-
Fuj tyvole, niekto tu predtým kritizoval vysoký kontrast u BF3. Ja som teraz čítal túto recenziu po 3 hodinovom hraní Sonic Generations (to je akčná hra... nie tieto "akčné hry" typu BF3 :-P) ale stále mi medzi písmenkami pobehuje nejaký modrý ježko. Vidím že prestávky medzi hraním sú nutnosť!
-
-
beres koks?heroin? aha mas 8 let, ok, sorry
-
Aha ty mysliš ježka Sonika, tak to hej, tomu vravim grafika *1*
To sa ti v pohode vypali na očne pozadie, na tvojom mieste by som nasadil zvaračske okuliare, lebo ho uvidiš aj na smrtelnej posteli. *2* -
Aj ja chcem vidieť modreho ježkaaa...čo si si šlahol ? *1*
-
-
Upozorňuji, že jsem silně ovlivněn názorem členů klanu, jehož jsem členem (původní BF2 klan) a že jsem hrál jen BF3 betu a nic více. 1. Dost lidem se zdá, že je herní minimapa docela nepřehledná a spawn pointy jsou řešeny jinak a hůř než v BF2. 2. Svítilna - pořád tu o jejím efektu oslepení protihráče i spoluhráče nikdo jiný nepíše než já. *1* 3. Letadlo má prý na začátku jen kulomet. Je to pravda? Pokud jo, je to fakt špatné řešení. 4. Hodnosti jsou hrozné - to mohu posoudit sám. V BF2 opět řešeno lépe. 5. Absence klasického server browseru přímo ve hře je fakt děs. Změní se to nějak? 6. Hraje hudba v načítání se do mapy nebo nic? Je to jako v BF2 nebo jako v betě BF3, kdy nic nehrálo a prostě se jen ukázal obrázek. 7. Atmosféra - hra prý připomíná silně BC2 a vůbec BF2, což prý sráží celkový dojem a hratelnost. Názor většiny lidí z klanu. Jak to je? 8. Absence commandera - vítaná změna pro campery. Velké mapy s vozidly commandera potřebují! Ne však s artilerií, ale stačí jen UAV a základní rozkazy. 9. Jaká je rozkazová růžice?? Prý už nejsou k dispozici rozkazy pro SL jako v BF2. Je to tak? 10. Cizáci (tj. vojáci jiných sil než USA) prý trapně mluví anglicky - tedy už nic tak skvělého jako v BF2, kdy člověk slyšel od Číňana čínštinu a od Rusa ruštinu. Jednoznačný FAIL od DICE, je-li tomu opravdu tak. Bohužel recenze stále dokola zapomínají na takové detaily, které hru umí buď ještě více zpříjemnit, nebo naopak odradit věrné zastánce BF2 (nikoli BC2, neboť to měla být úplně jiná hra, avšak je jasné, že BF3 je dalším dílem série Bad Company).
-
-
1. Mě přijde v pohodě. 2.http://www.battlefield-3.cz/takticka-svitilna-bude-upravena-nasledujicim-patchi-pro-bf3/ 3.Má, ale stačí cca 5-6 sestřelů a máš odemčený světlice+rakety.
-
-
výborně! díky za info. pár patchů a třeba to i koupím.
-
-
Si sa strapnil, hral si iba BETU ? Epic Fail , tak nevies co je BF3,
chod radsej za maminkou aby ti kupila mleko a originalku CoD *12* -
-
proto se tu ptám a upozorňoval jsem předem na fakt, že BF3 znám jen z doslechu a z bety a chtěl jsem se dozvědět něco od zkušenějších, abych třeba přehodnotil svůj názor. *3*
-
-
Zkušený sic nejsem. BF2 mám, ale neměl jsem moc možnost pořádně pařit. Včera jsem poprvé zapnul mulťák na BF3 a to jsem si pár hodinek na BFBC2 odehrál. Nejsem zkušený hráč to tu chci zopakovat, ale BF3 na mě působilo spíše dojmem BF3 s tím, že rychlost akce a geniální zničitelné prostředí má z BFBC2. Skoro bych řekl, že si bere to nejlepší z obou. A je jen na počátku. Mnohé se odladí.
