Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to jsou mi ale veci...NATO civilisty zabiji pomalu po hordach a ve hre nemuzem ani jednoho... taipas
    • Prober se, při rozsahu operací jaké NATO provádí jsou vedlejší ztráty naprosto minimální. To jestli měli/mají právo vtrhnout do Iráku/afganistanu je jiná věc, ale rozhodně západní vojáci nestřílí civilisty na potkání, hlavně v dnešní době, kdy má každý druhý voják, civilista kameru a přístup na internet, tak se těchto incidentů objevuje hodně málo...
      • Ne, oni je nestřílí, ale rovnou bombardují XD. A pak kdyžtak zastřelí rebelové někde ve skladišti a navrh to zapálí, aby to vypadalo, že oni nic XD

Samozřejmě NATO to nedělá cíleně, ale i tak to jsou prolhaní gauneři, kteří oblbují celou společnost. Kaddáfí neni nevinej, ale právo zasahovat neměli (a to tam ještě údajně operovali tajné jednotky před povstáním a plůkovník to věděl, takže já bejt nim, taky bych asi pro jistotu začal do demosntrantů střílet :P). Tuhle diskuzi bych ale radši nechal, aby se to náhodou nezvrhlo *1*
      • zx_spektrum
        Jaké to je myslet si, že žijeme v tak ideálním světě?
        • Jaké to je žít s paranoidní psychózou?
    • Anal.S
      *1* *3*
    • NATO nezabilo ani jednoho, to přece všechno zabil Kaddáfí a jeho jednotky :P. To se to řiká, když už se nemůžou bránit :P. Teď na ně svedou kde co... Všichni víme, jak to dnes chodí
  • V dobách keď NATO vraždí civilistov kde sa dá, momentálne v Líbyi, nám budú neocenzori zakazovať hrať sa? Sa boja, že vrazíme do parlamentu a vyvraždíme tam "neozbrojených civilistov"?. Pokiaľ viem, majú pancierové autá z našich daní.
    • S touhle politickou agitkou si jdi na SME. Tady stim neotravuj.
      • Bohužiaľ SME patrí k neocenzorom.
    • mno, coze to hral ten norskej strelec za strilecku? *1*
      ne, vazne. pokud strileni civilistu ve hre muze vest k strileni civilistu na verejnosti, je to podle me vzdy chyba ve vychove rodicu. tudiz za to ta hra nemuze.
      • Breivik sa na internete hrdo hlásil k slobodomurárom a bol členom nórskej lóže, ktorá ho akože "vylúčila": http://www.frimurer.no/ordenen/15-aktuelt/1190-den-norske-frimurerorden-uttrykker-medfolelse-og-omsorg
      • Jedna paní profesorka mi tvrdila, že počítačové hry jsou špatné, že jsou jen a pouze o násilí a navíc to omlouvala tim, že rodiče nemaj na děti čas, tak proto můžou hrát hry. Ale ve výsledku za to můžou hry a ne rodiče, kteří by dle mého názoru neměli mít děti, když se jim nemůžou věnovat? Stejně je nás na týhle planetě dost... Tenhle svět je tak ret*rdovanej (opravdu je tohle slovo cenzurované (O_O) )
  • Jazz
    Škoda, chtěl jsem je rozstřílet na hadry *13*
    Pěkně jako v MW2 *14*
    • Ataker
      Toto není Call of Duty jestli sis nevšiml :)
  • Chce jen zviditelnit ten mediální poprask okolo mise z letiště v MW 2 a ukázat, že oni a jejich hra je lepší a lépe působící na správnou morální výchovu mládeže... O nic jinýho podle mě nejde. Podle mě nikdy civilisty do BF 3 nechtěli dát, ale proč to nevyužít proti konkurenci??
  • Nastesti tu mame plno her ktere nam nesvazuji ruce a nesnazi se nam moralisticky ukazat vztyceny prst a rict ty ty ty tohle delat nebudes... Diky bohu za serie fallout, gta, just cause kde clovek muze radit jak chce od toho ty hry tady jsou. Az budu chtit bejt roztomilouckej a hodnouckej tak si pujdu pustit treba sims ( ne nepujdu, takovy hry me nebavej ). Jediny co mi na serii gta a just cause vadi je ze tyto hry neobsahuji jedno jedine dite a ten svet mi tak prijde dost nerealny asi vsichni vyskakujou jako dospelaci z laboratori.
    • Ještě bych do toho dodal Fable.
    • Mít děcka v obou zmiňovaných hrách s možností je střílet jako ostatní, by bylo silný kafe pro kohokoliv, včetně hráčů a počítat s tím, že se někdy v těchto hrách objeví, je velký šílenství panáčku.
      • Ve Falloutu to šlo. A ve Foblivionech (New Vegas mě moc bavil a stále baví, to jo) se to muselo modovat...
        • A co první DX?Já tam ty děcka občas masakroval s hláškama "Ty máš hlad ? tak tady máš olovo." apod. ale ve skutečnosti bych neublížil ani mouše a jakmile sou zprávy o umrtí někde na netu i s fotkou oběti tak se mi dělá zle .
      • Jazz
        No, strašně silný, bych asi nevydržel a šel vystřílet obchoďák. *14*
        • Tady přece nejde o to, že by si šel střílet obchoďák nebo cokoliv jinýho, ale o čistý morální fakt, že mít možnost střílet, přejíždět a podobně děcka ve hrách ( pokud by už například v GTAs byly, nepochybuju totiž že by si někdo nevystřelil ), byť by byli virtuální, a to v režii hráče je poněkud už přehnaný. Hra je hra, o tom bez debat a netvrdím, že by zahrání si něčeho podobného mělo automaticky někoho posílat atakovat ulice v reálu, ovšem samo o sobě by taková možnost byla jako pěst na oko pro různé anti-herní spolky.
          • A nikdo už si nepamatuje na GTA 1, kde byla vždy partička skautíků a za přejetí byl velký bonus. A myslíš jako, že to nebyly děti ? A nikoho to tenkrát nesralo.
  • jezis, tak za 8 hodin po vydani vyjde patch/mod od useru... to je toho.
  • Zajimalo by mne, jaka to krvava hra vychovala k zabijeni Jacka Rozparovace nebo Adolfa Hitlera.
    Bud to v cloveku je nebo neni. Pokud to tam je, muze to spustit klidne sledovani zprav na Nove.
  • mňa by zaujímalo čo sa stane, kebyže s lietadlom, ale s tankom pošlete mierne explozívny darček do úkrytu civilov, budú lietať ako smeti a po dopade vstanú a oprášia sa?
    • Spíš zastaví tankový projektil svým civilním hrudníkem.
  • Líbí se mi hlavně jak se oháněj hrama co se týče masakrů na školách hlavně protože utočníci byli snad pokaždý šikanovaný a psychicky vadný ale samozřejmě to nebyla vinna školy ani rodičů že nic neudělali a ničeho si nevšimli protože to je prostě snadný svíst to na hru že?
  • Generalmagor
    Jo, jsem pro.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit