Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten pocit když se MW3 stane černým koněm podzimní FPS sezóny...
    • FiCTive-MAN
      @text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
    • Ringwraith
      Normálně dávám mínuska jen vyloženě retardovaným trollům, což ty nejsi, ale stejně jsem ti ho tam šoupl.

Protože plkáš hovad*ny.
      1. TFW nech tam kde patří.
      2. Černý kůň je hra o které moc neslyšíš a v jejíž úspěch moc nevěříš a pak tě překvapí. Jo, MW3 u nás nemá tak silnou reklamu jak BF3, který je všem vyloženě cpaný do chřtánu, ale určitě to není černý kůň. Černý kůň podzimních FPS mě nenapadá, ale černý kůň podzimních her je třeba Lord of the Rings: War in the North.
    • Předem děkuji za mínusy.
  • Zelenej
    jakmile kliknu do rohu tak mi tam vlitne batl... kampan na nej moc prefoukli
  • Nový sprchový gel OS Danger Zone. Odvaha překoná všechny překážky.
    • wtf?
  • zajimave pocteni http://www.overclock.net/video-game-news/1155275-various-battlefield-3-outrage-germany.html
  • MP mapy se velmi rychle okoukaji, design nekterych map je priserny, takze v 50% se bojuje celou dobu na jednom miste (tunel, most). Balance zbrani neexistujici. Prvotni euforie po 20 hod. hodne rychle opadla :(
    • Jazz
      Tehran a Metro je špatnej vtip, jinak je to dobrý.
      • Mně se nejvíc líbí conquest na caspian border a na ostrově Kharg, a rush jsem si fakt zamiloval na Damavandu. Jinak na metro jsem už vážně alergickej, zvlášť conquest, kdy jeden tým zabere vrch a druhej už nemá vůbec žádnou šanci se tam dostat.
        • špatně vyvážené mapy jsou bohužel tradiční součástí battlefieldů - to bylo přinejmenším už v BF2, kde byly některé mapy prakticky nehratelné.
    • jindra.veliky
      pravda. zadnou mapu jsem si neoblibil a ty opera metro a sandavan takovy nudle do bf vubec nepatri. jeste ze vyjde back to karkland *3*
      • FiCTive-MAN
        @text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
        • Ringwraith
          Jindra je klasik.
          Abych tak řekl, "he's master of not giving a fuck".
          A jak řekl někdo jiný: "bez Jindry by to tu nebylo ono".
  • horak.ada
    bz bz bz! vyborné pane grygare! :)
    • jo, ta znělka je fakt otřesná...vůbec nechápu, proč takovou pitomost udělali. Hudba ve starých battlefieldech byla vždy velmi dobrá.
    • Souhlasím - výborná narážka na znělku B3, která je za ten rok už tak známá, že jsem se při onom "bz bz bz" z Lukášových úst popadl za břicho *15*
  • Snad to tu ještě nepadlo, ale ty hodnosti z BF3 jsou fakt strašný. Proč k sakru vymýšlí nová a nesmyslná hodnostní označení a nedají reálné hodnosti, jak to bylo v BF2???

Je mi jasný, že se tu 99 % lidí nezajímá o army a ranky apod., ale pro to 1 % je to fakt utrpení tohle vidět.

I když podotýkám, že jsou ty ranky aspoň lepší, než byly u BF BC2. Za takové ranky bych celou DICE poslal do afghánistánu aspoň na rok. *4*
    • Aby si náctiletí mohli navzájem honit, o přestávce *7*
    • Master sergeant of most important master sergeants of sergeants ?
      • Zelenej
        sergeant sergeant master sergeants the most important sergeant extreme sergeant, to the max
      • víceméně ala COD a jejich gold colonel first star či jak to tam ty blbouni měli *1*
  • Kampan - pribeh 7/10 to mackani nesmyslu bylo zbytecne ale v celku uveritelny pribeh konecne zadne epicke zakonceni.
    KOOP - 9/10 super snad jen vic koop misi.
    MP - 9/10 nekdy zbytecne zmatene.
    • Origin - 0/10 hnusny spyware
      • Ano, všichni se poserte z Origin, protože to není úplně to samé jako Steam.
      • 10/10 souhlas xD battlog mel snad origin mit bleeeee *11*
  • Trol.diskuzni
    Díval jsem se na tu videorecenzi a jakožto naprosto neznalý hráč bych se chtěl zeptat:

1) To, co jsem viděl, že má být single "player" = přesně označená místa, kam dojít, co rozstřelit + mačkání mezerníku jak u Summer/Winter olympic games z roku 92 nebo kolik, to je jako normální dnešní herní trend? o_O

2) To, co jsem viděl, že má být multiplayer = bombasticky vypadající obrovské mapy a na první pohled spousta možností, jak si hru užít, je jen grafické pozlátko, nebo je to skutečně taková zábava?

Ptám se proto, že je to snad první střílecí hra po Quake 3 Arena, která mě zaujala... Tak jestli to má smysl zahrát pro mě. Díky *4*
    • 1) Jak jinak udělat SP pro fps akční hru? Klasický koridor a důraz na příběh je podle mě správná volba pro podobné hry a pro jejich SP. MP samozřejmě musí být zcela jiný. Mimochodem, takové jsou víceméně všechny podobné hry a vlastně úplně všechny hry. V žádné hře není 100 % volnost.

2) Tady melše více věcí dohromady, které spolu nijak nesouvisí: velikost mapy, styl hraní a grafiku. Mapy jsou fakt velké a volnost pobyhu tedy značná. Herních možností a a možných herních stylů je teda více než dost. Míru zábavnosti si musí každý poměřit sám.

