-
Měl bych dotaz. Nezmínil se někdo z EA/Dice o tom, že nastupování do vozidel bude mít nějakou animaci? Jako že když zmáčknu tlačítko, tak se hned neobjevím ve vozidle, ale naskočí nějaká animace pro vstoupení do něho. Mám pocit, že jsem to v tom moři hypu zaslechl. Nikde ve hře sem to ale neviděl.
-
-
to je jenom v SP a CO-OP...
-
-
Tak co hoši, zvládnete vyzvracet další desítky zbytečnejch komentů, aby to bylo 400?? Abych vám pomohl, přispívám taktéž do této plodné diskuze a potenciální pako, které mi prozíravě vysvětlí, že nejzbytečnější koment je ten můj, bude další.
-
-
Je mi líto, ale Jindra zase zazářil a bohužel tedy tvůj koment není ten nejzbytečnější. Jindru nelze překonat. *1*
-
-
Chtělo by to zavést něco jako "herní karmu" a vést tabulky největších herních guru vs. padouchů... *1* Že by se třeba sčítala veškerá +/- ze všech diskuzí u jednotlivých uživatelů či počet hvězdiček apod. :-)
-
-
Zbytečné, je jasné, že by vyhrál člověk, který by plácal nesmysly typu: 1) Jó dneska je to hnus ty hry, samý zjednodušování kvůli casual hráčům. To já ještě pamatuji ty pravý komplexní a náročný hry. Bohužel se už dneska nedělaj, páč všichni chtěj jenom prachy, takže jsem musel přestoupit na teoretickou fyziku - to abych si tu ztracenou komplexnost něčím vynahradil. 2) Strašná recenze, hrozně neobjektivní. Dát šestku, tak to ještě beru... Ale dát pětku?! Vrchol! Recenzent by měl být alespoň trochu objektivní! Ale nezapomeňte prosím, že to je jen můj subjektivní názor. 3) A samozřejmě nesmí chybět oblíbené téma Pc vs Konzole...
-
-
Koukám že ti já a potažmo Space Marine stále ležíme v žaludku...
-
Tak mě osobně by ty diskuze tím docela hodně bavily, když bych mohl sledovat vývoj svého skóre či naopak vědět, s kým mám tu čest... Myslím, že určité propojení například s žebříčky nejlépe/nejhůře hodnocených či s TOP10 příspěvků vůbec by mohlo výrazně pomoci, co se "sociální" stránky webu týče (a po tom přece samotní redaktoři volají, když nám dávají možnost vlastního profilu, fotky atd.).
Pro tebe je to možná o ničem, pro mě by to mohla být i výzva a zábava, dodalo by to nový rozměr. Takhle jsou ty diskuze v podstatě jen plácáním do větru, o kterém silnějšími slovy mluvíš v jednom ze svých příspěvků na této diskuzi. *4* -
to je panečku trefný koncentrát, stačí zalít horkou vodou *1*
-
Skoda ,ze prvni bod je u mnoho her smutna pravda .Ale jinak dobry *1* .
-
-
Skvělej nápad. Stačí napsat do každý diskuze "Konzole smrděj, PC je nejlepší!" a máš tisíc plusů/týden :-)
-
-
Ha! Vidím, že kolega to vidí podobně.
-
-
-
-
Kdybys tady nepřišel, nebyla by žádná motivace té čtyřstovky dosáhnout... Ale když už jsi nás takhle popohnal, směle do toho! *5*
-
Rád bych ti tímto prozíravě vysvětlil, že tvůj koment je úplně zbytečnej!
-
-
Jenom pro Vás co maj to štěstí a vlastní GTX s Twin Frozerem II/III, pohrajte si s nastavením otáček v závislosti na teplotě v Afterburneru, průběžně kontrolujte než si budete jistí dobře zvolenými hodnotami. Já mám globálně nastavený na 460ce do 60ti stupňů 40% otáček, 65/50%, 70/60%, 80/90% (pro jistotu). Takt 850Mhz na jádře a 2K na pamětech při továrním napětí 0,962V. A to 460ky topí víc než 560ky. Takže nemějte strach, v podstatě do 90 stupňů se s chipem nemůže nic stát, otázka je jestli to ustojej paměti... :-)
PS: Není potřeba hrát s auto 70% otáček na 45-50 stupních, lepší řekl bych je hrát na 60-70 stupních s 50-60% otáček... :-) -
-
Mám 460 od Gigabitu, větráky na 75% a více jak 60°C nejdu. Jsem spokojený... hra jede na Ultra detaily s 40-50 FPS.
-
-
ja teda zadny problemy se hrou nemam. je to demence lidi kdyz si neumi udelat v pocitaci poradek s ovladaci a directxema adtd. *12*
-
-
kecáš, ten pořádek ti tam udělala máma!
-
Jindro, jak dlouho ještě? Jak dlouho bude trvat, než nás přestaneš všechny šikanovat?
-
další lamka, co si myslí, že když mu hra funguje dobře, musí fungovat všem úplně stejně dobře. *7*
asi to pro tebe bude objevení Ameriky v 21. století, ALE ono tomu tak fakt není. Jedna z nejtěžších věcí pro vývojáře je sladit svůj produkt tak, aby fungoval na co největším množství typů strojů (komponent, sestav i SW).
Přečti si něco k tomuto tématu. Napsal si tu skoro tak velký nesmysl, jako by si napsal, že "já mám modré oči, všichni přeci taky musí mít modré oči". *3* -
vy už mu to mínusko musíte dát i z principu, co? :D
-
-
stlacte /E/ stlacte /R/ stlacte /mezernik/ he he de ntistii ti co to vymyslaju :))))))
-
No po dvoch dňoch ladení a riešení mi hra prestala padať, vďaka nVidia za shitný driver. Takisto vďaka DICE za tú podivnú inštaláciu krabicovej verzie.
-
Mna stve filter. Vobec si nemozem vo filtry nastavit zakladne veci, ako su napr. aby mi nevyhladavalo serveri z heslom alebo hlavne serveri, kde je Team Killing vypnuty. Stale ma totiz zabijaju vlastny a pokial naslepo najdem server, kde je TK vypnuty niekedy mi da zabrat.
-
-
preset normal , tam je TK vzdy vypnuty. hardcore vzdy zapnuty a custom jak kdy
-
-
Diky, ale ako to mam vediet, ked to nikde nenapisu ;) Ulahcil si mi zivot thx
-
-
-
funguje vam MP ??, ja kdyz dam prihlasit tak se mi zacne nacitat hra a po asi 10 vterinach se vypne a battlelog mi napise ze jsem byl odpojen od serveru, nevite prosim co s tim ??
-
-
dobre, prominte ze jsem tak pitomej, tohle byla moje prvni predobjednavka a jak je videt jsem se pekne sekl, coz se mi nikdy predtim nestalo napr. GTA IV jsem jsi koupil hned v den vydani a vse slapalo jak mnelo, instalace, GFW, grafika, MP; takze by mne (kdyz tak vsichni chvalili betu) ani vesnu nenapadlo ze bude plna verze blbnout a zrovna pri tyhle hre :(
-
*1* *1* *1* to jsou ty vaše předobjednávky... ne a ne se poučit. Psal jsem tu, že to tak bude. Hry DICE zásadně nepředobjednávat a zásadně kupovat až po několika měsících, až vše doladí. *3*
-
-
S BFBC2 jsem neměl problém hned po startu, ani tak s BF3. *3*
-
A když jsem něco podobného napsal, plno lidí mě poslalo do haj*lu jaký nejsem kr*tén :P
-
Pravdu máš a preto som do BF3 nešiel ani ja. Ešte mám v pamäti príspevky na fórach, keď vyšlo BFBC2. Po čase klesne aj cena a bude to hádam fajn vybalancované. Keď sa náhodou potom pochváliš, že si nakúpil v akcii, dostaneš aj peknú urážku že si herný asociál , vlastníš chudobnú platformu a svojou kúpou tak ožobračuješ vývojárov, lebo si nemal predobjenávku (netýka sa to ani tak tiscali.cz ako jedného nemenovaného slovenského webu, ale nedalo mi to sem nenapísať). *4*
-
-
osobně se divím, že už nemám pár mínusek *1*
každopádně zkušenosti s hrami DICE jsou holt takové - vlastně s hrami obecně, páč si nevzpomínám na hru, která by vyšla a hned poté nevyšel nějaký patch, nehroutila se MP síť a já nevím co. Holt herní trh je extrémně tvrdý a 99 % her vychází technicky nedodělaných a ochuzených o obsah. Stále mě udivuje, že je to dost lidem jedno a za plnou cenu kupují hry, které si stejně ihned po koupi 100 % nevychutnají. *7* -
-
Znám takovou hru. Crysis 2... počkat... on ten MP nikdo stejně nehrál :D
-
Pochopím predobjenávky na konzoly, vopchá disk no stroja a nestará sa o níč. Ale na PC ?
Problém s ovládačmi grafiky, zvuku, neviemčoho, nvidia/ati vydáva hotfix aby to šlo aspoň nekomu cez výkend ako-tak, opravný patch bude do konca týždňa... Nedávno bol taký Rage. Potom sa len plnia fóra. Možnože sa dočkám a v budúcnosti nebude treba spúšťať ani ich vydarený Origin. -
-
Origin je v pořádku, ale lidi nejsou. Pokud nedokáží držet PC v aktualizovaném stavu, tak by jim ani konzole nepomohla.
-
-
Mínuska nie je prečo dávať, veď máš pravdu. Takisto si vždy radšej počkám, on tak človek dokáže často ušetriť nervy aj peniaze.
Výnimku som spravil len v prípade Red Orchestry 2, ktorú som proste musel mať ešte pred vydaním, ale to som neoľutoval, stálo to za to *5*
-
-
-
-
Nebude chyba v Punk Busteri?
-
-
no jo ted budu za blbce, co to je ??
-
-
http://www.evenbalance.com/index.php?page=support-bf3.php
-
Proticheatovací systém, co je ve hře implementovanej.
-
-
-
Modli se k EA ať to spraví.
-
-
taky ti nefunguje ??
-
-
To ne, já ho nemám, jen naznačuju nejočividnější řešení... chyba na straně EA.
Samozžejmě, za předpokladu, že na tvé straně je všechno v pořádku. Ony se věci totiž jen tak samy nepokazí.
-
-
-
-
Měli by jste informovat hráče o tom, co znamená si zakoupit hru, kde je Origin. O skenování Vašeho počítače, o dokumentech, které tam máte, prostě porušení Vaše soukromí. Tohle je věc, kterou by herní server měl brát vážně.
-
-
Jo, já zapomněl, že ty tam máš kódy k jaderným výbušninám.
-
-
No az se na netu objevi tvoje soukrome foto, tak se nediv a nemusi to byt zrovna ucel toho scanovani, staci, kdyz je v tej gamese nejakej bug, jako ze tam na 100% je.
-
-
-
Trochu OT, ale hodně lidí tu psalo, že si kvůli BF3 pořídí novou grafiku. Jen tak náhodou kdyby vás napadlo šilhat po MSI GTX 560ti HAWK, tak radím držet se dál. Dal jsem si ji do nový sestavy (ne kvůli BF) a je to hlučnější než vysavač. Výkon i teploty za danou cenu super, ale to není snad ani hluk, to je přímo rachot. Slavnej Twin frozer 3 mi byl akorát tak čert dlužnej *16*
-
-
Upřímně: reklamuj nebo ji vrať, to je "vada, bránící běžnému používání" - vůbec nevadí, že to tak je schválně. To video, co linkuješ, je šílené, mít tohle doma, tak letí okamžitě. *4*
-
-
VŠE VYŘEŠENO. Díky moc za rady, počítač jsem odnesl, kde jsem ho koupil, a jediný, co s tim kromě výměny prý můžu dělat, je sundat levou bočnici. Teplota na GPU klesla o slušných 10-15° C, takže větráky nemusejí běžet na víc, jak 60 % (klidně zkousnou i 50 %, kdy jsou opravdu tichý - rachot přichází od 60 výš - a teplota na GPU a pamětech nepřesáhne 80° C, což je pořád na tak taktovanou kartu hezký). Není to bůh ví jak estetický, ale stejně je to odvrácená strana, kam se nikdy nedívám, a konečně se dá hrát i v noci. Výkon karty jako takový je špičkovej. Takže jsem konečně spokojen *4*
-
-
No jo, to chce mí v bedně udělaný průvan, dva větráčky to řeší.
-
-
Ale houby, bedna byla chlazená dobře *3* cooler master centurion 534+. Jeden intake zepředu, druhej zboku, ústil přímo naproti grafice, trychtýř k větráku na procesor a jeden exhaust vzadu, vše 120mm. Plus samozřejmě zdroj má svůj vlastní - skřín byla chlazena poměrně dobře. Ale stejně je tam vcelku propastnej rozdíl proti tomu, když právě sundáš jednu bočnici.
-
-
No když si doma sundám bočnici, tak grafice i procesoru teplota maličko stoupne :/
-
-
-
-
-
Normalene ju vymen za iny kus-ten isty typ ale iny vyrobca-je hlučna-nevyhovuje-predajca by ti mal vyjsť v ustrety...alebo kup lepši chladič-ale zbytočne vyhodeny liter ak extremne netaktuješ-no a tym prideš o zaruku ...!
-
@text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
-
Tož když už máš na takovou grafiku, tak snad najdeš prachy i na kvalitní sluchátka, co ten zvuk vytěsní.
Taky mě štve větrák notebooku při hraní, tak jsem si pořídil Sennheisery HD201 za 600 a je to v pohodičce. A to jsou podle všeho low-end sluchátka a můžeš jít i mnohem výš. -
-
Oproti Denon AH-D7000 to lehký low-end je *5*
-
-
No jo já vím. Výš jsem jít nemohl a v té cenové kategorii jsem usoudil, že jsou nejlepší volba. A jsem s němi spokojený.
-
-
Sennheisery určitě nejsou špatné, jen si nejsem zcela jistý, jestli jsou zrovna na hry ideální... Ale na druhou stranu je fakt, že v téhle cenové kategorii je to celkem jedno, co zvolíš :-)
Takže bych určitě neměl strach, že bys za ty peníze mohl koupit něco o moc lepšího.
-
-
-
No, kromě toho, že mám počítač přes AUX připojenej na věž a repropedny hrajou na můj vkus hezky, a teď abych si cpal něco do uší, tak jde taky o tvoje okolí. Pokud bydlíš v rodiným domě a máš pokoj jen pro sebe, jsi šťastnej člověk. Pokud tě od vedlejší místnosti dělí jedny dřevěný dveře, tak se v druhým pokoji prakticky nikdo nevyspí. Ty podělaný lopatky na chlazení ten vzduch klasicky neženou, ale doslova ho řežou - takovej hvízdavej zvuk. Jak kdybys měl za zadkem formuli 1. Což u karty za 6 tisíc považuju za dost velkej humáč. Navíc zas tak prachatej nejsem. Jsem se na něj ně co napracoval.
-
-
Accelero Twin Turbo Pro. Jen najít správnou verzi na tuhle kartu. Tichá, výkonná, nijak zvlášť drahá.
-
-
Díky za radu, asi se s technikem, co mi to stavěl, na nějakým alternativním chladiči domluvím. I kdyby to mělo spolknout nějakej ten tisíc, řekněme tisíc a půl max., tak za ty trable mi to určitě stojí. S výkonem jsem totiž jinak opravdu spokojen.
-
-
Já to dělat nebudu, ale nechám si to hezky namontovat se zárukou. Do součástek jsem vrazil 20 tisíc a aby mi kvůli mýmu zásahu propadla záruka, to fakt nebudu riskovat. Takovej střelec nejsem. On ten chlap co mi sestavu pomáhal stavět hloupej nebyl a i mě varoval, že ta karta je jedna z hlučnějších. Škoda, že mi neřek, co si pod tím mám představit. Že vysavač proti tomu hadr mě totiž ani ve snu nenapadlo. Si teď můžu nadávat do dolů jak chci *1*
-
Jak říkám - jedinej problém je vybrat správnou verzi. Jo a potom si taky dát pozor na to, abys to zapojil na nižší napětí. Jsou tam dva kabely - je potřeba trochu experimentovat. *4* Ten na nižší napětí v pohodě stíhá chladit kartu a je skoro nehlučnej.
-
-
-
Hmm, no jo, taky fakt. Sorry, na to jsem nepomyslel. To sluchátka na tvých uších nezachrání.
-
Udělal jsi chybu s HAWKem..mám taky MSI gtx560Ti, ale TwinFrozr 2 a je tichá, přitom výkon paráda.
-
-
Jo. 6k v konečníku a jeden brutální rachot na stole. Při práci ve windows o ní nevim. To jede do 40% otáček a tichoučká jako myš. Ale na 60 to začne hvízdat a je po pr...
-
-
Pro doplnění. Video není moje, ale přesně takhle strašný to je!!!
http://www.youtube.com/watch?v=xzGMMH9Tq7U -
No zaujimave je, ze hnusny zvuk z recenzii viacmenej nevycitas, respektive ze sice je, ale pri testovani sme sa na taku teplotu ani nedostali. By som zakazal testovat v klimatizovanych miestnostiach :)
-
Snížit otáčky v afterburneru můžu, ale to bych ji upek. Problém je, že jsou fany hlučný už od nějakejch 55 - 60 % maximálních otáček. A při hraní běžně dosahujou 80 - 90 %. Snížit to na pohodlnou mez by skončilo jedním velkým požárem. Těch pár procent paradoxně moc nepomůže. Jak jednou začne hlučit, tak prostě hlučí. To se blbě popisuje, kdo tu kartu neviděl. Když to řeknu hloupě, ale výstižně, tak běžnej větrák dělá něco jako fůůůůů a jde jen o to, jak hlasitě. Tohle dělá takový vzííííí a je to protivně vlezlý, těch posledních pár decibelů to nezachrání. Fakt to v MSI podělali. Měl to bejt vrcholovej model a je to vrcholová ostuda.
-
Ak mas teploty v norme, tak si otacky zniz cez MSI Afterburner, pripadne si to este podtaktuj na 900MHz. Ja mam taktovanu dvojvrtulovu 560Ti od Gigabyte a tiez som si to tak poriesil.
-
-
-
-
-