to len moznost ako to s tazit s niperom muselo by to prejst testami.Ovsem skill si v tom viem predstavit poriadny.Vietor sa samozrejme ani v reali nemi z lava doprava barz ako skor by bol len slabsi alebo intezivnejsi a jeho smer a inteznitu by mal hrac s niejakeho ukazovatela vediet aby musel predpokladat dopad na drahu streli samozrejme by sa to prejavilo citelne az na oborvskych vzdialenostiach mam na mysli napr strelu na 1 km.Coz je vzdialenost na ktoru mozete pri sucastnych mapach zabudnut ovsem podla mna by to bola zaujimava vyzva pre sniperov nejaka na odmena sa zabitie na vzd 2km ci dokonca statistika killu na najvacsiu vzdialenost.Ja osobne by som nieco take rad uvital.
-
-
no tak keby to bolo takto spravene, tak to by nebolo zle, to by mi ani nevadilo, no uvidime, ako to dopadne, dufam, ze to bude naozaj plohodnotny nastupca BF serie so vsetkym, co k BF serii patri
-
-
-
uplne suhlasim ako riesenie ... aby to nebolo akoze zostat v zadu a staci zoomovat ... jojo
no oni to tak neurobia... jeden z dvovodov je ze polizzka FPS MP je v tom ze aj snajper bude moc byt makac a nieje znevyhodneny.. bohuzial... uz len kvoli SP ... na ktorom mne osobne vobec nezalezi... keby aj BF3 vyslo cisto MP tak by som toé kupil ... lebo zatial nesklamyli narozdiel od inych... -
A samozrejme Je tu zvacasa velky nepomer medzi ucinkom sniperky a beznych utocnych pusiek v hrach sniperky zvyknu hraca zostrelit na jednu ranu.To by mao samozrjme ostat nezmenene inak sniper stracu uzastny pocit ked niekoho proste na velku zdialenost na 1 ranu zostreli.Ovsem ostatnym zbraniam treba do ucinku pridat inak k vyvazeniu nedojde.3 max 4 rany do tela,do hlavy samozrejme 1.Neda mi nespomenut dalsie veci ktore by som pridal po headshoote alebo explosivekilli neschoponost medica ozivit takto padnuteho. O dovod viac byt naozaj dobry a triafat hlavu.Tych napadov by bolo skoda ze niesom v ich teame:-)
-