Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co Call of duty Black Ops ? To vám nic neříká ? *10*
    • Vy jste ale banda já neřeknu nic špatnýho hned dáte 7- a posrali byste se s tho fakt to mně poserte! A nechci slyšet vaše pitomé komentáře ke všemu!
      • Těch 7- si ale zasloužíš CoD je podřadná a odfláklá hra bez jakéhokoli vylepšení proto si nezašlouží aby byla na tomto seznamu. A vylepši trochu svuj slovník působíš pak jako typický hráč této hry to znamená 15ti letý fakan pro kterého je tato hra vrchol.
    • Říká ale nic hezkého.
    • Tady se ukazujou pouze kvalitní hry *3*
  • Cože? ME 2 před Starcraftem (PC kategorie)? To je snad vtip. RDR vem čert asi si to zaslouží, neměl jsem šanci zahrát, ale dát sci-fi střílečku, co jsme všichni hráli jen kvůli jedničce a snad i trojce, před legendu... To už fakt chce koule :) Nicméně sto lidí sto chutí.

1) StarCraft II
    2) Amnesia: Dark Descent
    3) Football Manager 2011
    • Ale ono se to asi nehodnoti podle toho, ze předchozí dil je legenda, víš.
      • Starcraft II je legenda už teď, a i kdybych to myslel tak jak jsi napsal, tak potom nechápu, co v žebříčku dělá Mass Effect 2 :)
  • U mě Mass effect 2 ale nechápu co tam dělá Fallout není to zase tak super hra
  • Hra roku je samozrejme Fallout New Vegas. Mate to pomotane ;D
  • Nesúhlasím na celej čiare. RDR nemá kvality na to aby bola hrou roku. Z vyššie uvedených hier si viem predstaviť 4 lepších "kandidátov" na hru roku ....
    • Proč ne a co ti na nich přišlo o tolik lepší?
  • Poprvadě doufám že aspoň L.A Noir vyjde na PC ....
    • Kup si konzoli a nemusíš doufat ;-) *10* a doufám že nyvýjde *2*
  • Jn , ale i tak tomu prostě nevěřím , ale za čas uvidíme. :)
  • Dave moje predstava (mozna mylna) je, ze sefredaktor jednoho z nejnavstevovanejsich hernich webu v CZ ma asi lepsi informace nez kdokoliv z nas. Uvidime, pokud na PC nebude, tak to rozhodne preziju :-)
    • A od koho by je asi měl?
    • Jn , ale i tak tomu prostě nevěřím , ale za čas uvíme. :)
  • Tak teď jste mě vážně rozesmáli, protože hrou roku je samozřejmě Mass effect 2 *3*
    • Ty jsi nás taky rozesmál holt každý má něco.
    • Podle tvého laického názoru?
      • Amylee.Anderson
        Jaký je rozdíl názoru "laika" který tu hru hrál a "laika" který tu hru hrál, ale má tu "čest" psát do games.cz, prosimtě?
        • Tam žádný, ale existují profesionální novináři, kteří svoje názory nestaví na momentální náladě a nějakých nesmyslech. Naneštěstí nikdo takový nepíše u nás. I v zahraničí nejsou všichni kvalitní, ale aspoň se to tam dá najít.
          • Amylee.Anderson
            Jo, jasný. Záchrana světa je docela debilní americkej způsob příběhu, ale Mass effect tak nepůsobí. Je to prostě výborně podané. I kdyby hra o tom, že musíš zabít krále bramborových lídí byla podána stylem, jako Mass effect, tak je dobrá.
            • Ale jo, no, většina her má příběh ještě horší. Těžko se to dá srovnávat. Každopádně TPS stříleček je plno, ale věcí jako RDR ne.
          • Rowe
            proboha, zahraj si ty hry a potom suď!
          • Amylee.Anderson
            A jak si vydedukoval, že když je pro něj nejlepší hra ME2, že ej to jenom nějaké momentální rozpoležení? Já tohle stejné momentální rozpoložení mám už doby, co sjem hrála jak jedničku, tak i dvojku.
            • Sem se ptal. Ale podle kvalit obou her se dá jednoznačně říct, že si to zaslouží RDR, i když to není úplně fér, protože obě hry jsou dost odlišné. Příběh je také asi zajímavější v RDR, protože záchrana světa může příjít zajímavá tak dětem... nebo holkám. Jinak je ME2 taky špička, když se podíváš na konkurenci ostatních.
  • Rozhodně bych zvolil jako hru roku Mass Effect 2 :) Možná že jsem jen velkej fanda Bioware, ale já na tý hře nenašel jedinou chybyčku :) A to i když jsem RPG pozitivní na 100 % tak mi přesně sednul akčnější styl hry :)
    • Leonidasss
      M¨ně se třeba v Mass Effect 2 moc nelíbil ten příběh, 90% z něho bylo v podstatě jen verbování posádky. Těch zbylých 10% se dá rozdělit pro úvod a závěr.
      • Amylee.Anderson
        Ty si očividně nehrál jedničku. Protože ačkoliv to prakticky bylo jenom o verbování posádky, je to jenom část z jednoho velkého, epického příběhu.
        • Leonidasss
          Jedničku jsem hrál, tam byl ten příběh mnohem lepší. Ve dvojce mi však připadalo, že vývojářům nějak došly nápady na nějaký příběh a to nejlepší si chtěli nechat až na závěrečný díl, proto asi v ME2 zvolili tu nejjednodušší možnost, jakou mohli.
        • Bys někdy měl vzít do ruky kvalitní knížku, ty epický příběhu. *7*
          • Amylee.Anderson
            Muj vzor nejsou dnešní děti, abych nevěděla, co je to kniha ;) To hra nemůže mít kvalitní příběh, či co?
          • měl-a.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit