Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak toto si +1 zaslouží *1*
  • H4wk
    Ja neviem, ale ty pises ako keby BC2 nebol ani battlefield ... ako keby to boli SIMS
    Je to taktiez battlefield, len iny... nema tolko vozidiel a boje sa sustredia ovela viac na infantry
    BF3 je ovela ovela blizsie k BF2 ako k BC2, ved to si nevsimne len slepy... ja nechapem ludi ako ty.
  • prej COD je hlavne na MP :d :d :d
  • Se dozvime hned až hardware na kterem to poběži vyrobí :p
  • No dobré, mám už pocit ze o BF3 vím opravdu vše, ale rád bych se taky dozvěděl neco o HW nárocích.... Nemá někdo nějaké info?? Nebo někdo, kdo testoval alfa verzy???
  • H4wk
    tento komentar by mi aj daval zmysel keby podla videi z BF3 to nemalo k BF vobec blizko ... ale takto ?
  • Chtělo by to v BF koně
  • do třetice nám EA prodá to samé - BF
  • Jezis to bude zas ptakovina, ostatne jako kazdy BF, za to na COD se tesim ;)
  • V poradku, nikdo ti tvuj nazor na hry nebere. Kazdopadne by me docela zajimal duvod, proc si to sem napsal. Jestli si svym nazorem chtel nekoho ohromit, tak se ti to zcela urcite nepovedlo..., takze prosim te, priste si ty tvoje jizlivy poznamky nech pro sebe a radsi se nevyjadruj...
  • Podívej se na předchozí Battlefieldy...byl tam snad Singleplayer?Já si ho tedy nepamatuju :-).Ale prostě neřeším SP jak je dlouhý nebo krátký.Když je to celkem zajímavé nebo se to dá hrát,tak je jedno jak je to dlouhé.Někdy lepší kratší a lepší nežli dlouhé a nudné.Ano vím spousta lidí nadává na SP u CoD,ale například u MW 1 a 2 mě bavil Singleplayer.A u CoD mi nepřijde moc nových věcí v MP (myslím tím když vyjde další a další pokračování).
  • to by som bral aj ja aby len od 85-90% bola autooprava lenže to bude asi medzi 50-65% podľa mňa :S
  • "Poprosim blbcov aby si nechali tie kecy a zhadzovanie BF3 na doma, nie tu. " no ja som myslel že do diskusie može písať každý čo si myslí.no a keď to ťa nezaujíma ako nám to vadí tak prečo si tu?
  • Jen takovej postreh.Kroutis hlavou nad lidmi,co tu resi SP u mp hry jako je BF a potom dodas,ze cod (coz je taky hlavne MP ) hrajes jenom SP,ktery navic stoji za starou backoru.
    Ja ti nevim,ale me to prijde jako prast nebo uhod.
  • Tak pokud vím nebo jsem někde četl,tak některé tanky či nová bojová vozidla se o sebe umí trochu postarat sama.Myslím to tak,že v nich jsou zabuvodány autohacící zařízení aby zabránili šíření požáru dál nebo prostě úplného zničení vozidla.Nevidím v tom až tak nereálnou věc.Podle mě by se mohl Tank (když budete mít nějaký ten perk) opravit sám pouze když bude poškozen na 85-90%+ tam bych bral autoopravu ale pomalou což nejspíš bude pomalejší podle mého
  • Některé komenty moc nechápu.BF nikdy nebyl o singleplayeru přeci...a vy tu budete řešit jestli je single 6hodinový nebo 30ti hodinový demence.Já si kupuju BF hlavně kvůli MP,který mě vždy bavil a oproti CoD mi přijde prostě zajímavější (nic proti CoD to hraju hlavně jen SP).Hold každý hraje raději něco jiného.A tyhle dvě hry CoD a BF (ať už jakýkoliv) se nedají srovnávat.Každá z nich je trochu jiná.A ano nejspíš každá firma jak EA,tak Activision se snaží vydělávat co nejvíc.
    Jinak to,že se mi rozbije vozidlo a půjde ještě střílet z něj mi nepřijde až tak špatný nápad.To jako když pojedu tankem přeci a zníčí mi pásy,tak dělo,kulomet pořád fungují :-) což je podle mě dobrý nápad do hry přidat.
  • málem jsem se u toho videa udělal *11*
  • Takze doteraz zverejnen spravy o bf3 mi brvou nepohly v negativnom zmysle slova ale autoheal vozidiel??? je jedno v jak zanedbatelnej miere to tam bude aj tak aky krupelk s tym na porade vyrukoval? Kde vobec nabral odvahu taky napad povedat nahlas a ako sa mu to preboha mohlo podarit presadit? Toto ma vazne serie keby ze hram starcrafta spracovaneho ako bf (mimochdom take nieco by som si ozaj dal) tak by som sa opravovaniu napr coruptora nevidel ale toto je vazne nehoraznost.
    nebyt tochto tu tak inak povazujem argumenty o priklone ku arkadovositi za uplne plane.Akoby snad bf2 bola nejaka simulacia kopanie zbranie je dokonca lepsie spracovane v bfbc2 nez v bf2 tak o akom priklone ku arkade to tu ludia hovoria???
  • No to už je len HardCore *1*
  • Campuuuur!!!!!!111~

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit