-
ať žijou konzole, PC se může jít bodnout !!!!
-
Jenže ty slogany jsou blbosti, protože je to přesně naopak. U konzolí jde o HW, protože se na něj lépe dělá. Když budou na PC vycházet kvalitní věci, určitě si je dost lidí koupí. Nebo myslíš, že BO mělo problémy na PC?
-
Ty tak víš něco o ekonomii sony a MS :-D...A MS má ty peníze co prodělal u xboxu už dávno v kapse. A myslím že sony kvůli dost menšímu pirátění taky pár korun má :).
-
V souvislosti s prvotním uvedením her pouze na konzole, za absence PC verze, mě napadá variace na známý slogan "Kopírování zabíjí hudbu" - neboli "Kopírování zabíjí hry". PC je samozřejmě králem pirátství, čímž se tato platforma stala pro vývojáře nerentabilní a marginální. Výjimkou jsou hry, u kterých lze zajistit unikátnost každé kopie - a sice ověřovaním skrze internet, bez kterého by si spousta lidí to WOW-ko nebo StarCraft prostě nezahrálo a neužilo. A pak jsou tu výjimky typu Minecraft - hl. díky své platformové exkluzivitě a dobrému obchodnímu modelu.
-
Ono když jedeš driftem zatáčkou a potřebuješ někoho v autě před tebou trefit, tak to moc na klávesnici nejde stihnout. A co třeba vrtulníky? Tam je to bez analogovýho ovládání úplně nemožný. Možná tak v singlu proti policii, která se nehýbe, ale ne v MP.
-
Ale když nikdo ty konzole má rád tak ať každýmu se líbí něco jiného.
-
V multiplayeru nemaji lidi problem zmacknout tlacitko na klavesnici. Pokud jsi spis myslel mys, tak te to mozna prekvapi, ale mys je presnejsi nez packa u gamepadu.
-
Konzole mně přídou jako zbytečnost možná dobrí na hry ale na hraní to není nic moc extra když se mi dostal ovladač pod ruce u známých vůbec jsem si nezahrál. *3* Ať žije svaté PC.
-
Mně se zdá že pro některý lidi to slouží jako volná diskuze. *1*
-
Nechápu jedince co se rozčilují nad tím že jejich oblíbená hra není hrou roku. On ten titul snad něco znamená? Klesne u vás kvalita herního zážitku?
S hrou roku na PC se s redakcí ztotožnuju, ale na druhou stranu bych zase udělal hráčskou anketu - hru roku.... -
Tak se asi moc nevyznáš v ekonomii. Sony prodělala plno peněz a jen blázen by investoval další projekt. MS prodělalo na prvním Xboxu tolik, že to teď má šanci dostat zpátky, když vydrží. Nebo snad budeš příští konzole financovat ty?
-
Jen si to nenalhávej. Já jako konzolista si dokážu přiznat že už jsou konzole kus železe a vidím realně roky 2012-2014 jako roky, kdy výjde nová generace konzolí.
-
ovládání je u konverzí z konzolí občas pěkně na prd, u GTA4 bylo ale ok, problém bude v něčem úplně jiným..
-
chceš bonbón?
-
No hlavně že ty jsi lepší. A neprožívej to tak chudáčku.
-
Těch 7- si ale zasloužíš CoD je podřadná a odfláklá hra bez jakéhokoli vylepšení proto si nezašlouží aby byla na tomto seznamu. A vylepši trochu svuj slovník působíš pak jako typický hráč této hry to znamená 15ti letý fakan pro kterého je tato hra vrchol.
-
Co říkám hned dáte 1- jste ubohý ubožáci!
-
Vy jste ale banda já neřeknu nic špatnýho hned dáte 7- a posrali byste se s tho fakt to mně poserte! A nechci slyšet vaše pitomé komentáře ke všemu!
-
best hra na PC mass effect 2
fallout new vegas je v poho, ale pripada mi to vic jak datadisk, nez jako plnohodnotna hra -
Moje chyba omlouvam se uz jsem to opravil.Zrovna jsem hral a nezkotroloval jsem si to po sobe :)