Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • existují i jiné hry nez fps *3*
  • H4wk
    sahim, si smiesny
    • Lebo tebe po tech 2 stranach flamu berou vsichni vazne *1*
      • H4wk
        medzi flame a faktami je rozdiel, spytaj sa ucitelky v skole, ktorejkolvek
        • ucitelky ve skolach obvykle netusi co je flame...
          • proč ne?? sou to taky lidi
            • Nemyslim si,ze naplni casu ucitelek je vysedavani po forech a dohadovani se s detma,takze pojem FLAME jim asi moc rikat nebude.
  • Mno, ta zníčitelnost prostředí je pro mě jenom doplněk, protože působí strašně lacině a ne jako model destrukce hodný roku 2011. Neberte mě jako hatera, na BF3 se neskutečně těším.
    Co víc, když střílel do té budovy RPGčkem, ty výbuchy byly taktéž absolutně nereálné a laciné. Reálný výbuch by směroval obrovský mrak prachu a sutin do tváře toho člověka, ne tak jako tady, že střelí do budovy, kterou má 5m před sebou a výbuch vletí dovnitř. To by podle mě v moderním enginu jako je tento mělo fungovat lépe.
    Pak jsme v tom druhém videu viděli pár bugů, jak se např. ten borec schovával za sloupem a vykukoval směrem ven k hlavě toho raněného (nebo mrtvého) vojáka, nebo jak běželi nahoru po schodech a nohy měli zabořené 10 cm do schodů. To mi příjde - měsíc a půl před vydáním, jako solidní skluz ve vývoji, když jsou tam takové mouchy.
    Snad to doladí a vymakají, protože takhle si kazit ten krásný dojem, jakým hra celkově ve všech směrech působí na oficiálních prezentačních videích je trestuhodné.
    • Docela souhlas no na to jak ta hra je užasna a jak se na ni teším. A že si na ní dali zaležet tak takováhle "kravinky" dost kazej dojem. Nejvic me ovšem mrzí ta destrukce kdyz nepocitam to že vybuchy nejsou vybuchy tak aspon ta destrukce muže bejt vsude a ne jen z jedný stěny domu a druhá je zas jen pevnej statickej objekt.
      • Podle vseho se autor videa dost zameroval prave na bugy a okate zapory. Jednak ten seklej vojak u sloupu a jednak ta neznicitelna stena, ktera byla podle vseho za okrajem hratelne mapy. AI snad jeste dopilujou a destrukce bude doufam na zbytku mapy normalni..:)
    • Miluju vas moudre a svetaznale, kteri hodnoti realitu....ac o ni vedi prd.
      1) Vazne to neni RPG
      2) Videls nekdy skutecny vybuch podobne rakety? Vzhledem ke kumulativnimu ucinku jde prave vybuch dovnitr a ne ven....nehodnot o cem nemas ani paru
      3) Je to pravda mesic pred vydanim, ale nikdo netusi, jak stara verze je tohle....
      • Úvod reakce hoden agresivního pidimozka...
        RPG to není, pravda, ale v tom případě to mají taky špatně. Jedna střela směruje explozi dovnitř, druhá ven.
  • Cajk
    Hlavně že si EA dělala pr*el z bloody screenu.... Další máslo na hlavě:)
    • MishKonn
      Propánakrále, bloody screen je i ve Skyrim.
  • Hawk netrep blbosti, keby DICE a EA pre rokom povedali (lebo to uz vedeli) ze BF3 bude vlastne BFBC3 tak sa im na to vyserem a momentalne je mi to volne. Ale bol som odrbavany a klamany niekolko rokov bohapustymi vyjadreniami EA aka skvela hra toto bude a pritom nesaha BF2 ani po kotniky. Je to jak sa vratit od pocitacu ku kalkulacke. BF2 bola prepracovana arkada, toto je materska skolka pre mudrcov jak si ty...
    • Stixxy
      Další z těch, co chtějí Battlefield 2 v HD, jděte fakt už **** , ne jděte se naučit modovat u udělejte si na BF2 lepší grafiku. Battlefield 3 prošel evolucí, muselo to tak být a mě se to líbí. S BC2 to tedy má společnou tak destrukci a F2000 *7*
    • Stixxy
      Další z těch, co chtějí Battlefield 2 v HD, jděte fakt už **** , ne jděte se naučit modovat u udělejte si na BF2 lepší grafiku. Battlefield 3 prošel evolucí, muselo to tak být a mě se to líbí. S BC2 to tedy má společnou tak destrukci a F2000 *7*
    • ZvacA
      Po pravdě řečeno, nejsi sám, kdo očekává jak to s Bf3 dopadne, zda bude následovat BC větev a nebo původní Bfs Pro řadu lidí shlédnutných ve starších dílech, do které evidentně patříš, je skepticismus na místě, avšak nikdo z nás si ještě neměl možnost Bf3 v MULTIPLAYRU pořádně ochytat, a tak pevně tvrdit, že Bf3 je jedno velký Bad company pokračování taky není nějak průkazný, páč si ani neviděl ze hry v podstatě nic, kromě pár ukázek z výstav a uzavřených testování a videí, které vydali sami tvůrci víme o hře a jak se vlastně hraje celkem kulový. Pro mě osobně je útěchou alespoň fakt, že se navrací možnosti 64 lidí na mapách v příslušných módech, letecká technika a snad i ta úctyhodná velikost map - není to sice nějaká valná motivace k tomu, aby se dal třetí Battlefield považovat za nástupce třebas druhého dílu, ale určitě návrat těchto prvků už ledaco značí...
      • H4wk
        Este tu ale nikto nedefinoval tu vasu 'BC vetev'
        V com je BF3 tak strasne podobne BC2 ?
    • H4wk
      taktiez netrep

BF3 ma od BC2 velmi daleko
      ak to nevidis tak prosim kup si okuliare...
      • To same se da poradit tobe *3* .Navic by sis mel uvedomit,ze svet je ponekud komplikovanejsi,nez aby jsi mohl lidi skatulkovat podle toho,ze se jim neco nelibi.
        Ale je mi jasny,ze nekteri lide si svet timto zpusobem zjednodusuji,aby to jejich hlavinka mohla zpracovat.
        • H4wk
          Nepotrebujem si nic zjednodusovat, nakolko mam analyticke myslenie.

Za cely cas som tu nevbidel ani jeden rozumny argument
          preco sa vam nepaci autoheal a autorepair ? Nebude to mat len jeden hrac, ale vsetci
          co je vfam na bf3 take strasne podobne s bc2
          preco vam vadi tolko veci ktore pri blizsom pohlade prinesu len zdravu zmenu do hry a povodny duch battlefieldu stale v tej hre je !
          • Mne sa teda posun k arkádovitosti a zjednodušovanie, vôbec ale vôbec nevidí ako zdravá zmena. Prial by som skôr opačný smer. Neznášam, keď mi hrateľnosť pripomína Moorhuhn... Proste tieto prvky vidím tak, že z hráčov robia kreténov, ktorých treba vodiť za ručičku. A to je zle.
            • H4wk
              ja to chapem
              viem ze konzoly nicia PC hry, ale DICE naslo zlatu strednu cestu... a predovsetkym sa sustredili na PC verziu
            • H4wk: Áno, ja viem a vadilo mi to už v BF2. Ale v BFBC2 to začali hnať do takého extrému, že ma to proste odradilo od dlhodobejšieho hrania. A to je imho to, čo sa ti tu niektorí snažia vysvetliť. Proste ide o to, že BF bude v tomto smere rovnaký, či ešte arkádovejší.

Keď EA pred časom vyhlásili, že robia nástupcu BF2, mnohí dúfali, že neprevezme konzolové prvky z BFBC2, kapiš?
            • H4wk
              Posun k Arkadovosti ? Ty si niekedy hral Battlefield ? Cela seria je o arkadovosti.
          • Pokud tohle neni sklatulkovani tak uz nevim co.
            kritika bf3 =
            -nikdy nic nedokazal
            -nikdy se mu nikdo nezavdeci
            -libi se mu cod
            -hater
          • ZvacA
            Osobně jako Bad company větev označuju Battlefieldy, které sice přišli se zajímavým grafickým a fyzikálním ztvárněním, ale došlo u nich k jakémusi zjednodušení oproti předchozím dílům i ochudnutí různých možností, kupříkladu neschopnost zalehnutí, nucení automatického uzdravování, včetně absence škály vojenské techniky až po zmenšení map. Dále se mi zdá, že došlo ke změně hratelnosti, oproti takovému 1942 či druhému dílu necítím z Bad company žádnou volnost, jen hektické i když efektní, momenty kdy pobíhá 24 panáků po mapě, kde to sice vybuchuje na všechny strany, ale nemůžu si pomoc, nemám z toho pocit, jako bych hrál to, čím jsou první Battlefieldy. A právě to je to, co chci - aby se Battlefield vrátil do svých kolejí s novými technologiemi, avšak se svou původní a velkou hratelností.

Co se týče autorepairu a autohealu, to jsou právě ty prvky, které mohou být pro někoho maličkosti, ale mě to přijde jako naprostá volovina, která je kontraproduktivní k faktu, že po mapě má spolupracovat tým poskládaný také s mediků a inženýrů, kteří by se měli postarat o zraněné/poškozené, nikoliv samotná hra.

Problémeme celého Bf3, kromě toho, že se snaží konkurovat CoD, zůstává nadále i to, že aby těm, kdo kolem něho držkují z výše jmenovaných důvodů jako já, neukázal doposud souvislejší multiplayerové záběry s obrovských map, nikoliv jen snímky z interiérů a z nějakého parku, ale opravdových otevřených lokací, kde se to bude hemžit nejen pěšáky, ale také technikou, od tanků po stíhače a skutečně to dostojí svému jménu.
            • s tebou taky souhlasim,. k cemu jsou inzeniri kdyz je tam autorepair a hrac se nemusi bat vylezt ven z vozidla. uz to vidim jak me nekdo poskodi,zajedu za barak a ono se to samo opravi. mozna prirovnavame stare dily bf k novym protoze prvni zazitek je vzdy nejsilnejsi, driv mi vetsina strilecek pripadala super a ted jich je tak hodne ze na nich hledam klady a zapory driv mi to prave neprislo musel sem si tu hru zahrat
            • H4wk
              Konecne rozumny post na ktory sa da reagovat ;)
              Chapem, Bad Company som nikdy nebral ako pravy Battlefield taktiez, chybali mi rovnake prvky ako Tebe, navyse mi chybala stara dobra Cobra z BF2 a arkadove a volnejsie ovladanie, nie to strohe a nemotorne ovladanie chopperov v BC2, nebolo to uz nikdy ono a rad som sa vracal do BF2 obcas si zalietat.
