Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 bude mít dvanáctihodinovou kampaň
29.3.2011 | Aleš Smutný
117 příspěvků
-
Když nebude tak dementní jako v badcompany2 tak ok *3*
-
Mě by spíš zajímalo jestli bude LAN. Neví o tom někdo něco?
-
Imho problém s odstreľovaćmi by sa dal odstrániť roztraseným zameriavačom a/alebo simulovaním balistiky (a trebárs aj poveternostných podmienok), pokojne aj mierne prehnaným v záujme vyváženia tried. Tým pádom by sa sniprovanie stalo náročnejším a bolo by vážne hlavne o skille.
-
-
Nevim co resis, V BF 2 i BC 2 je balisticka krivka... Jde asi videt, ze jsi nehral BF 2 tam by jsi zatracene dobre vedel jak je nekdy tezky nekoho sejmout, kdyz se znekoho prasi jak s pytle s piskem. A jinak az na SVD vsechny zbrane maji v BF 2 5 ran na zasobnik..
-
-
já měl dojem že u BF2 tu balistiku přidává až nějaká novější verze Reality modu, a to navíc jen u těch sniperek.
-
-
tak to rozhodně ne...
-
-
-
vy jste zrejme bad company 2 nehráli. zadny problem s odstrelovacmi tam totiž není a nekoho trefit neni lehky.
-
-
No ty jsi fakt gaylord *1*
-
-
a Yebal k tomu *1*
-
a proč? ja když jsem treba ve vrtulniku tak mam 30 kilu za hru a jako sniper pouze 20 nebo tak...
-
-
-
Ono by to vyřešilo i třeba jen takova pitomost jako mit jen jeden zasobnik (tak 5 ran?) a dostavat naboj zpět třeba jen za headshot. Tzn. skiller by byl odměněn a noob toho už moc nenakempil.
-
-
Fault Line 2 gameplay!!!!;)...plazení větrací šachtou, městská přestřelka...
http://www.youtube.com/watch?v=DWncVlgg3co&feature=player_embedded#at=53 -
Len 12? *11*
-
-
Na dlouhý single hraní tu máš RPGéčka. FPS akce jsou o rychlým singlu a super dlouhým mulťáku. A tak je to správně. Nedovedu si představit, že hraju x misí třeba 50 hodin. To by ta akce byla až moc rozplácaná v čase. To máš jako akční film a akční seriál. Viděl jsem seriál, který by byl jako film absolutně super, ale jako seriál stál za nic, protože se to všechno prostě moc táhlo a finále nikde. Vedle toho u battlefieldu je single fakt jen bonus. Většina si ho stejně koupí kvůlu multiplayeru a kdo multiplayer nezkusí, měl by se nad sebou vážně zamyslet. *4*
-
-
Pokud bude mít ten singl vážně 12 hodin tak si tu hru koupim jen kvůli tomu. A to tvé porovnání s filmem a seriálem je dost mimo. Ve filmu platíš herce a každá akce stojí peníze ale ve hře je vše jen jako a můžeš toho tam mít kolik jen chceš.
-
-
-
Problem se snipery v Bad company 2 multiplayeru vidim v tom že bych jim zvyšil efektivni dostrel na 1-2 kilometry a zvetsil efektivnost zbraani tak ze na jeden zasah do hrude by byl vojin mrtev anebo alespon neschopny boje. Zvlast kdyz v dnesni dobe muzou sniperi strilet antimaterialovou munici proti lehkym vozidlum. To bych taky pridal aby snipri mohli strilet vrtulniky.
-
-
A taky bych dal snajprům krabičku s červeným tlačítkem "Zabít všechny kromě mě".
-
-
to ne ale me vadi ze se nemuzu poradne zakempit protoze v BC2 není trava a nemuzu zalehnout. Muzu jen klecet. Ale pry v battlefield 3 bude mozne lezet na to se tesim a doufam ze bude i trava *3*
-
-
V BC2 byli snajpři proti ostatním klasám skvěle vyvážení, v některých mapách sis neškrtal a v jiných měl výhodu, ale ne jistou dominanci.
Zalehnutí a vyklánění (po kterých zdejší komunita řve nejvíc) akorát kempení podporují a vývojáři přišli na to, že se bez toho hra klidně obejde... a když už neobejde, tak tomu nějak zmírní efektivnost.
-
-
Ja vim co bych dal snajprům. Permanentni ban *1*.
-
-
Lol, my se tu snažime vyřešit problem a ty tu ještě přikladaš špaliky do ohně *7*
Kšá tady neni camper support linka. *1*
-
-
Nech da PAN BOH , aby sme sa dockali konecne nastupcu Battlefield 2,
lebo z Bad Company 2 uz mi hrabe v hlave *4* -
2SP bude mít 12 hodin... chtěl bych ty vývojáře slyšet, jak pyšně jim těch 12 hodin vylítlo z tlamy *1*
-
tak tyhle chlapici se mi cim dal tim vic libej. myslim, ze moje penize za BF3 dostanou.
-
no zbohom uz vidim tie suboje stretnu sa 2ja manici a hned sipka na zem tato demencia bola v bc2 aspon eliminovana a teraz sa vracia spat:(
-
-
To máš to samý jak : Střetnou se dva manící a hned jsou z nich králíci... to bychom pro pořádek museli eliminovat i mezerník.
-
-
tohle bych vyresil realnou fyzikou, v realu nemuszes jen tak vyskocit metr do vysky a funguje urcita setrvacnost, t.z. ze vyskok s doskokem vojaka vaziciho 80 - 85 kg trva treba 2 sekundy. za tu dobu ho sniper muze pohodlne zamerit.
-
-