-
Nechápu, co tady řešíte. DICE se prostě chce co nejlépe vyhnout narážkám v médiích a špatnému jménu ve stylu nebezpečné hry, která zavinila to a tamto. Je to pochopitelné, ať za tím stojí jakákoliv výmluva. Poděkujte duševně chrým, kvůli kterým se tak děje. Pokud Vás až tak moc zajímá zabíjení civilistů, tak jste asi padlí na hlavu. 99% hráčů si tuhle hru kupuje hlavně kvůli multiplayeru, kde žádní civilisti nejsou!
-
-
Máš nějaký odkaz na ta procenta nebo je jen házíš od boku?
-
-
"Ostatně Bach už před časem v rozhovorech naznačil, že střílečky by měly trochu "dospět"."
Aha takze sa z nich mas tat tupy mainstream ? -
to já když jsem hrál hitmana třeba a chtěl jsem přejít misi jako profesionál a těsně před koncem mě to někdo skazil tak jsem se nasral a vykosil všecko co tam bylo, jen tak s prdele, prostě když člověk není magor tohle ho zněj neudělá... (ale děcká by podle mě vůbec ve hrách být neměli, to už je blbý)
-
Přeloženo do češtiny: "Z vysoka kálíme na to, co hráče na hrách baví, hlavní je přece PR - to co o nás píše bulvár"...
Neříkám, že bych se vyžíval ve střílení civilistů, on sám říká, že když hráči dá tu možnost, tak to udělá, protože ho to bude bavit (taky dost zvláštní předpoklad *7*) -
Po přečtení této diskuse jsem překvapen, větší části lidí vadí že nemůžou střílet civilisty ve hře. *8* Pamatuji si "Soldier of Fortune 2", tam jsi střelil do civilisty a hned ti to vypsalo hlášku a seznam savegame... Nechápu proč to není v každé akční hře takto řešené. Hry a braky typu "Postal" ani do kategorie akční hra nepatří a tam se mohou psychouši vyřádit. Když chci najít nějaké video na Youtube.com abych se podíval jak hra vypadá a 80% toho co najdu je jak blbeček kosí civilisty tak to je příliš. *11*
-
-
ja sa tesim na POSTAL 3 *14*
-
-
Ja po tom co jsem videl gameplay videa rozhodne ne...
-
-
No jednak to je omezení osobní svobody. Působí to dost divně. Mizí tím část obtížnosti a variability ("Hele, tam ted ten granat hazet nemuzu, vedle toho komunisty je i nejaky civil") a hlavne to je jen dalsi usnadneni prace pro pany z Dice.
-
-
Tvá poznámka s tím granátem mě připomněla takové situace... já jsem ten granát nehodil i když by smrt civilisty neměla žádný postih a raději jsem vojáka přesným zamířením zastřelil. Právě je to jen hra a já to bral jako výzvu a něco ke zvýšení obtížnosti která nebývá u her nijak vysoká.
-
-
Ano, možnost absolutní ignorace civilů je velké zvýšení obtížnosti.
-
-
-
Je to pořád jen hra tak proč takové omezování.
-
-
parada nebudu sa moct vyburit v hre tak to spravia v reale :D