-
singleplayer je jen pro nalakani novych lidi nic vic. kampan stoji za houby to vime a myslim, ze to bylo celkem jasne i z traileru, ze to bude stejny scriptfest jak cod. no a at si je, ja to kvuli singlu nekupoval, zadne nepc nenahradi clovek zatim, a proto je pro mne v fps hlavni multak a vzdycky byl.
-
skoda ze je ta hra tak moc skriptovana a ze do konca hry vas vodi za ručičku ,chcelo by tam trosku viac volnosti a nie tak tupu AI ktora zavadza odtlaci ta z krytu kde som skrceny a podobne robi si co chce a my sme v hre len ako host ktory musi setko strielat:) niet ale nad multiplayer, kebyz nieje taky dobry tak by som hre dal 8 bodov,takto aj 9 :)
-
Bzz bzz bzzz :D
-
Po prvním větším updatu hry se těšte na mojí uživatelskou recenzi, vezmu odděleně SP, COOP i MP.
-
-
No tak to jsem zvědavý chtěl bych slyšet názor nějakého hráče který má odehrané nějaké hodiny potom si ten obrázek snad už udělám a rozhodnu se o koupi nebo ne :)
-
-
Rozhodně to za to stojí *1* V MP mám nahráno přez 10 hodin a rozhoduju se mezi 9 a 10; u SP si nejsem jistý jestli dát 5 nebo 6, ale asi dám 6 a COOP mě příjemně překvapil tak asi dostane 7. Ale to se ještě všechno může změnit.V MP je pořád ještě spousta věcí k doladění (především command rose), tak počkám na nějaký větší update a recenzi napíšu potom. V recenzi ten MP pořádně rozeberu *1*
-
-
-
Myslím, že záměr autorů rozhodně nebyl ten, že by se snažili cokoliv "obšlehnout" z CoD. Ona americká a ruská armáda nepoužívá zase tolik zbraní, aby jedna hra byla co se týče arzenálu originálnější než druhá zvlášť, když je hra zasazena do současnosti. Pokud vím, tak CoD rozhodně nemá tolik bojové techniky ani tak rozlehlá bojiště a pokud je mi známo, tak první hra tohoto ražení byl právě battlefield 1942:-)))
-
-
Tady jse spis o kopirovani stylu SP kampane a ne o pouzite zbrane,techniku atd.Jinymi slovy skript skript skirpt a tuny hloupych slepic nabihajicich hraci pod hlaven na porazku.Tohle SP v BF3 od cod okopiroval velmi dobre.
Spis me prekvapuje,ze nekdo cekal neco jineho,kdyz EA jasne naznacovalo,jake zamery s BF3 ma a to porazit cod,respektive mu ukrast jeho fanousky.Coz se nutne muselo na stylu hry podepsat. -
Ještě předtím byl Codename: Outbreak, ale ten předběhl dobu a nedostalo se mu pozornosti.
-
-
Jít proti CoD se zbraněmi CoD se nevyplácí. BF3 má na metacritic horší hodnocení, než oba díly Modern Warfare.
-
-
Tím, že naklikáte mínuska, realitu nezměníte.
-
-
Tim bych si nebyl tak jistý ! Krále Mínus nikdo neporazí ! Muahahaha !
-
-
Nějak ti to neklape.
-
-
Realitu tu nikto meniť nechce *2*
-
-
Realitu měníme už jen tím že jsme, ale dost těch stártrekovskejch pindů takhle po ránu... (:
-
-
*1*
-
-
-
-
No jo, Infinity Ward ty zbraně vyrobil, tak si je může použit. Ti DICE jsou strašní, že si je dovolili použít. *7*
-
-
To jsem neřekl. Jen se možná dalo čekat více extatické přijetí.
-
-
BF3 - 90%
BBC2 - 87%
MW2 - 86%
MW1- 92%
BO - 81%
WaW - 83%
- uživatelský neberu (je tam například hodně 0 jenom kvůli originu apod.) -
-
Je třeba brát v úvahu hodnocení Xboxu, PS3 a PC. A po sečtení má opravdu BF3 horší, než MW1 a MW2.
-
-
so what?? MW1 byla ještě dobrá hra pak to šlo z kopce.
-
-
a na konzolých je jasný že vede MW - tam je battlefield v podstatě nová značka (tam jede hlavně BC)
-
-
-
-
-
meli se na ten singl radsi vykaslat a udelat jeste obsahlejsi multak *5* *2*
-
tak u toho posledního záběru mi přeběhl mráz po zádech...
PS: kdy začne hype kolem MW3? Zatím je jakýsi klid:-)) -
-
Já si káknul do kalhot.
-
-
Zlatá RO2 *5*
-
Hc v multaku B3 je ohovne,tady neplati one shot-one kill,no nic vracim se k COD4.Po Rage zase vyhozeny prachy,ze jsem je radsi nesel prochlastat.
-
-
Njn.... dětičky mají o čem psát. Ty jsi toho určitě nastřílel hromady ostrejma a doma máš pod pelechme bazuku ...ach ta fantazie *1*
-
-
Takovy drsoni prece nespi v posteli,ale ve vlastnim tanku *3* *2*
-
-
ja myslim, ze je to dobre balancovane, zase nechci naprosty simulator kde v privni minute dostanu zasah a pak se tam budu 20 minut plazit nez mne najde enemak a dorazi, nebo vykrvacim. strasna zabava
-
vždit je to teprve v začátcích to se doladí...
-
To asi proto, že ani v reálu neplatí one shoot one kill. Vrať se zpátky ke svému ubohému CoD a přestaň tu ze sebe dělat Trolla *1*
-
-
Zalezi kam se trefis a hlavne cim. *3*
-
Skus si nekdy vystrelit z opravdovy bouchacky a pak neco mel ty bukvice.
-
-
O tom, kdo je tady bukvice bych být tebou popřemýšlel. Střílet do civilistů je diametrálně odlišné od střílení do vojáku navlečených ve vrstvách kevlaru, neprůstřelné vesty protistřepinové helmy. Pakliže střelíš vojáka do vesty tak opravdu neplatí one shoot one kill. Ovšem když se trefíš do hlavy pak ano. Stejně tak je tomu v battlefield 3...
-
-
Bazuka řeší vše...
-
-
-
-
Jinak este jedna vec,k ty destrukci.Pripada mi ,ze jsem hral asi jinou hru nez nekteri tady.Ted jsem hral TDM v ty Parizsky mape a za par minut tam byla jen hromada sutin,schvalne jsem si vzal bvp,vybral si barak a do minuty nemel 2 poschodi tak nevim co byste este chteli
-