-
-
jo a btw vy v te sve slovenske republice (lol) nemate herni portal, ze lezes sem?
-
-
no tata je Cech a maminka tiez ale sme isli do Bratislavy kvoli praci. tata zaraba pouhych 7500
EUR asi je to lepsi jak v IT firme ve vasich Pardubicich *1* *1* *1* -
-
Jsi zamindrákovaný pi..s co vše počítá na prachy. Jdi si hrát s podobnými dementíky.
-
-
-
hm podle tvych komentu tady ses jedine dite ty, aspon si po sobe precti to co pises....tobe bych navrhnul ''kdyz ses teda tak dospeli'' aby si sel za maminkou a pozadal a dovychovani a at ti da penizky na BF3 aby sis mohl jezdit s autickama...
-
A ty se vrať zpátky na Slovensko a spolu tam všichni jásejte, že máte Euro. On se tu jen vyptává a chce znát názor ostatních lidí, kteří přešli z BF2 na BF3 a ty se do něj akorát navážíš a meleš sra*ky. Jestli nevíš, kde je tvoje misté "Maďare", ukážem ti ho na mapě.
-
-
"Kde domov můj" *3*
-
-
lol no jo ale nase ostuda jsou HOMOSEXUALNI BOBICI *11*
-
-
-
-
reknu tito jednoduse zahraj si plnou hru BF3 nemuzes srovnavat betu z plnou hrou a za 2 nesrovnavej prosim te BF3 z BF2BC toje jako srovnavat trabanta ze skodovkou
-
1. Celkem jo. Ta minimapa je docela naprd. Spawny by chtěly trochu ošetřit, aby se člověk nespawnoval před hlvní nepřítele, ale na nějakym bezpečnějšim místě. 2. Oslepuje, k tomu taky slouží, co víc dodat.. 3. Má a je to dost na nic, protože proti soupeřům takhle člověk nemá šanci a nemá ani jak získat dost expů k tomu, aby si ty lepší zbraně odemkl. 4. Mně na nich nic hroznýho nepřijde. 5. Jsem si skoro jistej, že nezmění. Původně mi to taky přišlo hrozný, ale teď už to ani nevnímam a beru battlelog jako součást BF3. 6 Hraje. 7. Já bych to viděl jako tak něco mezi. 8. Campeři nemají šanci dlouho kempovat ani tak. 9. Nemůžu porovnat, rozkazy z BF2 si nepamatuju. 10. Mluví anglicky, ale někdy i rusky. Nevim podle jakýho klíče. 11 jsou. 12. 1 granát, upgrady ale umožňujou nosit víc. Doplňuje se po jednom, stejně jako rakety a trvá to docela dlouho. 13. Záleží na nastavení serveru. 14. Je tam vidět tým i squad. 15. jsou vidět ve scoreboardu. 16.
-
-
No já nevím, ale ta svítilna mi fakt leží v krku. Je tak silná, že za bílého dne mě v betě zcela oslepila. To mi fakt nesedí a podle mě je to blbost. Ta angličtina mě dost štve. Škoda. BF2 byla namluvena tak perfektně. Je to sice jen detail, ale další detail, co mě odrazuje od zakoupení této hry. Hodnosti jsou nesmyslné - nic neznamenají, jsou nereálné a to mi vadí (v BF2 to byly zcela realistické hodnosti). Co se týká odemykání zbraní ve vehiclech - na první pohled dobrý nápad, JENŽE. Je to velikánské znevýhodnění nových hráčů. To je špatně. Všichni by měli mít vehicl se stejnou výbavou a měl by rozhodovat um. Já vím, odemykání všeho všude je dneska cool, ale podle mě je to špatná cesta. Postupné odemykání ručncích zbraní ještě beru, i když je to v BF3 zase dost přehnané. Opět byl BF2 v tomto lepší. Jinak díky moc za odpovědi. Dozvěděl jsem se více jak z mnohých dlouhých recenzí, které jen opakují, jak je BF3 skvělá hra a případně vyjmenují chyby, které byly v každém díle série, takže to ani neberu jako chyby ale jako jistý rys BF her.
-
-
ta svitilna je samozdrejme kravovina, videl jsem takticky svitilny a takhle nesviti, chapu to vecer ale tam kde je okolni svetlo to takhle jak to funguje ted ani fungovat nemuze, akorat to dost amateru zneuziva a nekdy je doslova videt ze si mysli ze kdyz maj zapnutou "svitilnu" tak ze budes asi uplne neschopnej se trefit... ale udelali chybu :D
http://www.youtube.com/watch?v=8_Ce4thvyPI&feature=related
to neni takticke svetlo ale spis prirucni stepeni atomu :D -
S tou svítilnou, už ti někdy někdo zasvítil pořádnou taktickou svítilnou za dne do obličeje? Věř mi, oslní to úplně stejně jako v noci :D Není svítilna jako svítilna.
-
-
K bodu tři...nemáš šanci získat víc expů? A jaktože teda tolik lidí litá s 5-6 unlocky? Nene milej zlatej, prostě se musíš zatnout zuby a tři hodiny v kuse lovit, než ulovíš dostatek bodů na to, aby sis odemknul světlice a vzduch-vzduch naváděné rakety...potom už to jde jako po másle. Prý "nemá šanci a nemá ani jak", noob.
-
-
a opět je to: musíš dělat něco, co tě nebaví, aby ses vyrovnal ostatním hráčům a mohl sis rozumně zahrát! máme tohle zapotřebí? nevidím jediný důvod k takovému trápení - hrajeme pro zábavu a ne proto, protože něco musíme udělat, abychom se po tom trápení bavili. ale jak jsem psal, odemykání všehomožnýho je dneska prostě cool a tak to strkaj do všech her i na místa, kde by to být nemělo.
-
-
-
dodatek: 11. jsou ve hře claymory? 12. A jak je to s omezením granátů atd. Může je support doplnit během sekundy všechny, nebo je to nějak omezeno. Totéž i ohledně raket. 13. Změnil se nějak systém jednotek? V betě se prostě spawnovalo automaticky na členech jednotky (tedy už žádný velitel čety), což je podle mě dost hrozné řešení (pokud si dobře vzpomínám, bylo to i v BF2 někdy na začátku, pak to zrušili, protože to byla fakt blbost). 14. Vidíte kolegy své jednotky na mapě, nebo nic? Je tam nějaké zvíraznění členů jednotky jako v BF2? 15. Opět nejsou vidět hodnosti spoluhráčů a protihráčů jako v betě? Takže nijak nepoznám vysokou hodnost, které bych se mohl držet jako začátečník a něco se přiučit jako to opět dobře fungovalo v BF2. Závěr: Nezlobte se na mě, ale jestli DICE tvrdí, že je tohle přímý nástupce BF2, není to pravda. Je to mix BC 2, COD, ale BF 2 v tom prostě nevidím.
-
-
v bf2 mam odohratych 1100 hodin v bc2 950 hodin.Vacsina z toho co si pocul je sice pravda problem je ze ludia navyknuty na urcity sposob hrania s bf2 maju problem ked nieje vsetko s bf2 totozne hned maju potrebu tvrdit ze je to tym padom bc2.Podla mna ma bf3 blizsie k bf2 nez k bc2.
-
-
Já na hlavním účtu v BF2 jsem měl odehráno kolem 2000 hodin + další dva účty + ESL a modifikace. Tipoval bych to tak na 3000 hodin celkem a v BF3 betě jsem se skoro nechytal a vlastně jsem jen zíral, proč je všechno tak jiné. V tomhle je zase dobré COD, kde na jednu stranu je zatracováno, že jsou tam minimální rozdíly, na druhou stranu si to fanoušek COD zahraje a hned ví svoje a je jak doma. BF3 je nepochybně naprosto jiná hra než BF2. Většině se to nejspíše líbí, konzervativní menšině se to líbí méně. *9*
-
-
neinovatyvnost codu ukazovana ako priklad uff.Tvoja neochta prisposobit sa novsiemu stylu ta sameho okrada o super zabavu.Podla mna je bf3 hlavne hc mod daleko lepsi nez bf2 uz len koli chovaniu zbrani.Je jasne ze kym spoznas levely budes umierat a umierat.Je mi jasne ze v bf2 si uz poznal kazdy roh a v pripade smrti si hned vedel odhadnut odkial ta sniper strelil ale to je nieco co pride len hranim.Mne osobne pridu uplne scestne komenty typu vobec sa v tom nevyznam a ani neviem kto ma zabil je v tomm chaos.Preboha co sa divite ked v starom beefku mate nahrate tisice hodina tu 0 - jasne ze budete zmeteny zo vsetkeho ale ttoeste neznamena ze je to po novom spravene zle.Ja som 20 lv a zacinam sa uz celkom slusne chytat a zabava zacina geometricky rast holt treba prekusat velmi tazky a nelutostny zaciatok.
-
lol dalsi co se naucil hrat BF2 a ostane nevie,
Ach chudacku odloz PC a pridaj si do friend nejakeho chu-ja z ANTIKU *2* -
Ty musis byt nejake dite to hraje este stale BF2 a BF3 mu isla na 15 fps,
Asi si clen deti z ANTIKU , co maju PC jak z doby Komunizmu *7*
Ale strapnujes sa super, skus napisat este dlhsi prispevok, lol, *1* -
-
*1* jasný, podle písemného projevu je zřejmé, že mi je 10 let. *3* A psal jsem, že jsem hrál betu - to znamená, že ais nemám špatný PC. Prostě si nečetl můj příspěvek a jen sis rýpl. Proč ne? *4*
-
-
-
-
-
-
Co mne zatial vadi je slaby ucinok vrtulniku.Totizto snazim sa na nom lietat cim najviac ale zatial sa cely cas straveny vo vrtulniku meni len na zufaly sposob ako prezit cim najdlshsie nech uz narazim na kohokolvek.Vsade je nejaky pajdak ktory vam dokaze bazookou slusne zavarit kazdy tank je pomaly rovnocenny super nakolko ho musite potrafat naozaj slusnym mnozstvom rakiet aj to ho len znehybnite a on vas kludne gulometom dorazi.Ked narazite na AA tank tak je samozrejme aj urputila snaha k nicomu.Dokonca aj riadene strely na vehikli su zatial strasne neucinne.Snad to doladia lebo model a fyzika lietania je celkom podarena.Sem tam sa mi zadarili aj hry kde som bol vo vzduchu 5 minut v kuse ale bolo to len o vyhybaniu sa konfliktu a nie o hromadnom niceni vehiklov ktore mali v starom beefeku pred vrtulov opraveny respekt a pechota zaliezala do kazdej diery ktoru pobliz nasla toto mi zatial dost chyba.
-
-
Je to jenom o tom jak to s vrtulníkem umíš... zažívám i conquesty kdy maník lítá ve vrtulníku celou hru, maximálně 1-2 smrti na kontě a desítky killů.
-
-
no neviem osobne si myslim ze s vrtulnikom nie som ziadna lama uvidime ake budu dalsie upgrady ale ked som zasiahol helfirom tank a ten si isiel dalej akoby sa nechumelilo tak ma to mienre rozhodilo.Samotnych rakiet znesie tiez neurekom a gulometom da vrtulnikom slusne zabrat.navyse barzktory enginer vie vrtulnik odohnat pomocou tepelne navadzanych rakiet ano mate sice svetlice ale to vam pomoze tak na utek z destinacie takze moje pocity su zatial take ze vstupit do vrtulniky znamena zo seba spravit pomerne lachku korist na ktoru kazdy caka ako na lovenu zver pretoze je pomerne neskodna.V bf2 si to pametam naopak ludia ked ma zbadali na oblohe tak vyskakovali s tankou a utekali do najblizsich budov.Teraz. kazdy po*uk s puskou si do mna dovoli strielat bez spetky repsektu ze sa jedna o jeden z najnebespecenjsich bojovych strojov.Snad to nejako spravia dalsie upgrady.
-
-
to by mě zajímalo, kdo a jak na to bude reagovat. BF2, ač arkáda, mě hodně bavila. Hlavně i tím, že zkušený hráč přežil na bojišti opravdu dlouho. Když jsem koukal na gameplay BF3 zarazilo mě, jak moc hra "zakčněla". Příjde mi to příšerně hektický. Možná už jsem prostě dorostl k jiným typům her. Ve starém battlefieldu mi stačili 2-3 tanky na celou hru.
Dogfighty v helikoptérách BF2 jsem velmi miloval. Jak moc se BF změnil...? Nejčastější přirovnání je - CoD se vším, co mu chybí
-
-
Supr článek, děkuji za počtení =)
-
To zařazování do front nefunguje. Pokud je na server plný počet lidí, hra vás nepustí. Často se stává, že při prvním načítání hry (po spuštění PC), hra nenaběhne. Zprávy v chatu chodí taky podivně se zpožděním. Zatím je hodně co opravovat (nejen v Battlelogu) a jde to celkem pomalu. Jinak je to ale super hra, jakmile poladí určité věci (např. přepálené baterky, IRNV, zlepší destrukci v BtK, apod.), tak to bude nepřekonatelná hra.
-
-
neboj natom se dela XD jen musime pockat
-
-
Kde najdem zoznam SK CZ serverov ?
-
-
Pro začátek zadej do filtru na battlelogu CZ :)
-
Na českejch serverech záměrně nehraju. Češi sou magoři a vůbec se nechytám. :D Zato takový Frantíci nebo Itošové, to je jiná...ty se vzdávaj prakticky sami. :)
-
-
Cau to sem ja Jizik s Pardubic, proc mi neodpisujes na me e-maily ohledne servera Bobici.
sem ti psal ze pro nasu komunitu je servr Bobici ja delany.
MILUJI TE *14* *14* *14* Boze pod na nas servr Bobici STS budeme se nahanet a hrat,
promin mi ten nuz, uz te nebudu knifovat, Miluje Miluju , Frantisek je jenom TVUJ a Bobici sou na ruzovej virtualni svet *14* -
-
wtf? :D
-
-
-
1.Bobici - Admini sou blazni /laguje/
2.Czechoslovakia forest - jen pro 50 lidi / laguje-nelaguje, kdy jak/
3.MORDOR CZ-SK - nelaguje ale asi jenom conquest , Adminou neznam, -
-
Bobici ??? lol si se zblaznil ? jit na ten serv ja hnus !!!fuj fuj fuj
*16*
-
-
-
no minomety me serou, o tom zadna. chtelo by to alespon nejaky omezeni typu "nestrilet furt dokola" nebo ja nevim. a chybi mi commander z BF2.. multiplayer v BF3 ma velkej potencial, ale vetsinou je to bohuzel chaos, kdy kazdej hraje na sebe a tymova hra trpi. stvou me squady po 4 lidech, my jsme hrali BF2 treba i v 6 lidech v jednom squadu, komunikace, proste parada. i kdyz uz jsem tady videl squad, kde bylo 5 lidi - nevite jak se toho da docilit? a tech squadu je malo, mohlo jich bejt vic a pak me stve, ze hra nepozna, ze jsou pripojivsi se hraci z jedny cety a neda je ani do jednoho squadu, ale kolikrat ani do jednoho tymu. tohle by fakt chtelo vychytat
-
-
Já hraju zatim jenom s kámošem, ale dost často nás to dává opravdu spolu do squadu, nebo alespoň do stejnýho týmu. Zahrát si spolu je o dost jednodušší než v BC2. Co se týče přepnutí do jiného squadu tak za 1, ze začátku mi to blblo a tlačítko na připojení do squadu se mi nezobrazovalo a nebo se zobrazovalo až potom co jsem se spawnul 2, musíte mít zrušenou žádost o připojení do sqadu 3, squad s 5ti členy je taková chybka kterou už myslím odstranili, stávala se tak, že tě server sám po připojení přiřadil to už plného serveru.
-
nevim co presne myslis ale ja to delam tak ze dam esc a tam mas opustit druztvo pak si muzes pridat dam priklat treba do delty nebo bety a tak dal tam pockaz az kamosi pridou taky tam a zamknes to a jeto jestli mysliz toto
-
-
- proti vozidlum se pricita vice bodu nez jen 100.. jsou body za vyrazeni i zniceni + pripadne zabiti.. takova mina a dzip plnej lidi je bodovej narez
- chtelo by to trochu poladit team balance.. 10-15x po sobe prohrat neni uplne zabavne.. zvlaste pokud team plnej debilu.. napr za cele kolo ten mcom nikdo.. nikdo krome me ani jednou aspon neaktivuje (polozi bombu).. o tom, ze by to mohl nekdo dalsi hlidat ani nemluvim, s vlajkama si udelaj mejdan u jedne a ostatni je nezajimaji..
- respam na vsech hracich druzstva je lepsi pro hru.. jen bodove upravit - pridat.. obcas probehnu nekam do dobre pozice a klidne 2-5minut cekam, ze se nekdo prida abych tam nenabehl sam a ani jeden se neprida.. strasny
- celkove upravit bodovani ve prospech tymovejsi hry.. spousta blbecku jede jen na fragy (tim i mene bodu) a vyhra teamu je vubec nezajima -
-
respawn na vsechny hrace? a to jde udelat jak? protoze me vetsinou nejde respawnout ani na hrace ze squadu natoz na zbytek strany
-
Nooo nevim jestli pomůže přidávání bodů. Tohle je prostě o blbosti hráčů a motivovat je více body za to že se nebudou chovat jako oslové je podle mě hloupost. Takhle to bylo vždycky a naopak je pak radost pozorovat sehranej tým kterej je na navíc TSku.
-
-
souhlas s tím mozkem, lidé jsou zvyklí hlavně na běhání a střílení nebo naopak kempení, tady jde o to, myslet, používat dobře svou classu a být sehraní, jenže málokdy se joinete na server se všemi svými šesti kamarády, někdy vás to rozhází, což je fail, ale budiž...nicméně když je v nějakém týmu o 15ti lidech pět či šest lidí, kteří se domlouvají (a v druhém ne), je to jasná výhra :)
-
Misto recenze na konkurencni titul, tu mame dalsi megaclanek o BF3. Pak nam tu teda aspon nemlzte, ze na Games nema EA zaplaceny promo... *1*
-
-
taky se me zda, ze to je tak nejak podobne...z BF3 je kazdej vyrizenej a hlavne tady na GAMES.CZ jsou hodne zaujati...
-
a zase tu pise konkurence, *7* ses trapnej
-
Nechceš s tím CoD fanboystvím už trošku zabrzdit?
-
Recenze na MW3 bude v patek dopoledne, jaksi je nutne hru poradne hrat. Co tam mate dal? *1*
-