              Autorepair a autoheal (dalej len AR a AH) neberiem vobec tragicky, staci si lepsie predstavit ako to bude v boji vyzerat, predsa AR a AH nebude fungovat pocas boja, ked ste v combate, a po boji vyrazne pomoze hracom znova sa zregenerovat a hrat dalej, viacmenej sa tym istym sposobom znizi zbytocne cakanie na techniku a cas kedy tupo pozerame na obrazovku a cakame na respawn
              AH a AR budu mat vsetci, nebral by som to ako nejaku vyhodu oproti inym, je to proste novy system a osobne mi vobec nebude prekazat, tak ci tak dostanem niekoho koho chcem dostat
              Medik bude stale uzitocny, o to sa bat nikto nemusi, autoheal nema ani zdaleka taku ucinnost ako klasicky medpack
              Taktiez vitam novy system 'nicenia' tankov, po znehybneni su zbrane stale aktivne (viacmenej rovnako ako v reale) a to mne osobne pride dobry krok, predstavit si ako po znehybneni tanku stale mozem branit danu poziciu a pockat na technika (engineer) kym ma pride opravit, to musi byt uprostred boja silny zazitok, urcite to bude mat ale nejake obmedzenie ;)
              Z toho vyplyva aj to, ze technik bude mat viac prace ;) Len si spomenme ako sme utekali k tanku opravit ho no on nanestastie vybuchol, strata drahocenneho casu ktory sa da vyuzit aj inde na bojisku.
              Dalej samozrejme ze BF3 sa snazi konkurovat, aj ked to nie je konkurencia ako taka, BF3 aj CoD maju viacmenej rozdielne publikum, ja osobne CoD dokazem hrat, no nie dlho proste pre mna strati stavu, nie je co robit, prve miesta na mape uz nie su to prave orechove, zato BF som hral a hram cele roky.
              K tym neukazanym zaberom z hry, ani ja osobne by som nechcel ukazat vsetko z hry pred jej vydanim... to iste chapes, to proste nechcu a nemozu spravit, ukazuju kusky, casom stale viac az kym hra vyjde.
            • Pod tohle bych se podepsal.
              Na bf3 a potazmo i na BC,jde videt snaha EA pretahnout/zaujmout cod komunitu a snaha sesadit call of duty z pozice nejprodavanejsi hry.
              Vydali o teto snaze desitky prohlaseni a dokazuji to i jejich poslednimi hrami -crysis2,nove MoH a ted zjreme BF3.
              Ze sp vydali pomerne dost gameplay zaberu,aby cloveku mohlo dojit,ze SP vskutku jde ve stopach CoD.
              MP zabery jsou momentalne take hodne rychle a akcni ala cod.Jak moc je to dano vyberem zaberu a mapy,zatim tezko soudit.
              Kazdopadne snaha zaujmout hrace CoD je z toho citit hodne.Skalni fanousci BC to samozrejme poprou.
          • No tak ted jsi tomu nasadil korunu.*1*
            Pred timhle prohlasenim,ze vydelavas vic jako ja a ze mas analiticke mysleni,jsem si myslel ,ze jsi jen ponekud zabednenejsi.Ale ted....no radsi nic.
            • H4wk
              Ale prosim ta, precitaj si moj post lepsie
              nikoho konkretneho neskatulkujem
              Chapem ak sa niekomu nepaci battlefield, nechapem uz ako strasne dokazu stale dookola mliet to iste, stale len autoheal autorepair, ale ja osobne nechapem preco, nikto z nich to sam nevie, preto pisem ze sa nikomu nezavdacis.
            • To je sice hezke,ale ja s tebou resil uplne neco jineho.A to ,ze lidi skatulkujes na zaklade uplne nesmyslnych charakteristik.
              Je to o to smutnejsi,pokud jak rikas "mas analiticke mysleni".
            • H4wk
              Neviem kam na to chodis, ale osobne tu stale cakam na http://sk.wikipedia.org/wiki/Argument
            • Hlavne ze vychloubani jak mas analiticke mysleni a ze vydelavas vic je hrozne prinosne. *1*
            • H4wk
              radsej si mohol napisat nieco viac prinosne tejto diskusii, nemas na to ? Tak chod inam, dakujem ;)
  • H4wk
    Dobre, pre ludi ktori vedia anglicky sem hodim toto, preco BF3 nebude mat vyssie predaje ako MW3 ale zaroven preco bude BF3 lepsia hra ako MW3.
    http://www.ripten.com/2011/07/29/sad-but-true-battlefield-is-too-hardcore-to-overthrow-call-of-duty/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit