Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Starcraft II je legenda už teď, a i kdybych to myslel tak jak jsi napsal, tak potom nechápu, co v žebříčku dělá Mass Effect 2 :)
  • "...pedantský důraz na ty nejmenší detaily, který posedl vývojáře z Obsidianu, nechává New Vegas zářit daleko za hranice své RPG kategorie." Nechápu, jak tahle věta může být vyřknuta o hře, pro kterou je již druhým plnohodnotným dílem nepřekonatelný problém animovat hrdinův běh do uhlopříček. Absolutní patolízalství grafického enginu mě odradilo už od Fallout 3, nemluvě o hře, která vychází o tolik později. Tudíž vaše zasazení této hry na žebříčcích takto vysoko je pro mne k nepochopení.
  • Jo to by byla paráda *4*
  • a kde není problém strávit i 60+ hodin :)
  • "A kdo dneska hraje na PC?" - Steam stabilně rok co rok přidává 25% k počtu aktivních uživatelů (aktivita posledních 30 dnů a alespoň 1 registrovaná/koupená hra), takže se minulý rok dostali přes 30M uživatelů. Konzole se v poslední době spíše zaměřují na rozšíření trhu o nové hráče, než že by se přímo snažily přebírat klasické hráče, ti si zrovna nepotrpí na hitovky z Wii, případně Kinectu nebo Move. Navíc se odkládají nové generace konzolí, takže bude mít Steam ještě pár let nerušený růst a za 2 roky se klidně může přehoupnout přes 50M aktivních uživatelů.
  • sleepless
    Koncept ctenarskeho hlasovani jsme zvazovali, ale pro tento rok vynechali...nebyl cas to pripravit tak, abychom s tim byli spokojeni a bylo to nachystane poradne a ne uplacane, proste "jen, aby to bylo". Cili pristi rok s tim urcite pocitame! A mozna ze jeste v mezicase udelame alespon mensi pruzkum mezi ctenari za rok 2010, casu na to je porad dost :)
  • Sry za preklep *1* Mass Effect 2
  • si děláš srandu ne? jak chceš zjednodušit ovladaní z konzole ktery je to nejjednoduší co snad existuje?? to jako chceš aby už tak trapny automaticky zaměřování bylo jak aimbot a hitboxy velky jak stodola?
  • Tak na Gametrailers vyhral hru roku Mass Effesc 2!! A stim ja sem spokojen. *1*
  • Mezi ME2 a FNV bych asi těžko vybíral kdybych je hrál souběžně. Jelikož jsem FNV hrál nedávno, tak ho mám více v hlavě a díky tomu by vyhrál.
  • Většina u nás, ve zbytku střední evropy, a na východ od nás, sure.
    Na západ (hlavně británie a USA) ale vedou o dost konzole, a tak to je a bylo vždy.
  • U mě na celý čáře vítězí Fallout New Vegas. Mimochodem mě dost iritujou poznámky typu: Kdo dneska hraje na PC? Dovolil bych si tvrdit, že většina.
  • u mě určitě mass effect 2,nejlepších 30 hodin mého života
  • Ale ono se to asi nehodnoti podle toho, ze předchozí dil je legenda, víš.
  • Naughty dog dělá taky některé části v assembleru. No a? To ještě žádnýho programátora nezabilo, když rozumí svýmu HW. PS3 tu bude třeba 9 let, tak se jim to vrátí. Více vláken je potřeba kvůli nedostatečnému HW v oblasti počítačů. Už dávno se nezvyšujou frekvence, ale jen jádra a jejich složitost, takže zase žádný problém. PS3 to má sice trochu hloupě udělaný, ale určitě to není takový problém, když o tom víš předem. A to každý vývojář ví a určitě máš plno knihoven.

Na konzolích dostanou vývojáři k hráčům přesně to, co chtějí. U PC si musejí vybrat, jestli medium bude výsledek a vše ostatní už bude vypadat jinak. Lepší možnost je jasná.
  • Třeba na PS2 bylo třeba programovat i v assembleru (což je otročina). A členit program na postatně více linií výpočtu (threads) za účelem využití hardwaru konzole (hl. v případě PS3), než pro běžné PC, samozřejmě těžší je. A protože je PC platforma tak rozmanitá, (skoro) nikdo se nebude zabývat s optimalizací pro dražší, početně méně zastoupené, konfigurace.
  • možná vůbec ale tipuju spíš květen ;-)
  • Ne hůře, ale jinak. Podstatný je, že víš, pro co děláš. Až tohle bude mít i PC, dá se mluvit o dobré herní platformě. PS3 taky neni nijak extra odišné, prostě trochu jiné.

Když někdo neumí dělat hudbu, tak se asi neuživí, za to já nemůžu. Když tu byl pack nějakých indie her, tak měli dva miliony dolarů během chvíle. V čem je teda problém. Kvalita se vždy kupuje, ale brak jen občas.
  • NIKDY ! pochop to !
  • GuruSerpent
    Konzole jsou podle tebe dobré na hry,ale ne na hraní...chápeš ten paradox? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší