Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmmm, musim s hanbou priznat ze mi kdysi Baldurs Gate utekly, a tak tohle beru jako vybornou zpravu. Jenom se bojim, ze valna vetsina lidi co by to zajimalo uz ma obe hry nekolikrat dohrane a koupene i ruzne gold edice se vsim vsudy. Pokud chteji opravdu vedet, jak by se na rpg stareho typu tvarili hraci, meli by zkusit kickstarter.
  • Original je original.

Ale pokud jenom zvetsi rozliseni a zlepsi plynulost hry, pri zachovani vseho ostatniho, tak to beru vsema deseti.
  • no je to super správa ale pre mna to moc neznamená ked mám všetky hry od black isle studios originály, platiť zase za to isté s trochou zmeny sa asi moc hráčom neoplatí, uvidíme záleží aké to bude až to bude
  • Třikrát hurá. Se současným stavem herního světa jsem spokojen.
  • Add: "Velmi malo ludi" bola narazka hlavne na producentov DA:O (teda jedinemu RPG ktore sa este snazilo priblizit hratelnosti BG), nie na hracsku scenu *4*
  • Bohuzial sa obavam ze malo ludi si je vedomych toho, ze BG bol fantasticky hlavne koli prepracovanemu taktickemu bojovemu systemu a velmi kvalitnemu pribehu. Hernycm scenaristom v dnesnej dobre verim velmi malo (respektive finalnej, orezanej verzii ktoru odsuhlasia kravataci - viz mafia 2), a bojovy system? Skoda si drat prsty... Remake BG beriem vsetkymi desiatimi, ale novu hru? No uvidime...
  • Rozhodně též doufám, že se to rozjede ve velkém, a výrobci zjistí, že to chce zpět kvalitní hry. Není všechno jen o grafice, ale i kvalitě her. Někdy je lepší záměrně použít 2D než se za každou cenu snažit to přepracovat do 3D.

Jak již bylo i několikrát řečeno, je lepší mít nějaké hranice a v rámci nich vytvořit krásný svět než nemít hranice a vytvořit všechno jen z části.
  • rami.cz
    Mno, ja si odmala preju, aby nekdo udelal klasickou 2D arkadovku TMNT HD :)
  • BG a iné staré legendy v pôvodnom stave.
  • MrSanta
    Když to nedokopou, tak se to určitě bude prodávat skvěle. Sice mám Baldur's Gate komplet už 3x, ale tohle koupím taky. A dozajista nebudu sám.
    Klidně můžou začít pracovat na další hře už teď *1*. Své fanoušky si určitě najdou. A že se dobře prodá i "levná" hra ukazují krásně King's Bounty hry.
  • Malkavian
    Jasná koupě, co může být lepší než BG a jiné staré pecky v lepším grafickém kabátě. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit