Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • REKACIA na Radioaktivni_surikata@tiscali.cz *7*
  • no neviem ale tank ma nieco s mierenim neviem ci je to zamer autorov ale vacsinou to lieta uplne inde akoby malo, v bf3 bola tank relativne dobre vybalancovany..ak sa pozriete na starsie diely tak tam technika vladla bojisku.....
  • Tech par zmen ktery udelali se mi docela libi a grafiku hlavne co se particle efektu tyce zase o stupinek vylepsili ale jinak se porad nemuzu zbavit pocitu ze hraju BF3 1.5...
  • quad core 2.3gh. 560 ti 4gb ram,aby se,mi to trhalo a
    skoro nejelo na,low detail se mi zdá být nějaký divný.
    Orig.koupím,ale až za půl roku ro by mohlo být optimalizací
  • Beta má jen 5,5 GB, tak se můžeš samozřejmě přesvědčit sám..
  • Jack1947
    Taky doufam, takze by beta pro mne byla spise slideshow jo ? *7*
  • mno, jelikož máš o 2 generace starší model, Betu bych ani nezkoušel. Doufejme, že se drivery pro plnou verzi podaří vyladit.
  • Jack1947
    Phenom II X4 960T 3,00ghz 8gb ram a stara a stale dobra 8800GT... jde mi hlavne o to abych si tedy vubec, trosku zastrilel *15* . Pokud mozno ve 1920x1080 taky no. *3*
  • PhenomII x4 BE 3700Mhz , 4 GB ram, SSD, GTX 460@820Mhz 1GB, aktuální GeForce Beta Drivery: 25 - 45FPS na 64lidí CQ. 1920x1080 (vše na LOW, FOV 100). BF3 mi lítal 45+ na Medium.
  • zdeeneek
    Vcera byl na hrej.cz cca hodinovej lets play z bety ...
  • takzko povedat pri singli...beta je momentalne v stave ze aj ludia s titanom maju 5fps:D kazdemu to ide inac ja mam napr 10-60fps uplne random ci uz ultra alebo low je to jedno
  • Jack1947
    Takze v kostce pokud mi BF3 singl jel, snad na high (tehdy to bylo ale divne posekavane na me karte) pojede mi BF4 take? (8800GT) cis tim budou potize. *7*
  • Za seba mozem povedat, ze BF4 Beta start bol u mna ovela bezproblemovejsi, ako start BF3 Beta (mozno uz aj v DICE vedeli co maju cakat a najvacsich chyb z minula sa ako-tak vyvarovali). Hrat som zacal sice az o siedmej vecer, tak je mozne, ze tie chyby co boli popisovane na forach (stabilita, priserne nizke FPS a pod.) uz od rana opravili. Mne to od siedmej do desiatej vecera nespadlo ani raz, nemal som ziaden problem s loadingom. Jedine co mi trochu blblo, bol in-game interface po kille, ked mi nenacitavalo spawn screen (bolo treba escapnut do menu a znovu spat do hry). Co sa tyka mizerneho FPS, nemam prave najzavratnejsiu zostavu (aj ked stale lepsi priemer) a BF4 Beta mi bezala pomalsie ako BF3 Beta (ale zase bezala bez padania). Na Core i5 750@2.66GHz (netakt.)/8GB RAM/GTX660 Ti 2GB/Win 8 Pro 64bit, nastavenia Ultra bez AA (ani FXAA, ani MSAA):
    - pri CQ64 to vzdy bezalo do padu mrakodrapu okolo 45-57 fps, po pade mrakodrapu 35-45 fps (ale castejsie framedropy po 20 fps - podla mna zle optimalizovane particle efekty ako hmla, prach a pod.)
    - pri DOM som mal stabilne 50+ fps bez framedropov
    Mozno pomohli tie Beta drivery od nVidie (neviem, hral som to rovno s nimi, neviem ake vysledky by som mal s poslednymi WHQL).
    Co sa tyka hry samotnej, ako tu uz pisal Radioaktivni_surikata, hra s tankami bez spamovania je ovela lepsia, spravanie sa zbrani takmer vyborne, zvuky takisto super - bez chyb v poziciovani, konecne odpratali ten hnusny modry farebny nadych ako ma BF3. Takze BF4 urcite objednavam.
  • Jack1947
    Stejne mne nejvice zajima to davani hlavicek pomoci hlavy *15* .
  • a pritom stacilo snipovani udelat tezsi, omezit otaceni a pohyb v leze, zvysit dobu ustaleni zamerovace ve stoji a pokleku .. jinak ten .50 berret je dobrej joke
  • Tak zase tak jednoduchy clovek nejsem, ale mas pravdu hned pote jsem si zapnul bf3 a pozdeji cod mw2 :D A sel spat :D
  • Vskutku cenne informace jsi nam poskytl.
  • To tezko, kdyz to delaji ti stejni lidi.
  • Nene zalehnout a pořádný k/d a body a hlavně body... Chuj s teamplay..

Kolega asi patří k těm, kvůli kterým jsem občas musel psát do filtu nosniper... *5*
  • Protoze ti nedavaly fps a tak ses vratil k codu :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit