-
New Vegas nedělala Bethesda ale Obsidian, který má za sebou KOTOR2 nebo Neverwinter Nights 2.
-
Dobře tak zatim si tady s kolegou 5 her když počítam i dragon age
-
Empire: Total War, Settlers 7, Zaklínač, Dragon Age(primarně pro PC, na konzolích je to jiná hra), Crysis a další.
-
Jo pokračuj mimochodem v tvým seznamu sou 3 exkluzivní hry z čehož 1 zrušili a crysis mě vůbec nebavil
-
crysis, witcher, hellgate london, cod 4, unreal tournament III, gears of war - to je jen podzim 2007, mam pokracovat?
-
Když už mi dáváte mínusy mohli by ste mi říct jaký skvělý hry na PC vyšli od roku 2007 ?
-
Jo je to takový jednoduší PC, ale s lepšíma hrama.
-
Zajimave ze podobne nesmysly porad nekdo pise uz tech 10 let a porad je PC nejvydelecnejsi herni platformou(pripocti si k tomu i vydelky firem za pocitacove komponenty). O kvalitach her ani nemluve. Ano,ja jako PC hrac musim ozelet 2 nebo 3 kvalitni tiluly,ktere na PC nikdy nevyjdou,ale ja to preziju. Stejne kdo muze stihat hrat vsechny ty hry co neustale vychazi? Nikdo.
A zatim to nevypada na nejakou zmenu. -
God of War 3 je úžasná hra která si ten titul zaslouží. Tady je vidět že si to nehrál.
-
Najnovší update, čo sa týka PC verzie RDR: http://daeity.blogspot.com/2010/12/interesting-update-regarding-rdr-pc.html ... a už mi roky idú na nervy komenty konzolových hráčov, ktoré píšu PC hráčom.. a to tie ako: "Však si kúp konzolu. Aký je v tom problém?".. no pre mňa osobne problémom je, že kvôli 5 hrám si nejdem kupovať za 200 € v tejto dobe už zastaralú konzolu a ku tomu novú telku, keď mám vcelku schopný komp a ku tomu monitor, ktorý je úplne dostačujúci.. fakt od konca roku 2005, keď prišiel na trh Xbox360, tak ma z konzolových hier zaujalo asi 5 hier.. RDR, Condemned 2, NHL, Dante's Inferno a v minulosti FIFA, ale tento ročník už to neplatí.. ale keby ja som napísal konzolovému hráčovi, nech si kúpi PC, ak chce dáku PC hru, tak by mi napísal, že čo bláznim.. ja keby som nemal PC, tak by som za posledných 5 rokov prišiel o najmenej 20 hier + tie hry, ktoré majú svoju najlepšiu verziu na PC, takže pre mňa vždy je a bude najlepšia voľba PC..
A tie reči o každoročnom upgradovaní si môžu ľudia strčiť ..ja mám PC, ktoré má vyše 2 rokov a taká Mafia 2 mi ide na 1680x1050, všetky grafické možnosti na Max a všetko úplne plynulé..dokáže toto vaša konzola? Asi ťažko. A prečo musím čítať také priblbé príspevky, že kto vlastne hrá ešte na PC? Podľa mňa väčšina, a to nielen v strednej a východnej Európe. Nezabúda sa tak trochu na MMORPG? WoW nie je jediná hra tohto žánru a nemá ani najväčšiu základňu hráčov. Napríklad taký Dungeon Fighter Online má 200 miliónov hráčov, RuneScape má cez 130 milión hráčov, Ragnarok Online má cez 60 miliónov, Second Life má 20 miliónov a slávny WoW "len" 12 miliónov. Sú to hry? Sú. To, že ich konzoláci neberú vážne je ich problém. A napríklad ten údaj o najviac pirátených hrách roka jasne ukazuje, že PC hranie je veľmi rozšírené. Síce aj pirátenie, ale to je iná téma. A E-Sport je stále najviac rozšírený na PC a turnaje to krásne potvrdzujú. Že PC hranie "umiera" asi 15 rokov, neukazuje nič iné, len to, čo si konzoláci najviac prajú ale akosi stále im to nevychádza. PC hranie sa mení, ale nezomiera. -
Měl bych z toho konzoli s myší a klávesnicí.
-
Zapomněl napsat, že ten střelený měl na sobě remnant armor *3*
-
No a měl by si z toho co ??? PC , protože základ konzolí byl že šupneš CD nebo DVD a hraješ , teď na xboxu a PS3 chodíš na net , vlastně se z toho stalo takový jednduší PC.....
-
Problém je v tom, že někteří ve snaze druhého rychle setřít, nečtou do konce.
-
Ono to je těžké. PC se snadno upgraduje, ale konzole se zase snáze programuje. Právě díky tomu, že má pevně daný HW. Možná by stačilo přidat ke konzoli možnost ovládání myší a klávesnicí a dalo by se na nich pohodlně hrát vše.
-
Děláš si srandu? PC bude vždy hlavní platforma , stejně na ní všechny hry vypadaj nejlíp , a to že podle tebe je PC už jen na práci , to usuzuješ podle čeho ? Jestli podle toho že máš na ho*no PC a nic ti na něm nejede za to už nemůžem..... Mám PS3 a dobrej PC a PS3 je sice dobrá věc , ale pro mě bude PC vždycky na hry priorita.
-
Mě fascinuje, že někdo bere vážně, co napíše na internet nějaký český obchůdek... ČR a JRC nejsou středem světa a JRC nemá informace, které neumí poskytnout nikdo jiný na světě. Trochu myslete, než něco napíšete. A naučte se česky.
-
Tomuhle principu se rika RPG, pokud chces vsechny zabijet jednou ranou do hlavy, musis sahnout po hre, ktera v zanru nema napsano RPG.
-
1. On by určitě neexistoval vývojovej kit z konzole, která by stále byla tou stejnou konzolí.
2. Bla bla
3. Když RDR dostává 9-10/10, tak si buď jistej, že podobně kvalitní hra by musela na PC dostat 12/10, protože na PC už je jen brak, tak se všechny známky posunuly. Omylem sis to splet.
Nakonec je PC dobrý tak na práci, ale na hry už to není. Možná před 10 lety to bylo dobrý. -
Nedavno jsem v novinach cetl, ze dnesni deti maji problem s pochopenim vyznamu psaneho textu. :)