Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radioaktivni_surikata
    Povedený DLC. K žádný z map nemám vážnější výtku, vesměs se povedly. A Air superiority je skvělej mód. Jediný, co by stálo za ošetření je, aby se po vyřazení vozidla a následující smrti připsal kill tomu, kdo stíhačku v první řadě vyřadil. Pár fifinek už totiž přišlo na to, že když jsou vyřazeni a odsouzeni k záhubě, naperou to do země, aby protihráč nedostal kill. Dětičky...
  • To piskanie vo videu, to je aj v hre?
    Je to technika brainwashingu, mimochodom...
  • http://www.youtube.com/watch?v=Qr8NYaNom8I

Pre BF fanboys je to od vojakov ktorý robia na Arme 3
    • Hloupejsi video jsem v zivote nevidel opravdu a navic mazat vsechny komenty ktery se mi nehodi do kramu je proste ubohost. Cely to jen vrha spatny svetlo na "fanboys" Army a je to proste a jenom ostuda. A jestli ty kluci fakt delaj QA pro Bohemii tak by si meli nejdriv zamest pred vlastnim prahem...
    • haha dobrý BF je jeden velkej BUG :D
    • Radioaktivni_surikata
      Pánové objevili kus Ameriky, a ještě při tom ze sebe udělali trolly. Supression fire efekt je v BF3 domrvenej a říkám to od začátku (jeden z důvodů, proč tomu říkám občas Blurfield 3), souhlas. Ani rozptyl není zrovna reálnej, ale to BF nikdy nebyl a neměl bejt. Narozdíl od potlačovací střelby se s tím dá naučit pracovat. Hitzóny jsou nakopak docela v pohodě. 5 cenťáků to nebylo ani omylem... Co bylo vysloveně trapný byly narážky na autoheal. Takhle rychle se zdraví neobnovuje, leda že by admin hloupě nastavil server. Což se děje, třeba instant vehicle respawn je otravná featura pro ubrečený dětičky, co dokáže totálně zazdít jakoukoliv hratelnost ve stíhačce. Sejmete ho a za 10 vteřin ho máte zas za prdelí, prostě übercool. A decals fungovaly na videu přesně, to co popisoval absolutně nekorespondovalo s obrazem. Ale tak člověk to jako nic jinýho než hate trolling brát ani nemůže, když tam mažou v diskuzi nehodící se příspěvky. Tím by zazdili celý video, i kdyby bylo pravdivý...
      • Mato1987
        presne tak ako hovoríš , ale fakt je že tí dvaja trotli sa volajú tomáš palát a radek šimúnek a obajá sú testeri QA u bohemia interactive. takže páni majú po srande.
        • Magister_Peditum
          Až na to, že to je Tomáš Petráček, toho druhýho nevim - jen že je to "Radek". *3*
          • Mato1987
            a sry, máš pravdu, ten čo menej kecá je Tomáš Petráček a ten druhý nie je radek šimúnek ale niekto iný, kažopádne je to neuveritelný trotl, z toho video som videl asi 10 sekúnd kde vyprával niečo o kolimátore a mal som dosť, ale jeden z nich je vážne beta tester bohemia, jeho meno je aj na oficiálnej stránke.
            • Ježiš, ty seš kretén, to není pravda. Tys musel být ve straně, páč takovýho aktivního debila jen tak člověk nevidí.
      • Magister_Peditum
        Já rozhodně nejsem žádnej jejich fanoušek, mě tam smázli komentář, když jsem jim psal, že si v jednom videu popletli stíhačky F-22 s F-35 (ano, za takovou drobnost jsem dostal výmaz). *15*
    • to nejsou žádný vojáci tartarus je nakej zakomplexovanej polodebil co když se netrefí tak je to tím že je hra debilní *1* *1*
    • Mato1987
      mne sa páči, to čo máš napísané v popisku :D
      ja by som to ale zmenil na "pre BF fanboys od vlasatých mastných bravčokov, ktorý vojakov videli max na tv alebo počítačovej obrazovke a ktorý nemajú žiadne dočinenie s arma 3"
      • Pokud prece jenom neco s ArmA 3 maji spolecnyho, tak bych tohle normalne nazval nekalou soutěží. Meli by si tam vsechny tyhle "zamestnance" pohlidat a trosku rozumu do nich natlouct. To je jako kdyby Nike natocil temer hodinovy video proc Adidas ma naprosto strašný boty oproti nim
        • Mato1987
          silne, ale vážne silne pochybujem že týto trotli majú s arma niečo spoločné, ak aj hej, tak bol by som rád keby toto niekto poslal pánom z ea, že aké nekalé reklamné praktiky, resp. očierňovanie mena konkurenčnej spoločnosti inou hernou spoločnosťou sa tu dejú.
          • Už jsou tady, všichni máme po dvou mínusech :D
            • A ktora konkretne spolocnost tam recenzuje hru? KEd je to amatersky kanal..
            • No, v prvni rade si firmy navzajem nerecenzujou hry
            • Doporucovat si mozu hocikoho, opat to nie je pravne postihnutelne...Recenzisti MoH Warfightera tiez doporucovali radsej kupit CoD, mal si nahlasovat aj ich hh
            • Mato1987
              Miserius, ok, pošlem to teda aj ja na zákaznickú podporu bohemia, nech vedia čo sa chujov im to pracuje vo firme.
            • nijak tych blbov nebhajujem, ale to iste robila EA pri pr kampani a predstavovani bf3...Cize zaslali ste vtedy maily do Activisonu..? Nic co v tom videu hovoria, nie je pravne postihnutele, rovnako, ako ked mala Ea narazky na CoD...je tu sloboda slova, kazdy tu ma svoj nazor, oni za tu hru zaplstili, maju pravo na nu povedat nazor..Ea nemoze urobit nic a bolo by to pre nich len zle pr..

Cize v skratke, ak Ea mohla vo vsetkom klamat pri Bf3, premie a battlelogu so vsetkymi funkciami vzdy zadarmo, tak mozu aj oni mat svoj nazor.
            • Ja to poslal jen do Bohemky na zakaznickou linku, jen at se na to mrknou a videj co jim zamestnanci postujou na youtube. Je pravda ze vytvaret nejaky velky rozepre mezi firmama kuli 2 kreténum nemusíme.

aaa: Jenze pri jejich reklamni kampani nic nebylo urcite, vse jen naznaky, tady ten "borec" krici smrt battlefieldu a záhy doporučuje Armu
            • Mato1987
              miserius pošli mi prosím ťa ten mailový kontakt na ea , nech to tam pošlem aj ja, keď si to tam už ty poslal teda
            • Nikdo neporada zadnej hon, me by jen zajimalo jestli pracujou pro Bohemku a pokud ano, jestli jim to tam prijde normalni, vyvolavat smrt konkurenci a špinit jméno, to se prostě nedělá.
              Magister: Pokud je to jak rikas tak potom v pohode a budou nas ignorovat
            • Mato1987
              zle si to interpretuješ, ja nie som v žiadnom prípade zástanca ea, ale toto mi dokáže riadne pocuchať nervy keď nejaký zamindrákovaný šašo očierňuje hru konkurencie nepodloženými nezmyslami a ešte k tomu je súčasťou beta testingu bohemie.
              mimochodom obaja su beta testeri bohemie
              jeden sa volá tomáš palát a druhý radek šimúnek.
            • Magister_Peditum
              Jak si přišel na to, že Bohemia gaming cast má přímou souvislost Bohemia Interactive? To by mohli mít i svůj fotbalový klub Bohemians. *1* Kromě toho je to už nepoužívaný kanál, teď mají Tartarus. Tím se jich nechci nijak zastávat, ale vy tady už pořádáte hon na čarodějnice, která sepsula jednu hru a dalších x tam chválí. *15*

Znova: Zaměstnancem (betatesterem) je jen jeden z nich, asi. Ten, co tam je nejvíc slyšet s bohemkou patrně neměl nikdy nic společnýho.
            • To nic nemeni na faktu ze zamestnanci nejaky firmy spini jejich konkurenci a vyzvedavaj svuj produkt. Ale ja to teda promazu, abych nekoho nepohorsoval. Minimalne pokarany by za to meli byt
              Zelenej baret : Já to poslal na costumer email k Bohemce, at je sprdnou oni
            • Mato1987
              tu nejde o to, kto je väčší udavač ale ide o princíp, jedná sa totiž o betatesterov bohemia interactive, henten youtube kanál je oficíalny kanál bohemia gaming cast, teda QA testeri bohemie , čiźe je to oficiálne, v žiadnom prípade nie sú nezávislí. hneď ako mi Miserius pošle mail na ea podporu to tam pekne aj s dokumentáciou zasielam.
            • Magister_Peditum
              Beta tester je asi jeden z nich, ale i tak je práskačství stejně ubohý, jako, co předvádějí oni, vlastně větší, protože ty kašpaři to dělají nezávisle na Bohemce, takže zklidněte hormon chaláni. *1* *1*
            • Mato1987
              ja spravím to isté, napíš mi ten mail kde to mám poslať, čím viacej ľudí to pošle tým skorej to budú registrovať.
              a práve som zistil že sa jedná o beta testerov štúdia bohemia interactive
              https://www.facebook.com/bohemia.cast?sk=info
              takže mi sem napíš mail kontakt na cz a sk EA a pošleme to tam obaja.
              Chaloši asi budú od zajtra nezamestnaní.
    • ales.smutny
      "A kdo kdy držel zbraň, víte, že když máte perfektně srovnanou mušku s hledím, kule půjde tam, kam mířím...a vidíte, je tu rozptyl".

Ano, je vidět, že jde o člověka, který asi z reálné pistole nestřílel... Jako člověk, který střílel jak rekreačně, tak sportovně mohu v klidu prohlásit, že větší blbost jsem neslyšel :) Takže bych to tvrzení o vojácích drobet zpochybil :)
      • Áno Aleš...pochybujem, že chlapci držali reálnu zbraň :) Je to presne o fakte, že existuje niečo ako rozptyl striel. Pri streľbe s väčším počtom zásahov sa stredný zásah vzhľadom k súmernosti rozptylu striel určuje pomocou osí rozptylu...to je jedno zo základov pri streleckom tréningu ...
      • Jeden z nich je bývalý voják pro tvoji informaci.
        • "bývalý" Skvěle vystihuje.
      • Cely video je plny nesmyslu a lží
        • Celé video v kocke:
          BF 3 je cassual strielačka. Chlapci objavili Ameriku :D
          • ne tys to video nepochopil
          • Presne tak, cely video je postaveny na myslence ze se Battl 3 snazi delat konkurenci Arme 3 či co... Nevim jestli jde o reklamu, trolling nebo proste hloupost...
            • Príde mi to ako keby niekto porovnával jazdný model z NFS: Underground s reálnou jazdou v aute.
            • Nekdo by jim tam mel hodit link na tuto diskuzi, me uz bloknuli protoze jsem si dovolil nesouhlasit, tady to nebudou moct promazat tak natočí video proc games.cz diskuze vubec neodpovidaj realite/bohemia interactive diskuzím
            • Mato1987
              je to jasné ide bezkonkurenčne o stupiditu tých dvoch trotlov.
    • Haha, ty looseri me vymazali komenty a zablokovali moznost psat kdyz jsem napsal to stejne co o koment nahoře. Alespoň víme že jsou si tech lží vědomi
      Aha, uz zmizelo par dalsich, tak uz je mi to jasny, nechavaj tam jen ty jejich privrzence :D To je zase ostuda, ze jsem na to vubec klikal, proste dalsi hnupove na youtube
    • Teda, Battl 3 je plnej bugu, ale to co predvadej tyhle dva...to jsou prostě trapáci... Tretina tech "chyb" ani nejsou chyby, upravujou si realitu tomu aby mohli zase neco pospinit a pak reknou ze to je zabugovana katastrofa.... A co je potom Arma? Tam kdyz se dostatecne rozebehnes tak probehnes schodama/zdí (pokud jsi pod spravnym uhlem)

Nehlede na to, ze jsem se nikde nevsiml informace ze Battl 3 ma byt simulace ala ArmA 3...
      • Oni jsou hnidopichové, stejně jako já, jo a ArmA3 není simulace je to Military Sandbox, a každá arma byla plná chyb a ano BF3 je Casual FPS, ale to nic nemění na tom, že ve většině toho co říkají mají pravdu. To jejich video se mi nelíbí ale musím s nimi souhlasit, hitboxy, fyzika demolice, střelba - tyhle 3 aspekty jsou na BF3 naprosto tragické. U fyziky je mi jasné že by to byla moc velká zátěž, ale u zbytku si mohly dát bacha (desync hitboxů s modely je tam viditelný neustále) a ta střelba: ano v BF3 kulky opravdu vycházejí ze středu obrazovky a nikoliv ze zbraně :D
        Až na ty hitboxy a desynce obecně je ta hra ale s klidem hratelná (oni říkají že není, nesmysl).
  • Super recenze, Aleši! Mohl bych se pod to podepsat.
  • zajimalo by me jakej pokrytec z redakce tu ustavicne maze i normalni prispevky
  • Zajímavý, ale trochu jedno straný článek :
    http://ogameslog.blogspot.cz/2013/04/je-battlefield-3-takova-hruza-jak-se.html
  • Akože porovnávať Armu a Battlefield, to môže naozaj len zakomplexovaný hlupáčik *7*
  • Myslím, že Battlefield 3 asi fakt Battlefield 4 nedá. Neverím, že za tak krátky čas urobia hru, ktorú by som si nejako skoro kúpil, keď už mám trojku kompletnú. 8/10 je zaslúžené hodnotenie....ale ja som mal taký pocit, že tieto nové mapy mi prišli trošku náročnejšie ako mali tie predošlé dlc
    • Ja se nejvic u BF4 bojim mikroplateb... podle me to je uz za rohem.
      • ... aj to by mohlo byť *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit