Přejít na výpis diskuzí
Battlefield Hardline připomíná, že od vydání geniálního SWAT 4 uplynulo už deset let
6.4.2015 | Ladislav Loukota
80 příspěvků
-
Jó SWAT 4 *14* . Měl jsem jako kluk mizerný compl na kterým jsem toho moc nerozjel. A tak jsem každou chvíli byl u kámoše a pařil u něho CoD 2 a GTA 4 a SWAT 4. SWAT 4 byl jediný, který se mi podařilo zprovoznit *15* Hrál jsem ho tak často, že mně nakonec dokázal uspokojit, jen nemocniční mapa se dvaceti civilisty ( navlečenými v maskáčích) a dvaceti ozbrojenci s ákáčkem ( v nemocničním mundúru), zatím co já jsem se je snažil všechny zatknout taserem, pepřákem a tuctem ochromujících granátů *5* Jo. To byli časy.
Ps: Prosím, udělejte retro lets play -
to je urazka pro SWAT4 davat jeji jmeno do jednoho radku s Hardline
-
Swat 3 demo sem kdysi hral tak pul roku porad dokola, dodnes to znam nazpamet :D
Swat 4 mam nainstalovane i ted.
Nejlepsi moderni hra v zanru jsou Door Kickers ... smutne. -
Až som dostal chuť to zase nainštalovať a zahrať *14*
-
Tak bodejť by to v ArmA bylo. Hra se jako taková na tohle moc nesoustřeďuje, a říkám z vlastních zkušeností, že v multiplayer sféře jsem byl jakožto jediný Zeus, ochotný promyslet a následně vytvořit něco alá SWAT 4, nakopán do zadnice.
Vypadá to, že taktické policejní střílečky zemřely spíš proto, že lidé mají větší zájem o kombinované bojiště, než napětí takovýchto malých a rychlých akcí. -
-
serziku taky v urme delat swat... lezes do baraku a ejhle propadnes se... to nejde... jako parkrat to bylo dobry... treba na duale jsme se vyblbli ze ;)
-
-
Ve trojce? O něco lepší. Ve dvojce vskutku takřka nemožné. Několikrát se to povedlo. V dobách kdy tys farmu neměl ani nainstalovanou...
-
-
ale mel :D
-
-
-