-
Pls je velký rozdíl v Multiplayeru mezi Battlefield Bad Company 2 a tímto třetím dílem? Podotýkám znovu, že mi jde o rozdíly v multiplayeru. Grafika je jedna věc, ale zajímaly by mě především rozdíly v samotné hře. Díky za odpovědi :)
-
-
taktiez mas moznost prepinat rezim zbrane (davka, single), zalahnut, nielen klaknut ako v BC2, a plno ineho
-
-
Nic zásadního, co by mě donutilo si hru koupit okamžitě. To radši počkám na slevu.
I když pokud je to jen pod Originem, tak asi žádná nebude.
No nic, tak si možná časem koupím CD-key od komančů. -
-
Taky cekam, na ovladace a mozna lepsi hw, na cenu az pujde niz, na fixnuty nektery bugy atd.
-
-
-
Větší mapy pro 64 lidí a letadla.
-
-
jinými slovy pokud chcete hrát multák je to ted asi nejlepší volba, pokud single, je lepší investovat do něčeho jiného *4*
-
Jak někdo může brát číselné nebo procentuální hodnocení tak važně, to je k smíchu. Jestli to má 3 nebo 10, 89% nedej bože bdyby to mělo o procento míň XDD to by někdo nemusel přežít :D !? Každý má jiný vkus a sám by si měl udělat obrázek co od toho očekávat, jak mu to bude vyhovovat, jestli ho to bude bavit
-
-
Jasně, smotneme si brčko a budeme diskutovat o tom jestli náhodou megakorporace neubližují zvířátkům. "Každý má jiný vkus" .. ty jsi rozporuplná osoba. Nech i ostatní vyjádřit jejich vkus. Co je špatného na diskuzi o výši hodnocení? .. Pokud mě něco zaujme tak se podívám na recenzi a především reakce uživatelů! Janchorova recenze je dobrá jen mě tedy překvapila ta známka. Nevidím jediný důvod proč bych o tom nemohl pokecat a ne vnucovat někomu hípísákovinu. *16*
-
-
BF3 iz Teh BST shootah eva.
-
-
ty jsi bud to EMO nebo RET*RD ... nebo kombinace *11*
-
Linda? Trochu zmatek v pohlavní identitě. *4* Nebo nějaké skryté přání? *3*
-
-
Be advised
Be advised
Be advised
Be advised
Be advised
Be advised
Be advised
Be advised
Be advised you are about to be advised -
BF3 je podle me nejlepsi FPS hra vsech dob, kdo si to nemysli, tak herni branzi vubec nerozumi..
-
-
Tak to jsi tech FPS her za svuj zivoat asi moc nehral.BF3 je dobra hra,ale nejlepsi ani nahodou.
Uz i v samotne BF serii se najdou lepsi dily. -
kto si toto mysli neva viac ako 13 rokov ;)
grow up kid. -
-
Sahime, tebe ty legrácky budou stát jednou krk *1*
-
A tak jim to neberme. Já bych z toho byl před patnácti lety taky odvařenej :). V té době (1997) jsem byl hotovej z prvního GTA, Age of Empires, Diablo :)
-
-
Tak v okruhu jednodušších hráčů asi ano .. jinak teda nic proti. *16*
-
-
Aneb jak málo stačí ke štěstí.
-
-
přesně tak!!!!!!!!!!!!!!....
-
-
Jo, jo ... zkuste si zahrat postarsi H&D2... treba
-
-
BF3 je hra, která vzala věci, které tu už dávno byly, vytáhla pár, který tu byly předtím a pořádně je vyleštila.
-
-
myslis treba odlesky od optiky, baterek a laseru? coz je pro me novinka a vyborna vec pro hratelnost.. kde to prosim te bylo v mp pouzito?
-
-
-
čekal jsem od kampane vic (podle toho jak nam to prezentovali ve videich), takhle tu hru klidne vynechám. Multiplayer sem hral v Bad company 2 a stačilo mi. Asi me nebaví hrat si na vojáčky. Protože to pobíhaní a strileni docela postradalo hlavu a patu a nejaky hlubší smysl.
-
máte někdo Core 2 Quad 2.5Ghz (E8300 E8400) a zkoušeli ste měřit FPS?
-
-
E8300 a E8400 jsou dvoujádra.. přeju hezký den ;)
-
-
Teda čekal jsem na konci aspoň osmičku. Janchor hodnotil čistě singl ne? Ve fight clubu jste na průměrování nadávali tak aspoň doufám, že to tak je. Já vím, že je to osobní hodnocení ale ten singl je tak stupidní, že i desítka pro Rage mě příjde naprosto v pořádku v kontrastu s devítkou pro battlefield .. *16*
-
-
Videorecenze kopíruje číselný hodnocení z textový recenze. Pokud se s recenzentem nějak zásadně rozcházíme v názoru, zazní to v komentáři, ale na čísle se to neodráží.
-
-
Aha no, díky. Trošku zvláštní systém. :) *16*
-
-
-
uvažuju o koupi kvůli MP a našel jsem limitovanou ruskou edici na http://www.herniklice.cz/ za 700,- znáte tuto stránku někdo? neni to náhodou podfuk?
-
-
na aukru za 450, nahodis english a vali to uplne vklidu
-
na aukru ji maj za 500,- ale je to ruská verze bez Eng a cz.. pokud budeš chtít ENG budeš si muset pohrát s registry
-
-
ja sem takhle kupoval black ops na aukru v RU verzi a stacilo nato hodit nakej patch s eng. jakej to ma pak vliv na mp nevim ale u black ops sem s tim problem nemel. ja si pockam az to bude na aukru za 400 a jdu do toho
-
-
mě spíš zajímá jestli někdo má zkušenosti s http://www.herniklice.cz/ - tam pry dostanu mailem cd klíč a hru si stahnu přes Origin
-
-
to same mas na aukru. klice posilane mailem. myslim ze to hromadne nakupuji na G2PLAY.net
-
-
-
-