-
A kdy že RDR vyjde na PC ?
-
Jdu si zahrát RDR a vy se třeba pose*te !
-
OK ovladani v PC verzi GTA4 rozhodne neni. Je jenom ''hratelne''. K dokonalosti o ma sakra daleko. Obzvlast chuze pesky
-
Velké spousta lidí *3* ...
-
Není pravda. Třeba na PS2 se programovalo hůře než na běžné PC, a přesto průlomové díly Grand Theft Auto série vznikly právě tam. Též o PS3 je všeobecně známé, že je pro programování těžká. XBox360 je někde mezi. A v oblasti hudby je potvrzením onoho sloganu fakt, že i spousta populárních kapel/interpretů prostě musí mnohem více koncertovat než v minulosti, nejlépe v rámci programu vystoupení hned několika interpretů zvučných jmen, aby si nějak vydělala.
-
Tiše, topinkáři.
-
Konzole spomalují možná tvou babičku ale hry rozhodně ne. Vše je jen o penězích a o tom co se vývojářům vyplatí. Takže spávně by jsi měl říct že lidé spomalují vývoj a ne konzole. Svádět problémy na spotřebič je dost trapný.
-
S třiceti hodinovou hratelností :).
-
Aha, takže zprávy pro akcionáře sem si teď vymyslel jako ty, co? Ach jo, děti z netu, to je síla :-D
-
F:NW datac? ani ne, pro me plnohodnotna hra, u ktere jsem stravil skoro 100 hodin oproti F3 totalni skok kupredu a taky ke korenum ! :) ME jsem zatim dohral jen jednicku, na dvojku se chystam, ale myslim, ze zklamany rozhodne nebudu :D ,,, No a na RDR jsem nateseny jak male decko, at uz to sakra vyjde na to PC :D kvuli jedne hre si prece konzoli kupovat nebudu :)
-
A kdo dneska hraje na PC?
-
Jsou to moje domněnky jako ty tvoje, tak moc nedržkuj :-P....
-
xbox360 nebo co to je je nej kravovina ktera je na . . . . . takze at do
-
FNV je datáč mnohem míň než třeba AC-B
-
jo a hlavne mass effect 2 je na pc
-
hele lidi kdyby bylo rdr na pc dobre hra roku si zaslouzi bejt ale mass effect 2 ma vyborny pribeh hratelnost desítky hodin zábavy a takyn nápad nerikám že rdr neni dobra hra ale mass effect se mi zdá lepší a falllout new vegas je spis datac *4* *8*
-
Už jděte někam, nemám problém si zahrát na jednom či druhém, ale tyhle komentáře můžou říct jen zabedněnci prvního stupně.
-
To chce cvik.Já jsem to taky skoušel ,ale vůbec mě to nebavilo ,i když mě to docela šlo.Prostě PC je PC.Mě na konzolích štvě že spomalujou vývoj grafiky.Navíc je plno PC her,který jsou díky konzolím zmršený
-
A jak si na to přišel? Sis jak teď vymyslel, nebo víš víc jak Sony a MS?
-
Ty taky *1*