Přejít na výpis diskuzí
Battlefield Hardline připomíná, že od vydání geniálního SWAT 4 uplynulo už deset let
6.4.2015 | Ladislav Loukota
80 příspěvků
-
to proboha vubec nesrovnavejte, ze je hanba nefackuje
-
Po lanku s přáteli je to hodně parádní hra na několik večerů.
-
No tvl... !!!! Ted se mi zkroutili z toho i palce na nohou porovnávat Hardline a swat .... *16*
-
Na SWAT 4 lidi vzpomínají 10 let na Hardline budou lidi stěží vzpomínat 10 měsíců
-
-
optimista :D
-
-
...10 letý úpadek taktických akcí, to je velice smutné... *9*
-
Swat 3 som mal radšej ale i štvorka bola to dobrá hra i keď v mnohom to bol oproti trojke úpadok a vtedy by ma určite nenapadlo, že o 10 rokov sa na ňu bude spomínať ako na geniálnu hru. Keby som ale vtedy vedel, že tento žáner v priebehu dekády vykape, možno by som si ju vážil viac :)
-
zrovna předevčírem jsme s kamrádem dávali kooperačku s mojí gold edicí kterou jsem si kupoval za svoje kapesný a pořád je to moje nejoblíbenější střílečka...je to prostě legenda a že není ani po tolika letech pokračování mě sere víc než muslimové
-
-
No střílečkou bych to úplně nenazýval.
-
-
jdi si zahrát neco konzolovýho, buzi...
-
-
-
Hustá atmosféra této hry by se dala krájet nožem. Jedna z nejlepších her, kterou jsem kdy hrál. Vypadá to, že brzy opráším.
-
Koupi edice SWAT4 GOLD se hrou a datatiskem dodnes považuji za jednu ze svých nejlepších investic do hry. Jak vyplývá z článku, ta hra v podstatě nikdy nezestárne, když nevychází nic podobného. Vždycky jednou za 2-3 roky dostanu ohromnou chuť si to zase zahrát. Naposled jsem to hrál na Vánoce 2013, hrozně jsem se zasekl v tom hotelu, kde je potřeba ničit bomby na časový limit.
-
10 let! Taky hezka ukazka, jak ta multiplatformni doba s prominutim zabiji herni scenu, takovejhle klenot dneska vydat jako AAA temer nehrozi, vsechno musi bejt orientovany na masy, vsechno hezky snadne, vhodne pro konzoly, hezky vest za rucicku, nedejboze aby hrac musel myslet nebo bejt kreativni... Vyjimky se jeste sem-tam najdou, ale umira to *9*
-
-
Taky jsou rozpočty dnešních her někde jinde, než před deseti lety a dělat AAA titul pro (početně *1* ) omezenou skupinu lidí je jednoduše riziko, kde je větší šance, že se hra nezaplatí. Navíc, ne každý prostě chce hrát hardcore tituly...
-