Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ta hlavne aby slo masakrovat civilni obyvetelstvo, zohavovat je a delat si s mrtvolama spolecenska fota na pamatku
    god bless america
    • Ty to budeš mít v hlavě asi pěkně pomotaný.
      -1
    • 1+
  • To není jen o sniperech - je spousta degenerovaných hráčů, kteří využívají různé pitomosti - třeba i na mapác, kde nejsou vozidla si většina bere engineera a soustavně střílí z RPG...
  • No nevim. Kdyz vidim ty screeny, kuzele svetla, bloom... Vcelku si vzpominam, jak to hodne lidi nadsene obhajovalo, ze to neni tak "preplacany" jako Crysis 2 *1*

Jinak. Že se budou soutředit i nemalým dílem na kampaň, avizovali už dřív.
    • no bloomu je tam opravdu nezdrave hodne,ale barevna paleta je relativne umirnena oproti zminenemu crysis 2.Ale pravdou je,ze by se hry mohli s tim bloom efektem trochu umirnit.
    • A na konec jsme dohrál BF BC 2 za 3 hoďky :D na normal a na hard... za 4,5 :D
      • A pak ses probudil a utřel slinu *1*
  • Z BF2 mulťáku... K těm pošukoodstřelovačům :-) Že jsem si opravdu nevšiml, že je pro každýho po spawnu připraveno sólo vrtulnidlo či dvousits killjet co shazuje těch moc bomb a nechá klidně ztratit 25 playerů jedním tlačítkem :-)) JJ, limit třeba 1na tým by měl být.. stejně tak, jako i těch vrku či jetů je na mapě jen "pár".. Pochybuji že výzbroj armád tvoří 50% odstřelovačka ?-)
    V důsledku, když to nezavedou mi to vadit fuckt nebude, páč jsem nikdy v BF2 neměl probl se snajpry :-) asi hraji s těmi "vyzrálejšími" .-)
  • chápu že chtějí nalákat sp nové hráče ale neuškodilo by kdyby dali nějaké větší info ohledně mp
    • ten MP nejspis jeste neni v prezentovatelnem stavu,prece jen ukazat nascriptovany usek ze singlu je jednodussi *3*
      • Každý čeká na multi ( aspoň většina) a myslím , že to bude alespoň větší překvapení.Věřím že to nezpackají a na 80% uvažuji o předobědnávce ( možná i 100 % *2* )
        • No ja taky doufam,ze MP bude stat za to ,a ze to pujde ve stopach stareho dobreho bf1942 a bf2.S predobjednavkou ovsem nespecham,kdyby se z toho nahodou vyklubalo dalsi BC *3*
  • 12 hodin nudy?? skúšal som sp v bc2 a tam to fungovalo tak že stačilo sa schovať za prekažku a partaci vystrielali všetko, navyše boli nesmrtelni takže ste boli v roli divaka. Uplny fail. Podľa videí sa nič nezmenilo.
    • Raději pohled diváka, než způsob "univerzální voják" v jedné nejmenované hře, kde to probíhá následovně: " vojáku hejbni prd*lí tam a hejbni zase zpátky, odpal tamto, odpal barák, vystřílej pouze a pouze ty celou divizi a běž dál, sestřel 3 helikoptéry, rozmísti nálože, vystřílej celý pluk, aby si zase mohl jít dál, zachraň toho, tu, ono přes půl pole a dej raport kapitánovi, obsluhuj to, tu, ono a zase hejbej prd*lí neboť....... neboť tví parťáci umí chodit do předu jen v případě, že to mají naskripané v palici, ale jinak ti "takticky" kryjí záda po celou hru a dělají celkem kulové, kromě toho, aby si vystřihli efektní piruetu, když to schytají při přebíhání k překážce během nejsilnější palby, na to jsou vskutku experti. Ano, lačním po takové zábavě...
      • Xykon
        Nejlepší recenze na tuto nejmenovanou hru co sem kdy četl :D
      • no ja radsi ani jedno *3*
  • jaj, malo to zostat cisto iba multak. aspon by zlodejom padla sanka. no ale je to ich hra.
  • Myslim ze by stacilo na team o 32 hracich tak 5 sniperu, na par severech v BC2 to funguje a nestezuju si :) ... nesnasim kdyz celej team sniperuje
  • Ak je to pravda tak sa konecne niekto pochlapil a spravi poriadnu kampan s slusnym play time :P, ale co si budeme klamat kedze tieto fps tituly su hlavne o mp
  • M4RTY
    Koupil bych si to, ale už nemám kolunky *1*
    • Stejně si to stáhneš jako všechno:P
      • M4RTY
        Já? Prosim tě, já si stáhnul tak... no stáhnul sem toho hodně ale sakra hodně sem toho koupil *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit