Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Docela me zklamaly mapy pripadaj jenom me taky nedomr*ly ?? Snad ty DLC co maj vychazet nasledujici pul rok budou same mapy ....
  • jiste pane, podle informaci z Germany to bude 2.3.2012 HURA HURA
  • nechte ho, ma pravdu. ikona je fakt pekna
  • dobrej den deti...
    Neda se CoD hrati online i prez HTC mobile ?
    • jiste Janicku *14*
      PS: dekuji ti za krasnej e_mail,tak moc romanticke *14* *14* *14*
      • ? *7*
  • H4wk
    Pre Alesa: -> Otazka ohladom SLI, pozeram v recenzii ze mate 2x 580 tak sa chcem spytat ako je to s vykonom a optimalizaciou u BF3 pri SLI ? CHystam sa k svojej 580SOC dokupit este jednu + zdroj 1000W tak chcem vediet jak to bude slapat, ci su nejake zname problemy atd..
    • Mi v Bidovciach mame 3SLI, ide to O.K. *12*
    • ales.smutny
      Ta SLI sestava byla zapůjčená, co se týče výkonu, nebylo si nač stěžovat, nicméně ve stejném stylu a stabilitě mi to jelo i pak na mé Eyefinity 6 HD 5870...

Za SLI v multiplayeru po prvních fixech a patchích ale už mluvit nemůžu, to už jsem jel na své. Před fixy to bylo v pohodě:) Doporučuju projít fórum na Battlelogu, něco o SLI tam určitě je.
    • ja mam 2x460 + 750W a zadnej problem.. az na tu spotrebu, ja uz dite nejsem (teda jsem, ale uz hodne stary) a naklady na elektriku si musim platit sam ;-) takze tohle je docela hnus. ale hra chodi v pohode, akorat jsem sejmul ultra stiny
      • H4wk
        A co microshuttering atd.. ? Neobjavuje sa ?
        • Mám 2x560ti a zásadních problémů jsem si nevšimnul. Zásadních píšu proto, že nevím na co to svést. Od začátku mi hra při každym druhym spustění hned po připojení na server spadne(přestane odpovídat), při dalším spuštění jede vždy normálně. Včera, možná po updatu Originu, kdo ví, mi začal po spustění hry problikávat obraz, jako kdyby byl průhlednej. Stačilo ale přepnout do desktopu a zpět a bylo po problému. Navíc se to neprojevovalo pokaždý. Jinak na těch grafikách hraju v Ultra, jen stíny na vysoké a vyhlazování jsem dal myslim jen na 2xMSAA. Ještě taky hraju se zapnutým VSYNC, takže mám v2t3inou stabilních 60FPS a aspoň šetřim elektriku. 60FPS mi vážně stačí a upřímě dost nenávidim tearing obrazu při vypnutém VSYNC.
          • trolo
            skus stiahnut najnovsie nvidia ovladace(myslim tie nove BETA). mne odstranil zelene preblikavanie(zatial.... dufam ze sa to nevrati)
  • Psal jsem to i jinde .Nejdřív minomet vyzkoušejte a pak kritizujte.Má omezený dosah,automaticky naspotuje nepřátelský minomet a je jen na vás jestli ho sihnete trefit dřív než on vás.Naopak zkuste sám třeba se stingrem něco sestřelit,je to nemožné.Musí na to být min 2 lidé na TS aby se domluvili.
    • ze stingrem jeto teske dam prikla zalezi jestli letou na steal. a za 2 sestrelit stihacku je drina ale musis bejt vicuranej pockat az vistreli svetlice a az pak strilet deto takhleto delam ja proti stihacum jinak u helikopter toje lacovka XD
      • Nojo problém je, že když sedíš v letadle, vrtuli a někdo tě zaměří. Tak podle zvuku časem poznáš jestli na tebe raketa letí nebo ještě ne. Ze začátku jsem hnedka taky střílel světlice a bez úspěchu, teď si počkám na změnu zvuk tónu a obráceně. Když někoho zaměříš a on hned vystřelí světlice poznáš začátečníka..
        S tím termo IRNV souhlasím, já sám si to už bez něj nedokážu představit, tak jednoduché je s ním hraní až hanba.
        Co přisuzuji horšímu int. připojení-> často se mi stává, že po mě někdo střílí, skočím za překážku a ve chvíly, kdy dopadnu do lehu např. za balvan tak zemřu wtf.
        • A co je myslím si strašně na škodu je u recona při používání toho drona odměna pouze 10ti bodů za asistenci na smrti oponenta, zde bych uvažoval o trochu větším číslu. Protože se mi to těžce nevyplátí(zkušenosti převážně ze serverů s 32hráči)
    • ales.smutny
      Problém není ani tak v jednom minometu, jako ve skupině, která spolu se spamováním vytváří dost otravné situace. Na Javelinu (to jste asi myslel Stingerem?) je právě ta nutná spolupráce dobrá. Jinak Stingerem jde sestřelovat dobře, jde o okolnosti.
      • Mam dotaz, jde na Javelinu nějak přepínat režim letu rakety? Myslím že jsem v těch radách co jsou při loadováni map zahlídnul, že by to mělo jít. Režim by měl být "přímo k cíli" nebo "zásah z vrchu" (tak jak by se měl Javelin podle mě chovat normálně). Zkoušel jsem přepínání střelby jako u normální zbraně, ale nevšiml jsem si že by se něco změnilo.
        • http://www.youtube.com/watch?v=DiC8_bQCcfY
          asi jen takhle
          • Aha...hehe....tak něco podobnýho sem dělal už v BC2 a takhle sem to dělal i s Javelinem, ale tak nějak mi přijde, že by to mělo jít nějak přepnout. Diť i na HUDu toho Javelina to je napsaný (vpravu uprostřed je tušim Direct a Air). :) Takže asi nejsem pako :D
            • to Illegal : Zkouseli jste to i s normálním laserem? Jinak díky za vysvětlení.
            • Prepina sa to automaticky, ked zameriavas sam, tak leti raketa priamo a musis ju nasmerovat hore rychlym pohybom.
              Ked chces vyuzit mod "z vrchu", tak potrebujes niekoho s laser designatorom, ma ho tusim recon alebo treti clovek v tanku (je to jeden z poslednych unlockov pre tank). Oni ti zameraju ciel, ty len namieris a vystrelis, raketa potom sama vystupa nahor a potom trafi ciel z hora.
  • Mě tedy spadne pokaždé, když dám rychlý zápas a napíše to hlášku o grafice, na foru jsem našel, že mám snížit takt grafiky o 10 MHz oproti továrnímu nastavení, jenže tam už ta nejnižší hodnota je.
    Jináč jsem vojín první úrovně a zatím si mě více dávají ... v poměru asi 1:10. Ale snad se to zlepší, až budu mít lepší zbraně.
    Btw funguje někomu to číslo na technickou podporu co bylo v originálce, já tam volal a jediné co jsem objevi bylo, že volání selhalo. A žádný kontatkní email neexistuje :(
  • Taky Vám to tak přijde, že se stádo CODkařů rozhodlo, že ze sebe budou v diskusích o BF3 dělat ještě větší blázny než kdy předtím? Tahle diskuze je obzvlášť výživná na takový lidi. :)
  • Ja osobne musim rict ze multis je supa. Hral sem i betu a parada. Minomety by chteli nejak omezit aspon treba nejak municne -treba 5 naboju ci tak. Ale urcite bych je nerusil aspon to nuti krtky se hybat. Sqad s 5 lidma je error, da se toho docilit tak ze nez se vsichni clenove squdu pri nacteni mapy pripoji, pripojis se do squadu ty. Pak je vas tam. Dal bych rekl ze za Inzenyra to neni zas taka drina... Ja osobne hraju jen za nej a v Rush obcas za assaulta a bez min a bazuky si pripadam jak nahy :-). V okamziku kdy se Inzenyrovi otevrou miny je uz nacitani bodiku pohoda, jen musi vychytat ma mape kudy se nejcasteji jezdi. Taky by mohli udelat neco jako vyzvy pro Platoons ktere sou momentalne jen na paradu a nemaji zadny ucel az na statistiky(aspon sem na zadny neprisel, tak pokud nekdo vi tak sem s nim). A hlavne by meli zmenit ten poblbany chat ktery je pres pulky prave obrazovky a zakryva tim dost zorneho pole.
    • Hraju ve Full HD a chat mi nijak nevadí. Engineerem jsem začal a mám ho komplet odemčenýho...nejvíc frustrující je, když se rozhodnu že si za něj zrovna nezahraju a pak tam jezdí nepřátelskej tank jak na promenádě, všechny tam rasí jak na běžícím páse a už minutu není žádnej inža široko daleko. :/
  • "To, že někteří hráči raději praktikují run´n gun s palbou od boku je jiná věc a zabránit jí prostě nejde."

Day of Defeat to dost zredukoval, ne?

Jinak hezký popis. Až zmizí Origin, objeví se Steam, sníží se cena.......no, tak asi nic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit