-
No jiste, ve hre to nepujde, ale v realite se to deje bezne.
-
smalls: souhlasim s tim, ze kdyz je nekdo normalni, tak zabijet v realite nebude. V dalsim bode nesouhlasim. Proc by ve hre nemely byt deti? Oni to ani deti vubec nejsou. Jsou to jen textury. Nezivy bytosti, nemaji city ani neziji. Proc bych ty mensi textury (deti) nemohl treba zajet autem (dalsi texturou)? Prave proto jsou hry, je to na odreagovani, aby se clovek uvolil a jak se rika upustil ze sebe paru.
-
-
Problém je, že mě tohle nebere ani z pozice hráče. Nevím, jak vy ostatní, ale osobně za vrchol herní zábavy, natož odreagování nepovažuju možnost likvidovat děcka i s jasně si uvědomujícím faktem, že jsou to jen textury. Z hlediska hratelnosti v tom nevidím nic zajímavýho ani přínosnýho pro samotnou hru.
-
-
já se považuji za normálního člověka (i když většina fora jistě ne), přesto největší zábavou z GTA pro nás (ano nebyl jsem jediný) bylo přejet najednou celou školku (oranžové pláštěnky).
U MP hry tedy řeší pěkné kraviny. Tahle hra upadne.
-
-
-
a ja chtel zbijet vsechno ale jak to tak vsechno ctu okolo toho BF 3 i stim vybirani postav a pocet tak na bf 3 prdim
-
Kriste pane....Nesrovnavejte Evropskou moralku s tou AMERICKOU...Amiiici maji v hlave nasranyy jsou na urovni 12 letych deti....(po cely zivot)Nas opravdu nenapadne poridit si kver a jit vystrilet skolu...A mise v COD na letisti byla DOKONALAAAA atmosfera jak vííno...a hle nijak "vazne" me to nepoznamenalo---
-
-
Proč hraješ cod když ho tvořili pos**ní amííci hmm. Nejsem žádnej obhájce ameriky ale nesnáším když někdo háže celej národ do jednoho pytle : rusové = vodkou nasáklí vochlastové a komouši, američani = hamburgrožrouti s IQ re*ardovaného šimpanze, češi = zloději propisek *1* *1* *1* atd atd
-
Aha tak protoze amici maj v hlave nasrano tak pises z os kterej byl vyvinutej v Americe. A kdyz rikas ze v evrope se neco jako v usa nemuze stat (strileni civilistu) tak teda vysvetli ten incident ve Svedsku.
-
-
Aha a kdyby psal něco proti Číně tak by jsi tu zase blekotal něco o tom že součástky v počítači jsou od nich?
-
Myslis v Norsku?
-
-
Alebo pokojne aj pred rokom na Slovensku...
-
-
to sa da lahko vysvetlit, ked zijes vedla ciganov tak ti rupne a radsej ich zastrelis aby neotravovali ostatnych... podla mna spravil dobry skutok a pojde do neba
-
-
-
-
Neprijde mi.. btw VB je soucasti Evropy :)..
-
-
Jelikož tam mám rodinu a sám jsem tam už několikrát byl, můžu za sebe říct, že VB má v mnoha věcech mnohem blíž USA než jiné země evropy, a to bez ohledu na všeobecný proamerický politický rektální alpinismus... Mladé generace jsou z velké části úplně mimo realitu (ostatně viz to co se stalo nedávno)... Tradiční "angličan" (ať již skromný nebo snobský) je již vymírající druh, rozširuje se typ "Chav" (viz en.wikipedia.org) a nezastavující vlna asijských (pakistán atp.) přistěhovalců tomu vůbec nepomáhá...
-
-
-
pro vyvojare jenom napisu, je to jenom hra.
-
Nechápu, proč by měli hry dospívat. Chápu dospělou hru jako realistickou a vesměs nudnou hru. Ale já se chci u hraní bavit, chci se bavit jako u Bad Company a jiných her, nechci hrát dospělé hry, chci si užít kopec zábavy. Je to asi jako dospělé GTA a pubertální Saints Row, zahraji si obě hry, ale Saints Row mě baví i dlouho po jeho dohrání. Jde pouze o čirou zábavu, nic jiného
-
-
ja bych to prirovnal k filmum. mas vazne/dospele filmy ktere sou skvele a bavi te na ne koukat a mas i jine lehci filmy, ktere sou take skvele a taky te na ne bavi koukat. bavit se nemusis jen u veci u kterych vypnes mozek a smejes se u toho.
btw GTA bych rozhodne neoznacoval za dospelou hru. -
-
Posledni GTA je opravdu blizko dospelosti, takrka zadna blazniva zabava jako byla v poslednim San Andreas *7*
-
-
Na druhou stranu jsou i lidé, kteří se výborně baví právě u realistických her, které pro ně nejsou ani v nejmenším nudné. Tady jde ale hlavně o to, že tyhle kecy od producenta Battlefield 3 zní opravdu směšně. To je, jako kdyby producent Settlers tvrdil, že by strategické hry měly dospět.
-
-
Kurňa se s tím nemají tak crcat a po vzoru Americas Army napálit za zabití civilisty pěknou bodovou pokutu. Myslím že vzhledem k tomu kolik bodů se dostává v BC2 by taková 1000 bodů za civila byla solidní motivace k tomu, abych do něj proboha živýho nestřelil. Člověk by pak měl strach střílet i v blízkosti civila, přesně tak, jako ve zkutečnosti.
-
-
Vlastně jde jen o to, že v MW2 se stříleli ti civilisté na letišti. Mělo to ten smysl, zda zabít nevinného člověka, abych se neprozradil a ze získaných informací jich zachránit ve výsledku mnohem více, nebo zastavit ty teroristy a zachránit ty lidi na tom letišti, což ale může mít mnohem větší důsledky. Prostě to mělo vyvolat do dilema i když to byla postupem předem daná mise. Jenže média si to přebrala po svém a docela na MW2 za to nakydala. No a jelikož teď vychází MW3, tak je to další reklamní krok EA v antikampani proti konkurenci. Poměrně povrchní, řekl bych.
-
-
On ten BF alebo COD ešte niekoho zaujíma? *5*
-
No jo to potom ale neni žádná válečná hra. Ono je asi moc těžký nechat nějaké rozhodnutí na hráči. No a ta hláška o autentické hře to už trochu přehání nějak moc si o sobě myslí.
-
Nebylo už kdysi v řadě her (konkrétní tituly už fakt nevím), že po zastřelení civilisty obrazovka zčernala a napsalo to hlášku doplněnou game over? Oni ti vývojáři někdy rádi zapomínají aby měli pořád co znovuobjevovat.
-
-
Špatné prvky mizí, nahrazují se snesitelnějšími...
-
-
Takže snesitelnější je zablokovat zastřelení úplně? No nevím...
-
-
No, lepší, než restart přestřelky, protože moje zbloudilá kulka někde trefila skrz zeď civilistu nebo protože mi kolega vběhl před mušku...
-
-
-