Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm, jestli to půjde hrát rozumně na 1920x1080 abych se moh válet na gauči a hrát na televizi tak za to vysolim i 999,- *1* jsem poslední dobou línej si sednout k PC a hrát. Asi jarní únava a zrovna jsem přemejšlel že bych zkusil Fallouta nebo BG jestli to bude hratelný ale tak počkám s BG na remake a zkusim toho fallouta.
    • BG2 na gamepadu? to si nejak neumim predstavit :D
      • Ale né na gamepadu *8* klávesnice myš *14* jen známým dávám dokupy počítače a nebo stavím nový takže jsem ze zbylých součástek postavil starší ale tichej comp pod televizi kterej je převážně na net a na filmy ale tak starší hry by mohl utáhnout taky *1*
      • EuroSamurai
        Tak souboje tam šli zapauzovat takže v tom bych neviděl problém.
  • Odulin
    *omyl
  • reedici BG1 kupuju za každou cenu!!! A vyhlídka na remake Planescape Torment...? Bože díky!!!
  • uz se nemuzu dockat jak zas budu pul hodiny vybirat povolani xD vetsinou jsem hral za hranicare nebo zlodeje a jednou sem to dohral za valecnika nicmene pri vytvareni postavy mam vzdy velmi silne dylema za koho hrat x) navic mam pro urcite spolecniky slabost takze jsem hru vetsinou hral ze stejnima postavama :P takovej Minsc a Jaheira meli misto vzdy jasne taky to byla jedna z mala her kde se mi libil boj z drakama teda ted uz vim jak na to ale kdyz jsem hru hral po prve tak jsem u cerveneho draka stravil bezmala hodinu mozna vic nez jsem ho zabil
  • Já bych jenom upřesnil, nechápu to tlachání o 2D, ano BG serie je 2D, ale modely charů/mobů byly vymodelovány a rozanimovány ve 3D a nasnímány do 2D, takže to budilo dojem že hra je vlastně 3D, to samé mnoho částí prostředí - tzv. "3D models converted into sprites". V dnešní době již nevidím problém v tom udělat 3D remake na takové úrovni aby to jako z oka vypadlo BG a zároveň to bylo detailnější a plně 3D s featurama jako rotace kamery dle potřeby (což mi potom co jsem hrál WoW a jednou ročně vždy zahrál BG1 "srdcovku", hrozně chybělo)! Dnes je 3D grafika na takové úrovni, že dle mého názoru kvalitně graficky zpracované 3D isometrické RPG nezastará narozdíl od NwN, což byl oproti BG hnus po všech stránkách, krom tedy skvělého datadisku Hordes of the Underdark (co se příběhu a atmosféry týče)...
    • rotace kamery je zlo! *3*
      • to tedy nesouhlasím...
        • Uveď minimálně jeden-dva solidní příklady, kdy možnost rotovat kamerou má nějaký větší efekt na kvalitu gameplaye. Já bych spíš řekl, že je to obráceně. Pokud je hra uzpůsobená na pevnou kameru, tak je přehlednější, jednodušeji ovladatelná, protože odpadne neustálé praní se s pohledem, když nevidíš postavu nebo jednoduše to, co chceš vidět. Můj názor je takový, že free kamera je prostě lenost vývojářů udělat herní prostředí tak, aby pěkně sedlo do pohledu kamery a nic nepřekáželo.
  • jakubtomsa
    Myslím, že žádný průšvih z toho nebude a naopak to může i spoustu mladších plejerů a plejerek přilákat ke klasickýmu RPG, nad kterým jinak ohrnují nos, protože je "starý a vošklivý". Držím palce!
  • To bude zase povzdvižení, až plesknou na sklo první obrázky ze hry.
  • to mi po dlouhý době udělal článek opravdu radost :) těšim se moc! Ted fárám BG1 TUTU(engine z BG2 převedenej do BG1) a je to prostě pořád uchvatný. Oblivion,Skyrim....jsou to super RPG,namakaná grafika,v uvozovkách spousta možností-ale ty hry nemaj duši :( prostě už ted vim,že Skyrim si asi už nikdy nenainstaluju. Přitom sem se u něj měsíc bavil. Ale BG.....to sem hral v 98,když mi bylo 11 let-kvičel sem blahem....pak ještě párkrát s BGII+TOB a ted hraju BG1 TUTU v roce 2012-a zase kvičim blahem. A vypadá to, že to v létě budu hrát znova :) ta hra totiž má duši,pohltí tě a nepustí. Do 03:00h sem dneska čistil Cloakwood a přilehlej Mines v Chapter IV a do postele sem prostě nemohl ještě jít-ještě sem nezachránil horníky :-DDD .......U novejch her tenhle pocit člověk moc nemá :( hry nabízej nádhernou vizualizaci,ale na tom "pokrok" často zastaví. MINSC AND BOO!!!!! KICKING THE GODNESS!!!!!
  • pořádný remake Might&Magic VI :)
    • Na diskuzi jsem kliknul jenom proto, abych tady napsal přesně tohle :) Předělat ten triumvirát pecek ze stejného enginu M&M VI, VII a VIII by pro mě znamenal trojnásobné Vánoce :)
      • Jo to bych si taky přál, a k tomu bych chtěl vidět, jak by u toho dnešní děcka brečely, že je to dlouhé a těžké. *1*
  • Hmm, bg mam jak na originalnich 5 cd tak i na dvd od score, obavam se ze znovu za to platit nechci, prijdte s necim originalnim. Imho je hloupost podle zajmu o remake stare hry kterou ma "kazdy" usuzovat na zajem o nove hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit