Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 bude mít dvanáctihodinovou kampaň
29.3.2011 | Aleš Smutný
117 příspěvků
-
Ad nadpis..a tim se jako chlubi nebo co? :D
-
-
však to bohatě stačí. Singl je stějně jen trénink na skutečnou hru - multiplayer. V battlu by vůbec singl být nemusel. Je to spíše takový bonus i pro cod hráče, aby si to teda taky koupili, za hru se vydělaly nějaký prachy a mohlo se dál vyvíjet - třeba datadisky, nové mapy atd. Takže singl má určitě svá pozitiva, ovšem i negativa.
-
No v dnesni dobe se da bohuzel chlubit i tema 12 hodinama *1*
-
-
Hura! Neznasam multiplayer.
-
-
Z toho si nic nedělej...mě také nebaví MP ale jen u CoD :D ... BFBC 2 mám nahráno hodin xxx :D
-
Pretože si lamka *2*
-
-
a ty trapka,ze delas takove zavery na zaklade toho,ze ho nebavi MP *1*
-
-
-
Hlavne nech je možnosť obmedziť počet sniperov (a tiež úplne zakázať). A bude po probléme, kepmy aj rusheri si prídu na svoje :-) stačí si vybrať server.
Inak na môj vkus sú tie Battlefieldy trochu moc arkádové (a to všetky). Chcelo by to spracovať tak, ako bol napr. Source mod Insurgency http://www.insmod.org/ To bolo krásne. Vcelku hardcore, ale nie zas tak, aby sa to nedalo hrať na publicu s neznámimi hráčmi v týme. Dať do toho dopravné prostriedky ako v BF a nič iné ku šťastiu nepotrebujem. -
-
http://www.realitymod.com/
Lepší multiplayer zážitek než tohle jsem zatím nepotkal.
-
-
12 hodin? Co blázněj? Vždyť se Amíci už budou nudit!
-
-
Amíci jsou alespoň poctiví a hru si koupí, čecháčští zloději si ji stáhnou ať ta hra bude sebelepší.
-
-
No hele...ne všichni američani nakupujou všechno :-) takže zase klid...Já osobně kupuju jen co za to stojí.Což BF serie určitě je :-)
-
naprostá blbost.
-
podloz cislem nebo nemel vymysly
-
-
Á, potrefená husa se ozvala :-) Tak co, už máš připravený místo na disku? Za chvilku to jistě bude volně ke stažení...
Pro ostatní: neřikám, že všichni češi kradou, ale je jich strašná spousta, to přece víme všichni. Jsme prostě národ zlodějů :-(
-
-
-
-
niektori z vas maju celkom slusne napady. Ale napriklad k tomu ztazeniu, draha letu gulky je aj v BC2, na mape heavy metal nemas sancu bez toho, aby si vopred nevedel, kde gulka padne. A ztazovat sniper ulohu netreba, zahraju si zanho vsetci, profici maju nato HC servery. Ja by som to riesil tak, ze by som ludom, ktori lezia viac ako 60 sekund daval kick.
-
-
iste dokonca aj rychlost gulky tam je.Ovsem podla mna sniper nema co behat po mape a konkurovat v osobnych subojoch reaconom tym ze sa v okamzitom sprinte zastavy este sa ani nedokonci animacia priblizovania dalkohladu k oku a uz striela headshoot.takze pekne krasne natiahnuyt animaciu lahu na dlhsiu dobu nie ze sa prevedie okamzite.Puska aby sa nechvela by bolo treba nutne o nieco opriet zem stena atd.Pri zasahu ma sniperom riadne trhnut tak aby nemohol hned na to presnym zasahom opatovat palbu.Cize na strednu vzdialenost by im ciastocne mohol konkurovat aj vojak opatreny utocnou puskou ak by zbadal snipera skor.Naopak pridal by som sniperkam ucinok tudiz bez problemov by prestrelila 400mm stenu.Ten kick za lah mi pride moc brutalny a obmedzuje strategiu snipovania prinajhorsom by som pripustil moznost ze hras pomaly respawnujes sa pomaly a teda ked umries natiahol by sa spawnovaaci cas ale to je tiez asi kravina nakolko sameho ma serie ked zatial co ja niekam opatrne dobehnem bezhlavy idioti stratia polku zivotov tupim nabiehanim superovi priamo pred zbrane.
-
-
ved jasne, mozu spravit dlhsi load zbrane, ale stale tu budu hraci, ktori vymyslia vlastny styl. Niektori su proste tupci, a nic sa s tym neda robit
-
-
-
len nech sa to drzi korenov BF a nech vsetko ostane pri starom, ako v BF1942, BF2, BF2142, plus nove prvky a destrukciu, potom budem spokojny (teda ked to vsetko dobre spoja)
-
Este k tomu lahu, ten je podla mna fakt dobry ale napriklad pri takom Project Reality a to BF3 urcite nebude. Ale zasa ak to nejak nevymyslia, tak aby sme sa nedockali jak v BF2 prve jak sa stretnete face2face s nepriatelom tak kazdy siel okamzite skoro lahu. Z prvu ked v BC2 lah nemal byt som bol skor sklamany , ale casom naopak som rad.
-
-
Leh je nutností! Není nad pocit, když si člověk najde svého snipera, který si válí šunky ve křoví a dá mu nožem pěkně do válejícího se zadku. Když sniper stojí, není to ono...
U lehu by stačilo nastavit pomalé vstávání. Pak by si sniper musel sakra rozmyslet, zda-li na místě zalehnout. Rozhodně to nesmí dopadnout jako v BF2 (v jedné z prvních verzí), kdy se dalo v lehu skákat. *1* *1* *1* -
v BF2142, ked si si lahol mal si chvilu strasne nepresny kurzor, v BF3 maju by realne animacie, takze do lahu sa nedostanes hned, ale chvilu to bude trvat aby si lahol a potom budes mat este nepresne mieridlo, myslim, ze to by uplne stacilo
-
-
njn to je fakt, ale zase boli cheateri co vyskocili a uz vo vyskoku lahli a tak dopadli na zem a pod. a to sa nedalo takmer zabit... :( ja som bol tiez sklamany ze v BFBC2 nie je lah ale zvykol som si a uz mi to nevadi, aspon nie je tolko camperov :)
-
-
-
Super obranou proti sniperům je stále dostupný cloak z Crysis. Ať žije Crysis (nyní Crysis 2)!!!