Quake 3 a BF3 jsou naprosto odlišné hry.
      • "1) Jak jinak udělat SP pro fps akční hru?" No nevím, třeba zábavně? *16*
      • Trol.diskuzni
        1) To mi jako chceš říct, že jediná možnost, jak udělat střílecí hru, je pomocí dvou následujících modelových postupů (smyšlených):

a) "Uvědomte si, seržante, že jste ve válce! Pokud nechcete zemřít, musíte hodit bombu na nepřítele a to uděláte tak, že budete opakovaně mačkat mezerník a poté šipku dolů!"

b) "Pro splnění mise je rozhodně nutné zničit hlavní muniční sklad - je to sice ta největší budova uprostřed ničeho, ale pro jistotu, aby nemohlo dojít k omylu, jsme Vám ji předem označili a až řekneme TEĎ, můžete stisknout enter a mise bude úspěšně dokončena!"

WTF???
        2) Velikost mapy a styl hraní spolu nesouvisí? A já myslel, že právě u FPSek na tom záleží snad úplně nejvíce ze všech herních žánrů (ale je možné, že se pletu).

Za srovnání Quaka a BF3 díky, ale tak nějak mi moje trolí inteligence ještě stačí na to, abych rozpoznal, že "určité" rozdíly mezi těmito hrami budou *5*
        • ad 1 samozřejmě že ne. Můžou te vyhodit z letadla a říct ti, že cílem mise je najít nepřátelského velitele, dát ti přibližné info. a už si ho hledej sám na rozsáhlé mapě. Toto je možné, ale nehodí se to k BF3, kde je SP jen doplňkem a nic více a hlavní je MP. Koridor je rozhodně dobrá volba. SP typu army 2 by pro BF3 byl zbytečný a přehnaný. Dalším dobrý řešením SP pro BF3 byly prostě MP mapy s boty, ale víme, jak špatně to dopadlo u BF2.

ad 2 žádné jen grafické pozlátko neexistuje. Buď má hra dobrou grafiku, nebo nemá. Hra má velké mapy atd. Co k tomu dodat? Co sakra čekáš? Prostě máš mapu, máš vozidla, máš tým a hraješ. Nic více bych nehledal. Co taky dodávat? Mě vůbec nenapadá, co bych do podobných her přidával. Hru stejně nakonec tvoří hráči, kteří jí často dokáží naprosto odrovnat a udělat hru nehratelnou.

Závěr: Přijde mi stupidní, porovnávat SP BF3 a nějaké prastaré sportovní hry. Ano, obojí jsou hry a ano, obojí díky tomu podléhá určitým zákonitostem. To je snad jasné. Všechny hry jsou si prostě logicky v něčem podobném právě proto, že jsou to videohry... *7*
    • jesusek
      Má to smysl kvůli multiplayeru. Single je spíš jen takový interaktivní film. *4*
  • Battlelog je totálně k ničemu!!! Od rána jsem si nezahrál jedinou mapu. U connectingu mi to zamrzne, takže si prostě nezahraju a 1200kč v p.....!!! Opravdu je to pro mě sklamání. *9*
    • OMG a co si čekal? já tu tvrdím už dlouho, že není vhodné kupovat MP hry ihned a že je daleko lepší si prostě chvilku počkat, až se doladí všechny chybky a pak kupovat. Člověk se pak vyhne zbytečnému sklamání a k tomu většinou dostane hru za nižší cenu.
    • Kdyby tam necpali Origin, tak si to koupim, ale spyware podporovat nebudu.
    • Všechny multi hry mi jedou v pohodě, jenom BF3 je na tom o dost hůř, zbytečné loadování se přes nějaký prohlížeč mi příjde hodně tragické, zlatej Steam :)
    • Prosimtě, zajdi na fora a zkus si něco přečíst. Já hraju v pohodě.
      • Myslíš jako, že nečtu? Přečetl jsem si už dost, vyzkoušel jsem všechny návody. Prostě je to v p..... nebudu to hrát dokud to neopraví.
      • Mam rad logiku typu me to funguje = chyba je u tebe *12* Dycky to ctu jako jsem totalni dmnt a melu sr.ance
        • chyba ale nejspis bude u nej .. kdyz sta tisice lidi hraje v pohode (vcetne me) .. stejne jako jsem nadaval na produkty Codemasters dokud jsem nezjistitl, ze nemuzu mit zapnute sw k bezdratove klavesnici zaroven se sw k mysce .. nebo, kdyz mi padalo BF3 tak to bylo OSDeckem od MSI Afterburneru .. a pod .. tj projit si fora je dobra rada, na zaklade zkusenosti a problemu ostatnich postupne eliminovat jednotlive moznosti, ktere mu ten problem muzou spusobovat ..
          • dilinja
            "...dokud jsem nezjistitl, ze nemuzu mit zapnute sw k bezdratove klavesnici zaroven se sw k mysce .. nebo, kdyz mi padalo BF3 tak to bylo OSDeckem od MSI Afterburneru .. a pod" *1* *1* *1* viva console
          • Muze to byt klidne bloknuty port nebo naky error u providera, u O2 se mi stalo asi 1000x ze vsem jelo youtube jenom me ty videa proste nesly, a druhej den to slo v pohode. Zvlast kdyz se to stane pres noc aniz by nekdo delal neco s kompem. Ja spis narazim na to "vsechno vim, vsechno znam". A ze je jednodussi rict "jsi kkt" nez poradit nebo radsi nepsat vubec.
            • Vždyť mu poradil aby zašel na fóra to jen ty z toho děláš něco víc.
          • Jediné co mi nejde je, že při načítání přes Battlelog mi to zamrzne na Connect a dál už to nepokračuje :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit