-
Chtěl bych se zeptat jakej má vůbec RDR děj? Všude čtu jak je skvělý tak bych se chtěl o něm něco dozvědět,protože než si hru kupuji tak se většinou pídím po tom jak dobře/špatně vypráví svůj příběh. Grafiku aby čert vzal *4*
-
-
To je to jediný co tě na tom zajímá???????
-
-
Me taky u her zajímá jenom děj, co je na tom?
-
-
No tak rozhodně jsem tím nechtěl narážet na to že mě zajímá jen grafika to ne ale o děj se nikdy nezajímám spíš o jiné důležité věci. Ale rozmýšlet se o koupi jen podle děje mi příde dost málo.
-
-
A co hraješ? Fifu?
-
-
Ne hlavně střílečky.
-
-
-
-
-
Děj má skvělej a grafiku taky. Neni to žádný zachraňování světa, ale jen vlastního zadku a rodiny. Jestli si to ještě nekoupil, tak si přišel o jednu z nejlepších her vůbec.
-
A co takle si najit recenzi a tam se dozvis vse potrebene...
-
-
A co Call of duty Black Ops ? To vám nic neříká ? *10*
-
-
Vy jste ale banda já neřeknu nic špatnýho hned dáte 7- a posrali byste se s tho fakt to mně poserte! A nechci slyšet vaše pitomé komentáře ke všemu!
-
-
Těch 7- si ale zasloužíš CoD je podřadná a odfláklá hra bez jakéhokoli vylepšení proto si nezašlouží aby byla na tomto seznamu. A vylepši trochu svuj slovník působíš pak jako typický hráč této hry to znamená 15ti letý fakan pro kterého je tato hra vrchol.
-
-
-
Říká ale nic hezkého.
-
Tady se ukazujou pouze kvalitní hry *3*
-
-
Delate si srandu ? Me letos zaujala pouze jedna jedina hra a to Battlefield Bad Company 2 a hodnotim ji jako best of 2010, ikdyz top best hra to neni. Mozna jeste F1 2010 je dobre a to zavodni hry moc nehraju.
-
Pokud se nepletu tak Red Dead Redemption neni pokracovani
-
-
Ale je první byl Red Dead Revolver.
-
-
RDR je fajn (singleplayer), mulťák omrzí po pár hodinách. Zase další článek o ničem.
-
Nejlepší hrou roku je samozřejmě Minecraft!
-
-
SOUHLAS *1* *1* *1* *1*
-
Minecraft hravě strčí všechny nominované hry do kapsy, a to už jsem si myslel že mě žádná hra nikdy nebude bavit, autorovi jeho milijony moc přeju,,haha a Valve jak se ho hned snažilo koupit! hahahaha
-
Co se vam na tom nelíbí, je to vyborná hra!
-
-
Mě se na tom nelíbí, že to je celý hranatý...možná až to bude celé z koulí....
-
-
To ti snad koule chybí, že je tam chceš, nebo co? Minecraft má svoje kouzlo a to, že to nemá upe hypermegahustou grafiku nevadí. A jestli nekomu jo, je to hňup :P
-
-
-
-
Doufám že Red dead redemption nevýjde na PC !! Kupte si konzole a nemečte *12*
-
-
Ale když nikdo ty konzole má rád tak ať každýmu se líbí něco jiného.
-
Konzole mně přídou jako zbytečnost možná dobrí na hry ale na hraní to není nic moc extra když se mi dostal ovladač pod ruce u známých vůbec jsem si nezahrál. *3* Ať žije svaté PC.
-
-
Konzole jsou podle tebe dobré na hry,ale ne na hraní...chápeš ten paradox? *4*
-
To chce cvik.Já jsem to taky skoušel ,ale vůbec mě to nebavilo ,i když mě to docela šlo.Prostě PC je PC.Mě na konzolích štvě že spomalujou vývoj grafiky.Navíc je plno PC her,který jsou díky konzolím zmršený
-
-
Konzole spomalují možná tvou babičku ale hry rozhodně ne. Vše je jen o penězích a o tom co se vývojářům vyplatí. Takže spávně by jsi měl říct že lidé spomalují vývoj a ne konzole. Svádět problémy na spotřebič je dost trapný.
-
-
-
souhlasím s tebou :)
-
Hlavně to ovládání by se špatně převádělo. By se to muselo dost zjednodušit a to asi nechtějí.
-
-
si děláš srandu ne? jak chceš zjednodušit ovladaní z konzole ktery je to nejjednoduší co snad existuje?? to jako chceš aby už tak trapny automaticky zaměřování bylo jak aimbot a hitboxy velky jak stodola?
-
ovládání je u konverzí z konzolí občas pěkně na prd, u GTA4 bylo ale ok, problém bude v něčem úplně jiným..
-
-
OK ovladani v PC verzi GTA4 rozhodne neni. Je jenom ''hratelne''. K dokonalosti o ma sakra daleko. Obzvlast chuze pesky
-
-
-
Nikoho tu nezajímáš konzolisto!
-
-
chceš bonbón?
-
-
-
best hra na PC mass effect 2
fallout new vegas je v poho, ale pripada mi to vic jak datadisk, nez jako plnohodnotna hra -
Co říkám hned dáte 1- jste ubohý ubožáci!
-
-
Mně se zdá že pro některý lidi to slouží jako volná diskuze. *1*
-
No hlavně že ty jsi lepší. A neprožívej to tak chudáčku.
-