-
Braska mi kupil malej notasek zn. Acer,
na zadnej tabulce pise ze ma hardware /to je asi vybava a vnutornosti/
nasledovne :
CPU: Athlon, 1 GB DDR2 /urcite to budu tie najlepsie na trhu/, a nejaka grafika od
Intel, kedze Intel je obrovska firma tak to bude urcite vykonne!
Kupil som si BF3 a strasne to laguje, cim to je ? mam doma rychlou wifinku / 256 kb/stahovanie/
PS: Dobre ranko a poradte mi, DAKUJEM VAM HRACI *3* *3* -
-
Vy ste koko*i *15*
-
ja mam take notasek od firmy Asus , ale mnohem lepsi jako ty !!!Tatik zikal ze dal za nej moc velky penizk, a podotykam ze v nasi Romske osade sem jedinej co ma notas.
Ja jen ohledem tvoji tabulky na notebuku. Ja mam na svem nosasu ze spodni strany stitek a nem sou rozepsany casti meho Ultra herniho ASUSE!K veci : CPU Athlon /kamarad ze skoly Jizi mi ho nataktoval o 130 MHz!!!/1,5 mb Ram2, VGA integra ATi/ pokus se nemilim je to Swicarska vyroba/ vlastne cele Asus delaj Schwicari !A take Jizi mi zikal ze na me devate narozenini mi namontuje nejakou Geforcer grafarnu,az pak vam ukazu na serverech nasi CESKE VLASTI a blizkeho okoli jakej jsem hrac,osobne si myslim , urcite se mi to nezda ze patrim mezi nejlepsi hrace nase VLASI CR a urcite i Slovanske Republice , a kdyz budu pilne trenovat budu znamej na svete, na celim svete, a uz se nebudu muset ucit ve skole !
PS: jak si na instalovat BF3 bezplatne:.? Deti do 10 let nemaji nejakou mladeznickou slevu?
Hral sem to Metro u kamarada Frantiska Horburfura z Hradce a libili se mi ty barvy na LCD a LED systemu firmy AOC , tusim ze OC je asi nejake taktovani ? nebo se myslim,
a nevim , ale Frantisek zikal ze by mi to mnelo jit velice slusne, proto ze mam nove naistalovane Windovs Vistu SP ! *8* -
DOKUP JESTE 2 gb DDR2 a pujde ti to minimalne na medium detail
*5*
-
-
Zdar, mel bych takovy dotaz. Nevim cim to je (nejsem zas tak velky pametnik BF serie), ale stava se mi pomerne casto ze mam vetsinu clenu v cete zasedlych a jen jeden je zeleny a muzu jit na nej. Myslel jsem si ze je to tim ze jsou mrtvi, ale kdyz jsem hral s kamosem, tak ten mi rikal ze je normalni zivy, ma i kolem sebe dost mista. Tak mi neni jasne proc ho mam zasedleho v cete kdyz bych jinak na nej mohl normalne jit, ani nebyl nijak zvlast daleko. Nevi nekdo cim to je? diky vsem
-
-
Záleží na nastavení serveru. Někde je opravdu nastavený spawn jen na squad leadera. A druhá věc pokud poluhráč stojí ve vodě tak se na něj nedá spawnovat... to bylo i v BC2 *8*
-
-
Tak podle jejich online podpory je to bug a makaji na oprave ;-)
-
-
bud se vzdalil mimo mapu nebo je v plném vehiclu ,v rushi je daleko od objektivu nebo to muze byt nastavením serveru
-
-
btw, kdyz se bavim s kamosem se kterym hraju, tak pravdepodobne vim kde je :-) a asi by mi rekl kdyby byl daleko nebo v plnym vozidle, navic..na urcity cleny to nejde NIKDY i kdyz se respawnujou par vterin pred tebou na zacatku
-
Tak podle tech supportu je to bug o kterym vi a budou ho opravovat ;-)
-
-
-
Za me je to docela hloupe, nemuzu si pomoct, ale proste kazi to hru, aspon pro me.
-
-
Tak jsem asi nasel odpoved:
Informace o respawnování (rození) čet:
Zobrazen odpočet za jak dlouho se může člen čety narodit a na kom
Rození čet pouze na veliteli čety (ten kdo ji první vytvořil). Velitel čety se může narodit na jakémkoliv členovi čety
pokud to tak je, tak je to za me fail. -
-
Eee ne, tak to vážně není. Spawnovat můžeš na komkoliv ze squadu. Se spawnem většinou problém nemam, jen občas, když je u spawnera opravdu husto nebo je někde nalepený.
-
-
No jenze u me by to docela odpovidalo. Opravdu mam viditelneho jen jednoho a ostatni, ac jsou zivi a vidim je treba na mape, tak proste na ne nemuzu a mista kolem sebe maji dostatek.
-
-
-
na toto by som aj ja rad vedel odpoved. mne sa to stava casto v bc2 multaci.
hram napriklad s bratom a hovori mi ze kedy sa respawnem aby sa mohol aj on pri mne, a ja ze ved tu beham po mape a pritom mna ukazuje ze nemoze sa na mna kliknut a zjavit. -
-
Me se to prave v BC2 nikdy nestavalo, to az ted tady. A fakt je to hodne neprijemny. Tuto vec povazuji pomerne za klicovou, pokud se narocne dobyva nejaka vlajka/m-com ale diky tomu to muze tym hodne oslabit.
-
-
-
Podla mna dali prilis vela body za zabitie protivnika,teraz kazdy sa len sustredi na zabijanie a nie na timovu hru,kazdy hra sam za seba,ani neoznacuje protivnikov cez Q lebo ostatny by mu zacali strielat po jeho cieli,mali dat len 50bodov *16*
-
-
Bože dneska je tu ale ftipálků. :)
-
No nevim. Když v metru vyhodim u schodů lékárnu a přepnu na defibry, nemám ani nutkání zabíjet...snad jen v sebeobraně :) To samý za supporta, akorát si stačí vyhlídnout hlouček inžů co si dávaj raketový mejdlo.
-
-
co je defibry ? nejakej cheats ? zadava se to do konsoly ?
a take objasni nam to mejdlo?
Ty musis bejt cheater !!! -
-
trololololo :D
-
vole, ty si asi BF3 ještě nehrál ne?? přepne si jako medik na defibrilátory.. já dělám uplně to samý..
-
-
Ahojte Ahonte
Je tam aj kit Doktora? Doktor tam ma aj nejake biele oblecenie, ci klasicke zelene ?
-
-
-
-
dalsi pyco=vina , podle mne mali dat za zabiti 39,8 bodu *7*
-
-
Zdravim, mam problem. Hra mi jede dobre, ale sem tam se mi fps propadne treba i ke 20. Mam GTX560Ti SLI + i7 2600K, coz by na high 1920x1080 melo stacit. Koukal jsem na vytizeni grafik, jedou kolem 99% obe a pri tom padu fps pada i jejich vytizeni treba i ke 20%. Procesor stiha v pohode i na zakladnim taktu. Zkusil jsem ho dat na 4,5 GHz, ale je to stejny. RAM mam 4GB, nikdy neni plna, max tak 3,6GB obsazena. Nevite, cim by to mohlo byt? Ovladace mam aktualni. Jo a grafiky se chladi dobre, maj tak kolem 70 stupnu, takty nesnizujou.
-
-
Pokud hraješ na vysoké detaily, nedejbože na ultra, tak je to stoprocentně nedostatkem paměti. Vlastní zkušenost. Windows nedovolí obsadit celou paměť jak patrně čekáš, ale při 3,6GB už pěkně nechutně swapuje na disk. Jak sem psal, vlastní zkušenost. 8GB je ideální a i tak s Ultra detaily mám při hraní zabráno přes 6,5GB RAM a stejně to při Caspian Border textury dotahává, i když propad není tak drastický. Tam si ale myslím, že je to tím, že je BF3 32bit aplikace.
-
-
To zní spíš jak 32b OS, ale předpokládám, že to by sis všiml :)
-
-
ja osobne mam zkusenost, ze hru ani nepustim, pokud mi jede xfire. Takze ten pred spoustenim BF3 zasadne vypinam...
-
Blame Origin.
Ty spiky jsou náhodné nebo při nějaké konkrétní aktivitě? -
-
Řekl bych, že náhodné. Nevšiml jsem si, že by to s něčím souviselo.
-
-
-
-
No az bude cas, tak na to mrknu, jen jeste, co kdyz to bude originem? Ten asi nevypnu, ne? Jinak dik za snahu.
-
-
Ne, Origin se ..... vlastně jo, dá se vypnout. Aspoň jsem to někde zaslechl. Ale to jsem tam dával jentak z principu. Za všechno zlé viním Origin *1*
-
-
-
-
-
-
ahojki. toz hral sem ten BF3 no a grafyka hroozna jako mnel sem to na low jo ale stejne hruza bes prives. cele se to nak seka asy na to moje pentyjum s dvojma jadrama nestacy. yntegrovana grafyka tomu asy taki moc nepridala. hratelnost priserna. nemuzu se pripojyt na zadni server bo to mam z netu stazene a menu me vubec nebavy. jako syngl jsem radsi ani neskusel poňeváč mi nejde krek. ale ma to pJeknou ikonu we vindous. na to ze my to nejde naynstalovat sem aspon za todlenc rat. pjekna ykona = nejlepsi fps. tak zdar a u BF4 ahojki křupki
-
-
LOL dalsie Dite s grafikou na LOW ,
je to trapne, co si nekupis PC na hry ty trapnej Analmajstre *11* -
-
hosi hosi, vy jste ho vubec nepobrali. nektere vase reakce z vas delaji jeste vetsi voly nez ho (me?)
-
-
Viz můj dotaz, zda seVám nezdá že je tu nějak moc osliků z druhého tábora, kterým očividně s přibývajícími díly CoD ubývá inteligenční kvocient dělitelem číslovkou dílu.
-
Vždyť je to ňákej mentálek... Ignorujte ho !
-
to mas blbe treba tito nejde protoze si bukalo. divne jamam take 2 jadro 2.6 grafiku 1 g a slape mito skvele mozna tito nejde protoze piratis a toje ucel aby tito neslo sem rad ze tito nejde
-
-
ehm ono to mal byt asi ironicky kvazi vtipny prispevok ktory by sa nemal brat vazne a ani nanho vazne reagovat...
-
-
To teda nejaký humorista sa nám riadne urval. Pokus o rozpútanie ťažkých flejmov. Ešte zabudol spomenúť, že CoD je lepšie...
-
-
-
-
s těma tunelema na damávandu je to fakt..jednou sem tam přijel s tankem na kterým už mám i naexpenej těžkej kulomet, zastavil jsem tak abych viděl co nejdál do tunelu a ještě s automatickým zásobníkem abych střílel rychlejc sem tam nepřetržitě srřílel :D vím je to svinstvo, ale za celou hru mi ten tank nesundali a pokosil jsem asi 30 lidí..skóre 30:2 *2*
-
Caute a Ahojte hraci Ceska a Slovenska a igracikovia z Ciziny !!!
Jak to de ? Ja som vcera hral BF3 na serveru Cechoslovakia Forest , boli
tam obycajne mapy zadny LES som tam nevidel, preco klamu v nazve .
A co znamena MORDOR ? to bola nejaka zahadna krajina v Harry Photera , sou tam nejaky specialne mapy ? -
-
:D to je kar
-
-
toje slabe slovo *3*
-
-
-
integra Ati , to je neco noveho ? kolik ma operacnou pamet procesor ?
-
-
ATI znamena :
AND TECHNOLOGI INJECTOR
cize Ati su super karty s priamim strekovanim dat *16* -
Je potreba mat vice procesoru na hranie Battlefield 3 ?
-
-
ano
-
-
-
je mi 11 let a BF3 sem nehral ale COD je urcite lepsi
HOW HOW COLOFDUCATY dou dou dolu hospodou -
-
ty vis jeste prt o hrach zahraj si raci commodor 64 a pak pis nazory
-
-
Je pravda ze v 03.03.2012 vychazi Battlefied 4 v USA ?
-
-
Battlefield není the sims :D
-
-
Mi sme pani sveta a mi tu budem ROZKAZOVAT !!!!
CoD je nejlepsi HRA ! -
-
Ano to byla bohuzel uz neni
-
-
-