-
8/10 To si robíte srandu ? Aha pardon já zapomněl že Games nadržuje Battlefieldu. Protože dát 8/10 sračce v podobě END GAME je fakt smutné. Zabugovanější a stupidnější DLC jsem neviděl.
-
Arma 3 je totalna Arcada, iba BF3 je ozajstna hra pro chlapi, papa
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=o3gTftP5CAQ
-
-
zvládol som to dopozerať do konca *1*
-
-
-
Proti BF3 nic nemam, podle mě je to dobrá hra, ale co mi vadí je politika EA. Když vyšel BF3 tak sem si ho nadšeně koupil a nikde nic nebylo o dalších 5ti dlc nebo o případně premium edici a teď když vyšli dlc už základní hra bez nich je na prd a dávat 5x400kč za dlc se mi vážně nechce, to už akorát můžu koupit premium edici a kupovat tu samou hru 2x?
-
-
- ještě před vydáním bylo ohlášené Back to Karkand. Plus map packy jsou u multiplayerových FPS standard už pár let.
- základní hra bez nich samozřejmě není "na prd". Je to devět map, které se pořád hrajou, i v tuhle chvíli koukám na několik plných serverů s "čekačkou".
- Premium není edice, je to prostě služba, kterou přibrali po úspěchu CoD Elite (jestli je to dobře nebo špatně teď neposuzuju). Hru "dvakrát" vlastnit nemusíte.
Což neznamená, že někoho přesvědčuju ke koupi, jen vyvracím mýty jako, že je základní hra bez DLC k ničemu. -
-
ako je premium sluzba, kolko vam plati EA za tieto klamstava? Premium je akurat dlc balik a nie sluzba a samotny bf3 je k nicomu, tych 9 zakladnych map skoro nik nehra az 2 vynimky a to metro a caspian...A ze nemusis dvakrat platit za hru? Ako ze nemusi? Ved premium stalo a stoji viac ako BF3...BF3 vysiel za 30 e, premium za 40...BF3 teraz sa da zohnat za 9 e, premium za cca 20....
MUSI DVAKRAT PLATIT ZA HRU, AK CHCE, ABY DOSTAL TO, CO MU EA SLUBOVALA, ZE BF3 BUDE...NAVRAT K BF2 A ESTE VACSIA DESTRUKCIA AKO V BC2...
Preco ako redakcia klamete a zavadzate? Plati vas EA Czech ? Ak by nejaky indie vyvojar nasluboval hory doly ako EA, vyzbieral peniaze cez kickstarter a nakoniec vydal polovicnu hru a vsetky sluby by plnil cez dlc, ktore stoja viac ako povodna hra, co by ste na to povedali? Poslali ho do horucich pekiel, no ale keby ste to urobili pri EA, kto by vam potom posielal hry zadarmo na recenzie ci platit vylety na vystavy, no kto ...no kto...no nik! *5* *6* *6* *6* -
-
23.3.2013; 22:10
Grand Bazaar 64/64, 33/48, 32/32, 27/32, 25/32, 15/40
Teheran Highway 32/32, 30/32, 28/38, 21/24, 3/8
Caspian Border 44/64, 32/32, 31/32, 36/48, atd atd...
Seine Crossing 64/64, 40/40, 48/48, 32/32, 24/24, 18/32 atd atd
Operation Firestorm 64/64, 48/64, 29/32, 29/32 atd atd
Damavand 14 serverů běží (plnejch nebo s minimem volných míst)
a tak dál a tak dál. Většina serverů je v německu = doprej ping. Který že mapy to nikdo nehraje? *7* -
-
že...si dobrý *1*
-
-
-
On asi myslel Premium Edition, kde je jak základní hra, tak Premium
-
-
dneska koupíš všech pět dlc v jednom balíčku za asi 600...bez základní hry samozřejmě
-
-
Moc pěkný DLC, ale.. Battlefield se mi vypíná co 5 minut zamrznutím hry a pádem ovladačů grafiky. Takže se dá říct, že je můj zhruba tisicový vklad nepoužitelný. Někdo stejné dilema má?
-
-
Mám stejný problém. Pomohlo mi podtaktovat grafiku, ale stejně se mi zdá, že po každé aktualizaci se hra víc seká a to hlavně ve chvílích kdy je to opravdu nevítané:D
-
-
pekny hovnajs,jsou to hackeri a ta hra je hnujda,kdo co zna mapu to muže ric jen debilitino,nikdo neni dobrej maji sto procent damage 200 procent presnost,a když se jim nelibis odpojej te chcipaci,už ji nehraju skoncila v kosi ta z hovadilost
-
Mna uplne lame na poly ked vidim ze ludia davaju peniaze za mapy.
Za mojich cias sme to volali editor a novy obsah zdarma.
Ludia co toto ukupuju su mentalne naruseny a nicia herny priemysel. -
-
Ha ha jasně rohlík stál taky kdysi 0,20 Kčs. Taky lidi co za ně dávaj 2-3,- Kč nechápu. Já bych rohlíky tak draho nekoupil.
-
-
rohliky si mal niekedy zadarmo a mohol si si ich urobit kolko chcel po tom, co si si kupil 1 rohlik? Zaba ta blba ceska logika, a ze preco zeman je prezidentom.
-
-
Za to uherská logika, to je parádička...
-
-
-
To se alespoň nemůžeš naučit česky, když už jsi tady hostem. Kdo má ten váš magyar slovník pořád číst do p*dele.
Každopádně za mapy (dokonce míň map) se vždy v případě Bf série platilo už od původního dílu. Pravda že to šlo paralelně s komunitou, která měla možnost si vytvářet obsah sama a sám bych uvítal návrat téhle možnosti, za to palec nahoru. Ovšem, když si vzpomenu na první rozšíření pro 1942, které mělo pár map, dvě nové bojující strany a s nimi související bojující prostředky, ale obecně to byla bída a cena byla dlouhou dobu úplně stejná jako základní Bf1942, tak tohle je ještě zlatý, jen se tomu říká DLC, no. Ale je fakt, že ta komunita to zase vyvažovala, ale bez těch rošířeních se člověk prostě nepohnul, ani v editoru. -
-
-
Běž si hrát Betafail 3 a drž hubu jestli tě blokli tak protože měli k tomu důvod jo a ti ostatní si zrušili odběr nebo hejtovali protože urazili jejich milovanej Betafield 3 a hned jdou tu kravinu hrát protože je to nezabugovaný a propracovaný a je to jejich nejlepší Simulátor.( fakt nejsou v end gamu na jedné air kravině textury co se k vám točí a jde nima prolítnout, odrazit se od země do 20m.... Autor by se měl nad sebou zamyslet jelikož když simcity dostalo 5 bodu tak toto by mělo dostat -8 bodů jelikož tolik bugu není ani u Army 3 alpha, Arma 2, Arma dohromady.) Pro mě je Betafail 3 mrtvej cdčko jsem vyhodil a na originu jsem skryl tu vypatlaninu....
-
-
http://www.zkracovatko.cz/65KoXE
-
http://www.youtube.com/watch?v=-DLJPr2lyno
-
-
koukam, ze je tu spoustu zbranovych expertu. Jen posilejte sve zivotopisy zbrojovce CZ budou z vas nadceni :-) Dal bych ruku do ohne, ze temer 100% na vojne nebyla a samopal, kulomet a pistole znate jen z her :-)
nejusmevnejsi jsou prispevky, ze kule jde tam, kamnamirim. Takze i kdyz ma naboj nejakou hmotnost a rychlost, rotaci a energii, fyzikalni zakony na ni neplati :-) -
-
...vieš, chlapci nevedia čo znamená pojem základná vojenská služba. Vôbec to nezažili, ale zišlo by sa to niektorým. *2* Zmenilo by sa im trošku to detské správanie, a naučili by sa problémom postaviť čelom (to mazanie príspevkov). Ale ja si nemyslím, že majú na to vek, aby boli držiteľmi zbrojného pasu. Neviem ako v Čechách ale na Slovensku ho môžeš vlastniť až keď si dosiahol vek 21 rokov (18 rokov pre zbraň na poľovné účely, pokiaľ máš súčasne poľovný lístok)... Týmto chlapcom by nedali ani skupinu (F) No a keby aj chodili na strelnicu, mohli by teoreticky vykonávať strelecký výcvik, ale ak nie sú držiteľmi ZP môžu vykonávať
strelecký výcvik iba pod dohľadom skúseného strelca...no a kto rozumný by si to vzal na zodpovednosť ??? -
-
Můžeš ho mít od osmnácti. A jeden z nich vlastní, funkční obdobu Vz. 58, které provedení to z hlavy nepovím.
-
-
...myslím že aj v Čechách je od 21 rokov ... len skupiny B a C môžu mať starší ako 18 rokov.
-
-
Ano, některé kategorie jdou získat až od 21 let. Sportovní a myslivecká střelba mají vyjímky na své kategorie kolem 15/16 let.
-
-
-
-
Nemusím se zrovna ucházet o místo ve zbrojovce abych o střílení něco věděl. Ze skutečné zbraně jsem střílel hned několikrát, teorii k tomu mám, dokonce jsem si chtěl dělat zbroják. Na střelu fyzikální vlastnosti samozřejmě platí, proto když někdo střílí na stovky metrů stává se ze střelby docela věda. Ale jestliže jde o vzdálenosti o kterých se tady bavím, tj do cca 30 metrů, tak prostě zbraň střílí tam kam se s ní míří. Na tak krátkou vzdálenost není nejmenší šance aby se projevily nějaké vnější podmínky. Přesnost mnohem více než poryv větru ovlivní špatně seřízené mířidla. Ty jsou ale předpokládám v BF3 seřízené dobře (vždyť hraju za profi vojáka) navíc by ovlivňovaly nepřesnost vertikální. BF3 ale když střílím víc střel po sobě, nebo jsem "zmatený" střelbou kolem mě, tak i když jsou mířidla stále perfektně seřízená a míří perfektně na jeden bod, tak při střelbě na 30 metrů naberou střely 20 čísel rozptyl do všech stran. A toto není fyzikálně možné.
-
-
Dobre...uzavrime dohodu. Príď ku mne do BA ... pôjdeme na strelnicu, dám ti do ruky K-100 (používa 9mm Luger Parabellum). Ak vystrelíš na 30 m, 10 rán za sebou, na to isté miesto, zaplatím ti ten tvoj zbrojný pas. OK?
PS: K-100 ani nie je nekaká automatická karabina...to by si mal, podľa tvojej teórie, zvládnuť hravo...váhu má dobrú *4* -
-
Když já neumím tak přesně mířit jako ten týpek za kterého se hraje v BF3 :-( On ať střílí jak střílí tak furt míří přesně, jen je na těch mapách asi nějaké opravdu hodně silné magnetické pole, že i když míří přesně tak ty střely létají jinam.
Chápeš o co mě jde? V reálu je ta střelba nepřesná protože střelec (!) špatně zamířil, proto střela letí tam kam míří zbraň, i když je to jinam než kam si střelec myslí že střílí. V BF3 střelec (postava ve hře) míří stále přesně, ale střely létají jinam to je ten problém co mi vadí, nějak nechápu proč ti tak dlouho trvá to pochopit :-/
Upevni si zbraň do stojanu aby se nemohla naprosto vůbec pohnout (utopický případ) a pak začni střílet, uvidíš, že střely budou dopadat na stejné místo. -
-
vyskúšal som... aj som to sem niekde napísal. Ale kašlime na to chalani. Je jedno, aké presné naprogramovanie streľby v hre je. Rozhodujúce je, či sa mi BF3 páči alebo nie. Mne osobne sa páči aj Arma 3 (aj v alfa verzii) alebo Crysis 3, takže sa nezastávam ani jednej hry. Diskusia sa už zvrhla na súboj ľudského ega ... Hlavne si želajme, aby bolo menej hier opakujúceho sa typu ako napr. COD a nech nám vývojári šúpu skôr niečo, čo nás bude baviť a bude to vždy trošku inovatívne. Nie ako keď mám pocit, že pokračovanie hry je vlastne len datadisk *3*
-
-
Mám na tebe otazku, viděl jsi dané video? Z toho co píšeš, se mi zdá, že nikoli, protože to co tam oni rozebírají je něco jiného, než ty zde popisuješ. V tom videu se mířidla nehýbou a stále zůstávají na zaměřeném cíli, přesto náboje létají v velkém rozptylu (herně, "cone of fire"). To je to na co poukazují. Stejné se děje u holo mířidel ve hře, kdy to dopadá úplně jinam než by mělo.
-
-
-
-
Bohužel pro mě, nové DLC mi přineslo akorát problémy když se chci připojit na jednu z nových map tak mi hra najede do lišty a po 1s mi program přestane pracovat. Vím, že tenhle problém má už více lidí. Neví někdo jak to vyřešit ? *4*