Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uveď minimálně jeden-dva solidní příklady, kdy možnost rotovat kamerou má nějaký větší efekt na kvalitu gameplaye. Já bych spíš řekl, že je to obráceně. Pokud je hra uzpůsobená na pevnou kameru, tak je přehlednější, jednodušeji ovladatelná, protože odpadne neustálé praní se s pohledem, když nevidíš postavu nebo jednoduše to, co chceš vidět. Můj názor je takový, že free kamera je prostě lenost vývojářů udělat herní prostředí tak, aby pěkně sedlo do pohledu kamery a nic nepřekáželo.
  • Asharak
    Taky to jméno dodnes používám *15*
  • Ale né na gamepadu *8* klávesnice myš *14* jen známým dávám dokupy počítače a nebo stavím nový takže jsem ze zbylých součástek postavil starší ale tichej comp pod televizi kterej je převážně na net a na filmy ale tak starší hry by mohl utáhnout taky *1*
  • EuroSamurai
    Tak souboje tam šli zapauzovat takže v tom bych neviděl problém.
  • BG2 na gamepadu? to si nejak neumim predstavit :D
  • Hmm, jestli to půjde hrát rozumně na 1920x1080 abych se moh válet na gauči a hrát na televizi tak za to vysolim i 999,- *1* jsem poslední dobou línej si sednout k PC a hrát. Asi jarní únava a zrovna jsem přemejšlel že bych zkusil Fallouta nebo BG jestli to bude hratelný ale tak počkám s BG na remake a zkusim toho fallouta.
  • Odulin
    Souhlas.
  • Odulin
    *omyl
  • Malkavian
    Nová grafika tomu nijak neublíží, komu vadí může si stále zahrát starou verzi.
  • Pathfinding, AI, třeba u planescapu interface, deník, trochu doladit souboje atd. Jinak s tím lagováním a blbým frameratem, to samý se mi dělo v planescapu a existuje na to fix. Musíš si stáhnout directx SDK a v control panelu, záložce direct draw vypnout hardwarovou akceleraci. Hra pak bude plynulá, ale kurzor zanechává stopy v interfacový vrstvě obrazu. Na to existuje další fix: http://www.shsforums.net/topic/48732-ddraw-fix-for-slowdownsstuttering/
  • Uvidime jak tenhle remake dopadne. Pokud dobre, tak mozna budou dalsi predelavky a to by bylo fajn. Treba ten PS:Torment v lepsi grafice a s lepsi prezentaci deje (aspon nejake obrazky),bych fakt uvital.
  • reedici BG1 kupuju za každou cenu!!! A vyhlídka na remake Planescape Torment...? Bože díky!!!
  • uz se nemuzu dockat jak zas budu pul hodiny vybirat povolani xD vetsinou jsem hral za hranicare nebo zlodeje a jednou sem to dohral za valecnika nicmene pri vytvareni postavy mam vzdy velmi silne dylema za koho hrat x) navic mam pro urcite spolecniky slabost takze jsem hru vetsinou hral ze stejnima postavama :P takovej Minsc a Jaheira meli misto vzdy jasne taky to byla jedna z mala her kde se mi libil boj z drakama teda ted uz vim jak na to ale kdyz jsem hru hral po prve tak jsem u cerveneho draka stravil bezmala hodinu mozna vic nez jsem ho zabil
  • to tedy nesouhlasím...
  • rotace kamery je zlo! *3*
  • Já bych jenom upřesnil, nechápu to tlachání o 2D, ano BG serie je 2D, ale modely charů/mobů byly vymodelovány a rozanimovány ve 3D a nasnímány do 2D, takže to budilo dojem že hra je vlastně 3D, to samé mnoho částí prostředí - tzv. "3D models converted into sprites". V dnešní době již nevidím problém v tom udělat 3D remake na takové úrovni aby to jako z oka vypadlo BG a zároveň to bylo detailnější a plně 3D s featurama jako rotace kamery dle potřeby (což mi potom co jsem hrál WoW a jednou ročně vždy zahrál BG1 "srdcovku", hrozně chybělo)! Dnes je 3D grafika na takové úrovni, že dle mého názoru kvalitně graficky zpracované 3D isometrické RPG nezastará narozdíl od NwN, což byl oproti BG hnus po všech stránkách, krom tedy skvělého datadisku Hordes of the Underdark (co se příběhu a atmosféry týče)...
  • Tak to ja si s radosti prevedu :).POchybuju ze by to melo tezsi hratelnost :).
  • EuroSamurai
    Já s radostí zaplatim pokud tim přispěju ma tvorbu nový 2d rpg hry ze starý školy.
    Navíc originálka BG která nepotřebuje polofunkční widescreen patch, ruzný patche a mody navíc s vylepšenou grafikou? SEM S TIM!
  • jakubtomsa
    Myslím, že žádný průšvih z toho nebude a naopak to může i spoustu mladších plejerů a plejerek přilákat ke klasickýmu RPG, nad kterým jinak ohrnují nos, protože je "starý a vošklivý". Držím palce!
  • To bude zase povzdvižení, až plesknou na sklo první obrázky ze hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit